Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש האודי A6 ,עכשיו הוא מעוניין להרכיב מגבר.

לרכב יש רדיו מקורי ,ואין יציאות של RCA,עכשיו אמרו לי שניתן להרכיב מין "מתאם" של RCA,שמיתחבר על

היציאות של הרמקולים הקידמיים (מהפלאג שיוצא מהרדיו),חיברנו את "המתאם", והמגבר עובד,העיניין

שהסאונד ממש על הפנים ,ניראה לי אולי מחיבור לא נכון של "המתאם" או שביכלל מחברים אותו אחרת.

אשמח לקבל הערות/עצות בקשר לעיניין .........

תודה לעוזרים

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

יש הרבה מגברים שלא נחוץ מתאם HI INPUT-LOW-INPUT\

פשוט במגבר יש כניסה של רמקולים שמחליף את הכניסה של RCA

יש מצב שהחיבור שעשיתם לא טוב, אתה יכול לתת פירוט יותר מעמיק על אותו ממיר?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

גם במתאמים יש סוגים ואיכויות שונות כמו בכל דבר אחר ולכן מומלץ שתפרט בידיוק איזה מתאם יש לך, אם אתה חושב שיש טעות בחיבור שלך תגיד מה עשיתה, אחרת איך נדע אם עשיתה נכון או לא? ובכל אופן יהיה קשה להסביר את זה בלי תמונות או ראיה ישירה ולכן אולי כדאי שתקפוץ בכל אופן למתקין מקצועי..

אבל תתחיל מסוג המתאם שיש לך והדרך שחיברת אותו..

באופן כללי גם המתאמים הטובים מורידים מהאיכות וכמובן הדבר המומלץ ביותר הוא ר"ד עם יציאות ישירות למגבר, אבל במתאמים הטובים לשומע הממוצע יהיה קשה להבחין בירידת האיכות של השמע.

פורסם

כל רכיב חשמלי שאתה מוסיף למערכת ההגברה שלך גם מוסיף רעש על גבי האות עצמה...

הצרה עם רוב המתאמים היא שהם נוטים להכניס הרבה רעש יחסית לכל רכיב אחרת במערכות אודיו.

הצרה הנוספת עם המתאמים האלה היא שהם מאוד מאוד רגישים לקרינה אלקטרומגנטית - לכן - אם אתה במקרה הושבת מתאם כזה ליד אחד ממחשבי הרכב אתה תקבל רעשים שישמעו בעיקר דרך הטוויטרים - רעש אלטרנטור ורעש של "פעימה" אלקטרונית של מחשב הרכב...

דבר ראשון - תרחיק אותם ככל הניתן מכבלי מתח, אנטנה ומחשבי הרכב

דבר שני - כיוון שהמתאם מכניס המון רעש - ברוב הגדול של המתאמים הללו אתה יכול לכוון את עצמת ההגברה שלו - תנמיך את הפוטנציומטרים במתאם ותגביר את הגיין במערכת או במגבר בכדי לקבל תוצאה טובה יותר.

דבר שלישי - תדאג שהמתאם שלך יהיה מסוג טוב - כמו סטינגר או רוקפורד - אני דווקא ממליץ על סטינגר משום שהמארז של המתאם עצמו אצלם עשוי מחומר שהוא מבודד מקרינה אלקטרומגנטית בצורה מצויינת - הרוקפורד עולים יותר בגלל שהם מותג יותר נחשב...

אתה יכול גם לשקול את האפשרות של הכנסת המערכת המקורית למעבדת אלקטרוניקה בכדי שימשכו לך ממנה יציאות RCA איכותיות - לרוב המערכות המקוריות יש אפשרות להסבה הזאת.

באירוע באשדוד - המאזדה 3 הכחולה - הוא עשה את זה בעצמו... וזה עובד פיצוץ!

אני עשיתי התקנה כזאת ברכב של אבא שלי... גם עם מתאם סטינגר גם עם רוקפורד ולפני זה היו לנו כמה סוגים פשוטים שפשוט לא עשו את העבודה - אני אכלתי סרטים ויונים טג'יקסטניות עד שהשגתי מהמערכת שלו תוצאה ממש טובה!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...