Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוויקלי: לפני 15 שנה רוב המכוניות היו עם גיר ידני. אתה חושב שלא היו פקקים? אמנם לנסוע בפקק עם גיר ידני זה פחות נחמד מעם גיר אוטומטי, אבל מכאן ועד ל"עצבים" המרחק גדול. יוצא לי לנסוע די הרבה בשעות העומס בחודשים האחרונים, ואת כמות הפעמים שהייתי תקוע בפקק מהסוג המעצבן באמת (זה שעומדים בו וזזים כל פעם עשרה מטרים בערך) אני יכול לספור על שתי ידיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לקוויקלי: לפני 15 שנה רוב המכוניות היו עם גיר ידני. אתה חושב שלא היו פקקים? אמנם לנסוע בפקק עם גיר ידני זה פחות נחמד מעם גיר אוטומטי, אבל מכאן ועד ל"עצבים" המרחק גדול. יוצא לי לנסוע די הרבה בשעות העומס בחודשים האחרונים, ואת כמות הפעמים שהייתי תקוע בפקק מהסוג המעצבן באמת (זה שעומדים בו וזזים כל פעם עשרה מטרים בערך) אני יכול לספור על שתי ידיים.

לא אמרתי שזה בעיה אמיתית זה "כאילו" בעיה ושעדיף לא גיר רגיל זאת הכוונה

פורסם
בחור צעיר (גם אני ניחנתי ביכולת ניחוש נהדרת), הייתי מציע לך להרגע קצת ולהתייחס קצת יותר בכבוד לאנשים שמנסים לעזור לך, הם לא עובדים שלך.

ידידי,חוץ מהעובדה שבחור צעיר אני לא.(מה שמעיד שיכולת הניחוש שלך לא נהדרת כמו שאתה חושב)

אני לא רואה בזה חוסר כבוד,טיפת חוש אומור לא מזיק לאף אחד.

תודה לכל העונים,קיבלתי את התשובות.

sani

פורסם
לא אמרתי שזה בעיה אמיתית זה "כאילו" בעיה ושעדיף לא גיר רגיל זאת הכוונה

בשביל אפילו 10% אחוז מהזמן שאתה נוסע עם גיר ידני ולא תקוע בפקקים (לדעתי לפחות) שווה להחזיק רכב בעל גיר רגיל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בשביל אפילו 10% אחוז מהזמן שאתה נוסע עם גיר ידני ולא תקוע בפקקים (לדעתי לפחות) שווה להחזיק רכב בעל גיר רגיל.

זה מה שאני אומר אני מעדיף גיר רגיל והכאילו סיבה היחידה לא לרצות זה הפקקים

• תוכן חדש...