Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מצלצל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שעשיתי לרכב היה רשום

"מנוע מצלצל"

לאחר שיחה עם מבין דבר, הומלץ לי לעבור לדלק 98 עם תוסף קיי-44 משהו כזה

מישהו יודע?

המלצות אחרות?

האם זה יעבוד?

והאם אני צריך למלא תמיד 98 מעכשיו.....וכל תדלוק לשים תוסף !? כי זה נורא יקר..

פורסם
בבדיקה שעשיתי לרכב היה רשום

"מנוע מצלצל"

לאחר שיחה עם מבין דבר, הומלץ לי לעבור לדלק 98 עם תוסף קיי-44 משהו כזה

מישהו יודע?

המלצות אחרות?

האם זה יעבוד?

והאם אני צריך למלא תמיד 98 מעכשיו.....וכל תדלוק לשים תוסף !? כי זה נורא יקר..

יש שאומרים שלשים 98 מעלים את הצילצולים,

K44 שים על טנק ריק , ואז תוסיף בערך כ 30-40 ש"ח , ותנסע חזק (טורים גבוהים) ושיגמר הדלק, תשים 98 נקי , תוסף לא שמים כל תדלוק אלא כל 2000 ק"מ או יותר (רשום על הקופסא של התוסף)

פורסם

היי

בדרך כלל הייתי אומר -אם הרכב מצלצל תרים את השפורפרת !!ברצינות..

אז-תופעת הצילצולים המנוע מקיפה הרבה פרמטרים וקשה להתיחס ללא מידע ממך אך-

בדרך כלל כתוצאה מפיח ומשקעים בראש המנוע התופעה מופיע ויש מספר פעולות אותם יש לבצע -שימוש בתוסף אך באופן קבוע ולא לצפות לתוצאות ומיד!!

ניקוי סעפת יניקה באמצעות תכשיר!!

ושטיפת מנוע באמצעות תכשיר שטיפה פנימי -די מסוכן ויש להתחשב בקמ שהרכב עשה!!

התכשירים מרביתם בשוק זהים בהרבה פרמטרם אך אוכל להמליץ לך על BG

זהוא ולהת איל

פורסם

נסיעה מאומצת עם תוסף 44K במיכל יעשו לרוב את העבודה, זה נגרם מהצטברות של פיח בתא הבעירה שגורם לעליה ביחס הדחיסה.

נכון הוא שמעבר לדלק באוקטן 98 לרוב מנוע את תופעת הצילצולים אבל זה לא פיתרון הבעיה, לראלי 1.6 אמנם יחס דחיסה גבוה אבל מניסיון היא מסתדרת לא רע (בהנחה שהכל תקין) עם דלק באוקטן 95.

בזמן פירוק הראש אצלי גיליתי כי תא הבעירה היה נקי לחלוטין מכל פיח וזה עדות לכך כי שימוש ב-44K אכן עובד.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...