Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אה, ממש דפקו אותנו... נתנו כרטיס חינם בדיוק ל 150 - 200 איש שהיו הולכים לסרט הזה בשבוע הראשון (מקסימום שני) במחיר מלא ללא היסוס.... ולכל מי שאנחנו מספרים "היה גדול ושווה לראות" הם גם במילא כאלה שחשבו לראות ... גם אם אנחנו נגיד היה חרא. יו איך ניצלו אותי....

יא אללה אני מרגיש מרומה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין,אתם רוצים עלילה בסרט שכולו מבוסס על דריפטים?!

מישהו פה הזכיר את "רונין",רונין זה לא סרט "מוטורי",זה סרט פעולה שבמקרה היה בו מרדף קצר,מה בכלל יש להשוות?

אני אבין אם תתלוננו על המכוניות או על הבימוי,אבל עלילה?! נו באמת.

פורסם
אני מקווה שנמשיך לעשות דברים כאלה בעתיד.
מהפה שלך לשאר המנהלים :smile:

אחרי הסרט והיומהולדת יש בהחלט ציפיה לעוד אירועים דומים!

נ.ב:

לאנשי אוטו - אני ממש לא מתלונן והמגזין הוא באמת אחלה! אבל לא היה משהו יותר חדש מגליון חודש מרץ?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו פה הזכיר את "רונין",רונין זה לא סרט "מוטורי",זה סרט פעולה שבמקרה היה בו מרדף קצר,מה בכלל יש להשוות?

אי אפשר לבנות סרט פעולה הוליוודי על בסיס מוטורי בלבד , אז בנו תוואי עלילתי סביב

מהיר ועצבני ,הראשון היה סביר , השני היה מגוחך , השלישי לא ראיתי .

סרטים כמו עקיצה ב-60 , ורונין , בכלל לא סרטים מוטוריים , נכון , אבל ההקצת מוטוריקה שבהם עדיפה בהרבה על פני הצעצועים שרואים במהיר ועצבני

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

נגעת בדיוק בנקודה. רק מהזווית הלא נכונה. רונין היה כל כך טוב בגלל שהוא שילב עלילה עם הגחמות הפרטיות של הבמאי והתסריטאי - המון אקשן על הכביש. לא היה שם "מרדף קצר", אלא שניים (או שלושה) מרדפים ארוכים ואיכותיים ביותר. מהסוג שדורש הרבה תעוזה, כשרון ותחכום בשביל לתכנן. הם בוצעו נפלא והיו מותחים לא פחות מהעלילה של הסרט.

אם טוקיו דריפט אמור להיות סרט FUN של מרוצי מכוניות ובחורות מעורטלות, אז הוא לפחות צריך לבצע את החלק הזה טוב, ובאמת שלא צריך עלילה. הבעיה היא, שגם מרוצי המכוניות שם בוימו ברישול והיו כל כך מגוחכים מבחינה פיזיקלית, שהם הוציאו את כל ה-FUN מהמשוואה (הדיפרנציאלית, עזבו...). אם כל עשר שניות אני מוציא נחירת בוז בגלל השטות שראיתי עכשיו במרוץ, אז אני פשוט לא נהנה. כל היופי של רונין היה, שהפעלולים נראו אמיתיים. (הסיבה לכך הייתה, בין השאר, כי הם באמת היו אמיתיים...). כאן היה יותר CG מבשלושת סרטי מאטריקס ביחד :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוצים סרט? הייתם באים אחרי ההקרנה לחניון הסמוך והייתם רואים קסארה בדריפטים.

נו באמת. תודה רבה חברים היה כייף, כרטיסים לסרט בחינם יתקבלו בברכה, גם סרטי בנות, סרטים הודים וכד', לסוס שמקבלים במתנה לא מסתכלים על השיניים.

אני הלכתי לראות את הסרט "הזר" בקולנוע כי קיבלתי כרטיס בחינם, האקשן הכי גדול שיש בסרט זה איבר מין גברי חשוף. יופי היי סרט מפגר אבל בחינם מי אני שאתלונן.

haters will hate

פורסם

לא, ישבתי לידו וכל הסרט לא ראיתי שום נחש מסתובב חופשי (אפילו שהוא שחור יש לי עין לדברים כאלה)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מצטער אם אני לא ממש אקשיב להצעות קריירה שלך.

לא צריך להיפגע, רק ניסיתי להעביר נקודה.

ניסיתי להסביר לך, שמידי פעם אפשר פשוט להגיד "תודה" במקום להתחיל לחפש את הרקוב.

איגור

אני אגיד תודה אם תרד לי מהגב.

שלומי, אתה צודק, כולנו מקווים לראות עוד אירועים כאלו.

• תוכן חדש...