Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נעול על רכישת וואן מסוג פורד אקונוליין (או GMC למיניהם) יד שנייה, אולם כל הסובבים אותי מתריעים ואומרים כמה האחזקה יקרה, וצריכת הדלק וכו' וכו'. הייתי רוצה לבדוק את הנושאים הללו פעם אחת באופן רציני, מאנשים שניתקלו ברכבים הללו, בלי מיתוסים או אמונות סרק.

1. האם באמת אחזקת רכב כזה (מבחינת חלפים וטיפולים) תגרום לפשיטת רגל כלכלית של אדם פרטי (אינני בעל עסק. אני פשוט אוהב את הסוג הזה של הרכבים. חזק, מאסיבי, בטיחותי ובעל כושר העמסה)?

2. עד כמה צריכת הדלק של רכב כדוגמת פורד אקונוליין בעייתית? האם צריכת הדלק כאן היא באמת שערורייתית או ניסבלת?

3. מהי הפרוצדורה להסבת רכב לגז ומהן העלויות?

פורסם

מניסיוני על סאוונה דיזל ופורד אקונוליין דיזל צבאיות -

תצרוכת דלק גבוהה, במיוחד אם אתה נהנה ללחוץ את הדוושה עד הסוף ולהנות מהרי הכוח שדוחפים אותך קדימה בכל מצב.

כמה גבוהה? אין לי מספרים מדויקים, אבל.. הדרך מקריית שמונה אל הרכבל העליון בחרמון "עלתה" לנו פעם בכחצי מיכל של סולר, שזה בערך 50 ליטר כמדומני. אמנם נסיעה "חזקה" עם שני מזגנים פועלים והמון ציוד, אבל בכל זאת רמז לגבי תצרוכת הדלק.

אגב - הסאוונה בעלת התנהגות כביש (אם אפשר לדבר על רכבים כאלו במושגים כאלו) עדיפה לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לנו פעם הייתה סיירה נאוודה דיזל, הרכב לא ממש חסכוני, במיוחד אם לוחצים, ואתה תאהב מאוד ללחוץ ברכבים האלו...

האמינות די טובה אבל יש חלקים מאוד יקרים כמו משאבות סולר וסולונואידים יקרים, בכל אופן רכבים די אמינים, חזקים במיוחד.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אם אתה מחפש בטיחות אני לא בטוח שאתה מחפש בכיוון הנכון.

הרכבים הללו לא יציבים ובעלי אחיזה נמוכה.

וגם מבחינת הגנה פסיבית אני לא יודע אם יש להם איזשהי יכולת, פרט למסה גבוהה.

עד כמה שלי ידוע לא ניתן להסב דיזל לגז.

מה עם ספארי מוסב לגז?

אני מאמין שזה יהיה סיפור זול ופשוט יותר.

פורסם
לנו פעם הייתה סיירה נאוודה דיזל, הרכב לא ממש חסכוני, במיוחד אם לוחצים, ואתה תאהב מאוד ללחוץ ברכבים האלו...

האמינות די טובה אבל יש חלקים מאוד יקרים כמו משאבות סולר וסולונואידים יקרים, בכל אופן רכבים די אמינים, חזקים במיוחד.

משאבות סולר זה יקר בכל הרכבים.

לדוגמא בפרטנר רצו 12,000 ש"ח על חדש....

שיפוץ עלה בסביבות 4,000

• תוכן חדש...