Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום לכולם......

אז לפי מה שהבנתם יש לי את המערכת הזו באוטו

alpine iva-d300

המסך שלו הוא TOUCH SCREEN - PulseTouch

שיענו בנגיעה הכל עובד..... עכשיו יש לי אפשואת של חיבור הצהוב יענו וידיאו - Video In

ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המחשב הנייד שיש לו יציאה רגילה של מסך רגיל.....

ולחבר אותו לכניסה הצהובה של המערכת באוטו........ וכך תיהיה לי שליטה מלאה על המחשב מהמסך מבלי שהמחשב יהיה לידי........

או אולי מישהו מכיר דרךל אחרת שאני כיול לעשות את זה........

זאת החוברת של המערת שלי אם מישהו רוצה לראות אולי את החיבורים שאפשר לחבר אליו....

http://www.alpine-usa.com/images/products/product_downloads_pdf/iva-d300_om.pdf

אשמח לקבל עזרה.....תודה רבה לעוזרים......

ICQ -140711185

פורסם

בלתי אפשרי!

כניסת ה AV הצהובה תכניס תמונה בלבד מהמחשב הנישא ללא כל אפשרות שליטה מהמסך של המערכת.

אין כל דרך לבצע דבר שכזה.

פורסם

מה זאת ואמר אין מלא אנשים עושים את זה....... בגלל זה אמרתי שואלי יש דרך אחרת לעשות את זה....

חוץ מהחיבור הצהוב

נ.ב.

אם זה הסאב שיש לך הוא סאב של החיים.... זה ה 10 אינץ 500W איזה מגבר יש לך גם של JL ה- 500W? אם כן זה בכלל שילוב מנצח

פורסם

לא אחי, לא ניתן לצערינו ולא משנה כמה ננסה :-) אגב אני לא מציין עובדות סתם. אני משתמש ב IVA-D310 הם מערכות זהות.אני מכיר טוב את תכונות המכשיר. הוא יודע לקבל תמונה בלבד מה שאומר שהמחשב יוציא תמונה בלבד ולא איזה אפשרות לשליטה מרחוק. הפיתרון היחיד בתחום הוא בעצם מחשב מכונית. בכול אופן אני יחפש אולי קיים איזה תוסף למוח של המערכת שיודע לגשר .לא מאמין אבל ננסה..

נ.ב

בו נדייק JL AUDIO 12W7 זה מה שיש בתמונה בתיבה המקורית. וכן זה הסאב שלי. הוא 750 RMS ומוגבר עם JL AUDIO 1000/1. כן אכן מפלצת רצינית.

פורסם

אם אתה מתכנן להכניס מחשב לרכב

תפטר מהאלפיין

תשים פרוססור אחרי המחשב

ואת המחשב תחבר למסך מגע ייעודי למחשב עם חיבור USB

פרוייקט שאני עובד עליו בעצמי על הרכב שלי.

נראה בסדר עד כה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...