Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאקינג 14 עמודים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק למה שאני מתכוון, אדם. זתומרת גם אם מכונית להשכרה שם הייתה זולה מאוד הייתי לוקח אותה. זה פיס אוף קייק טוס-טוסים עם 1.5 כ"ס, ואתה צודק בקשר ללקיחת סיכונים. וחוצמזה, אם שוטר תופס אותך שם? ללא רישיון..? מה אז קורה? ושוב, כמה עלה לך? אני גם יודע שברומא מותר לילדים מגיל 12 בערך לרכב על טוס-טוס.. מוזר..

דבר שני, אני מדבר על שיט, שזה אומר שאני אהיה שם (בקפריסין) יום אחד+-.. יהיה אפשרי לשכור לזמן כ"כ קצר?

טוב, את כל השאר אשאיר לה"פ/ICQ. תודה מראש.

172

פורסם
זה בדיוק למה שאני מתכוון, אדם. זתומרת גם אם מכונית להשכרה שם הייתה זולה מאוד הייתי לוקח אותה. זה פיס אוף קייק טוס-טוסים עם 1.5 כ"ס, ואתה צודק בקשר ללקיחת סיכונים. וחוצמזה, אם שוטר תופס אותך שם? ללא רישיון..? מה אז קורה? ושוב, כמה עלה לך? אני גם יודע שברומא מותר לילדים מגיל 12 בערך לרכב על טוס-טוס.. מוזר..

דבר שני, אני מדבר על שיט, שזה אומר שאני אהיה שם (בקפריסין) יום אחד+-.. יהיה אפשרי לשכור לזמן כ"כ קצר?

טוב, את כל השאר אשאיר לה"פ/ICQ. תודה מראש.

8 פאונד שזה 3 ביטוח ו 5 לטוסטוס ליום אחד. (יש חבילות לכמה יימים שזה יוצר הרבה יותר זול)

פורסם

תומר, אני לא עליתי על שוב כלי רכב דו גלגלי בחיים שלי, הלכתי לשם הבן אדם אמר לי "זה הגז, זה הברקס, תעצור רק עם האחורי וסע לשלום.

תעצור רק עם האחורי? #@what the fu?????

באופנוע, בדיוק כמו ברכב, המשקל עובר קדימה בעת בלימה. לכן גם אפונוע כ80 אחוז מהבלימה מתבצעת על ידי הגלגל הקדמי ולא על ידי האחורי.

דרך אגב, הייתי רוכב אופניי הרים במשך כמה שנים, וגם באופניים מירב הבלימה מתבצעת על ידי הבלם הקדמי, אף פעם לא משתמשים רק באחורי, בטח שלא במהירויות גבוהות.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

תומר, אני לא עליתי על שוב כלי רכב דו גלגלי בחיים שלי, הלכתי לשם הבן אדם אמר לי "זה הגז, זה הברקס, תעצור רק עם האחורי וסע לשלום.

תעצור רק עם האחורי? #@what the fu?????

באופנוע, בדיוק כמו ברכב, המשקל עובר קדימה בעת בלימה. לכן גם אפונוע כ80 אחוז מהבלימה מתבצעת על ידי הגלגל הקדמי ולא על ידי האחורי.

דרך אגב, הייתי רוכב אופניי הרים במשך כמה שנים, וגם באופניים מירב הבלימה מתבצעת על ידי הבלם הקדמי, אף פעם לא משתמשים רק באחורי, בטח שלא במהירויות גבוהות.

גיבור, ידען, חכם.

תשמע, עצרתי עם האחורי. וזה לא משנה עם הייתי במהירות של 80 או 40 קמ"ש.

אחרי שהרסתי את הבלמים האחוריים השתמשתי גם בקדמיים.

תגיד לי נסעת על רכב דו גלגלי פעם? חוץ מאופניי הרים יא שוחט?

• תוכן חדש...