Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בבעלותי קרייזלר סרטוגה שנת 93, לאחרונה התגלתה בעיה מוזרה בגיר. יש מצבים שהגיר "נתפס" על הילוך (נראה שהילוך שלישי), ורק לאחר שאני מכבה ומדליק את הסוויץ' אפילו במצב נסיעה זה חוזר להיות בסדר. ויש תקופות שבכלל הוא לא נתפס, נוסע חלק. יש לציין שהגיר שופץ לפני כ -3 שנים, הוא לא מחליק, והאוטו נוסע חלק. מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה. מדובר בגיר אוטומט. תודה.

אולי משהו חשמלי?? למשיהו היה ניסיון דבר כזה? שוב תודה.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם
שאלה בסיסית, אבל צריכה להישאל:

האם בדקת שיש מספיק שמן גיר?

אם כן, האם השמן הוא שמן מקורי של Mopar? (ATF(

התשובה היא כן. אני מדבר על משהו יותר מורכב משמן גיר. הבעיה לפי עניות דעתי יותר נוטת להיות חשמלית.

אנא, חייב עזרה, זה משגע אותי, אי אפשר לנסוע ככה.

IDO.G

פורסם
התשובה היא כן. אני מדבר על משהו יותר מורכב משמן גיר. הבעיה לפי עניות דעתי יותר נוטת להיות חשמלית.

אנא, חייב עזרה, זה משגע אותי, אי אפשר לנסוע ככה.

לא הבנתי מהתשובה שלך אם השמן מקורי או לא.

אתה בטוח שהוא נתקע על הילוך שלישי? אם זה הילוך שני, יכול להיות שהגיר עבר למצב safe, מה שקורה כשהגיר מתחמם יתר על המידה. כשהגיר עובר למצב הזה, כיבוי והדלקת המנוע אכן מוציאים את הגיר מהמצב הזה כמו שאתה מתאר. אתה אומר שהגיר "נתקע" על ההילוך, האם הכוונה היא שהוא נשאר בהילוך הזה ולא ממשיך הלאה להילוך האחרון, או שהוא נתקע ומסרב לעלות וגם לרדת בחזרה להילוכים הנמוכים?

פורסם

בסרטנוגה של אבא שלי לשעבר

הייתה אותה בעייה

יום אחד פשוט ההילוך לא רצה להישתלב יותר-נתקע על סרק

נגרר לשיפוץ גיר

צטערת.

פורסם
שלום לכולם, בבעלותי קרייזלר סרטוגה שנת 93, לאחרונה התגלתה בעיה מוזרה בגיר. יש מצבים שהגיר "נתפס" על הילוך (נראה שהילוך שלישי), ורק לאחר שאני מכבה ומדליק את הסוויץ' אפילו במצב נסיעה זה חוזר להיות בסדר. .

אם אכן מדובר על הילוך שלישי מדובר על SAFE MODE של הגיר.

בקרייזלר הגיר ננעל במצב זה לצורך נסיעה למוסך (למרות שלצערי הם שכחו לדאוג להדלקת נורית צ'ק אנג'ין)

חיבור למחשב הרכב יראה את התקלה.יש סיכוי שעדכון תוכנה יספיק, אבל...

כדי להיות בטוח שאכן זוהי הבעיה הנע את הרכב, החזק את דוושת הבלם לחוצה כל הזמן ועבור בין P ל R לאחר שילוב עבור ל N לאחר ניתוק עבור ל D ובכיוון ההפוך , בכל פעם המתן לשילוב או ניתוק.

במצב "סייף מוד" יורגשו שילובים המלווים ב"מכה" עקב חוסר פעילות סולנייד . אם תוכל, בקש מאדם נוסף לעמוד מחוץ לרכב כאשר מכסה המנוע מורם. המטרה היא צפייה על תושבת עליונה ותזוזתה בשילובים וניתוקים.

חזור על התהליך פעם אחת כאשר אתה מרגיש שהגיר פועל כשורה ופעם כשהגיר אינו תקין.

אל תשכח לדווח כמובן, בהצלחה.

פורסם
כדי להיות בטוח שאכן זוהי הבעיה הנע את הרכב, החזק את דוושת הבלם לחוצה כל הזמן ועבור בין P ל R לאחר שילוב עבור ל N לאחר ניתוק עבור ל D ובכיוון ההפוך , בכל פעם המתן לשילוב או ניתוק.

במצב "סייף מוד" יורגשו שילובים המלווים ב"מכה" עקב חוסר פעילות סולנייד . אם תוכל, בקש מאדם נוסף לעמוד מחוץ לרכב כאשר מכסה המנוע מורם. המטרה היא צפייה על תושבת עליונה ותזוזתה בשילובים וניתוקים.

קודם כל, תודה רבה על העזרה.

בהקשר למה שאמרת, זה אכן קורה, ברגע שהגיר נמצא ב"מצב בטוח", ההילוכים נכנסים בנקישות, וברגע שהוא לא, אפילו לא מרגישים אותם, הבדל קיצוני. באמת ביקשתי מחבר שיחליף הילוכים ובדקתי למטה את התושבת, היא אכן זזה, אך זה לא אמור להיות כך?? גם כשהיא במצב רגיל וגם ב"מצב בטוח"...

בהקשר לשאר העונים, יש שמן יעודי בגיר, מניסיוני הלא כ"כ עשיר, אני בספק אם זה קשור לשמן גיר, הבעיה נראית לי יותר בעיה חשמלית. מה שכמעט בטוח, זה לא גיר, כי הוא נוסע, לא מחליק, והוא הוחלף לא מזמן (שנתיים וחצי), ובקושי האוטו עבר קילומטרים איתו... זה מה ששולט עליו, מה שמסביב לו.

אם זה באמת עדכון תוכנה, סולונוייד, חיבור למחשב, זה נזק רציני??

אה, אולי משהו חשוב שאתם צריכים לדעת, לרכב יש תוספת של רדיאטור מיוחד לקירור הגיר, זה משהו שהבעלים הקודמים הוסיפו, מפאת המחלה הידועה ברכבים האלה - גיר!!! לכן, אולי זה אמור לעזור לכם בחישובים.

המון תודה..

IDO.G

• תוכן חדש...