Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיאת, אנשים (או DAVIX ליתר דיוק).

איך אוטו והגה "הכניסו המון לידיים????" בדיוק?

בסה"כ הם חילקו פרסומות (מגזין ועוד משהו).

כמה דברים על הסרט.

1. הרעיון להקרנה נחמד מאוד, כן ירבו. זה מראה שמתייחסים לתחום הזה בארץ ושיש כבר הבנה (אצל אנשי השיווק) שיש קהל לנושא, לא סתם ילדים ערסים קטנים עם נאונים, אלא ממש קהל (פורומים וכו').

2. מי מחפש עלילה בסרט כזה? גם בסרטי פורנו אתם כועסים למה השרברב מתעלל לה בתחת? זה פורנו של מכוניות, כל הבלאגן מסביב לא רלוונטי, כמה שיותר מרוצים יותר טוב.

3. כוסשלהאמא של הצלם, מי מצלם העברות הילוכים כשהוא יכול לצלם דריפטים? הבמאי צילום לא יודע שדריפט מצטלם יותר טוב?

4. מה זה התרגום הזה? עד היום אנחנו בודקים אם לאוטו שלי יש ידיות ארכובה.

השכן שלי מוכר טויוטה שנת 86, מעניין אם הוא עושה דריפטים.

חבל שהמפיצים בארץ לא נתנו איזה דף לפידבקים על הסרט, חצי מהטעויות תרגום (להפצה הראשית) יכלו להמנע.

5. הסרט הזה הולך לסמן את תחילת המהפך בארץ מ-106 ראלי למיאטה.

עד היום כל משפט הסתיים ב"למאה ושש ראלי יש שילדה מדהימה".

מהיום כל משפט יסתיים ב"אז מה אם יש לה שלדה מדהימה, היא לא הנעה אחורית, לאופל אומגה של ההורים יש הנעה אחורית ואני כל היום בדריפטים. תקנה מיאטה.".

גבירותי ורבותי, אתם נוכחים בתחילתה של היסטוריה/היסטריה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליד = Lead

לא ליד בתור to the hand

ליד מגיע בסוף למכירה

רוני, עכשיו כשהואלת בטובך להסביר מאיפה באו הכרטיסים אני יודע שזה לא הגיע מהמגזינים, אין למה להתעצבן, באמת, חבל על הלב שלנו.

פורסם
ליד = Lead

לא ליד בתור to the hand

ליד מגיע בסוף למכירה

רוני, עכשיו כשהואלת בטובך להסביר מאיפה באו הכרטיסים אני יודע שזה לא הגיע מהמגזינים, אין למה להתעצבן, באמת, חבל על הלב שלנו.

Davix אתה הישראלי המצוי.

תמיד יחפש דברים רעים בכל דבר טוב, יחפש מי מנסה לעבוד עליו ומי עושה עליו קופה.

למה פשוט לא להגיב במילה אחת, ולכתוב "תודה", קשה?

פורסם

איגור, תודה שאבחנת את האישיות שלי על פי ת'רד אחד, אני מאמין שאתה יכול לתרום כל כך הרבה לעולם הפסיכולוגיה, באמת, אל תבזבז את הזמן שלך על מכוניות.

פורסם

תודה רבה למי שארגן את ההקרנה ובאמת לא משנה מי זה היה. לא ציפיתי לעלילה ולא בשביל זה באתי. היה נחמד לראות את הפעלולים, המכוניות והאפקטים. אה כן, וגם את כל הבחורות :lol: .

תודה גם ל itzik901 שנתן לי את הכרטיס שלו.

אסף

פורסם

סרט מדהים.

ציצים מפה ועד לטוקיו.

הכי טוב להיות בסיני בטוקיו,ככה אתה מפיונר.

לירון,שמרוב השפעה מהסרט,ישן כל הלילה על הצד

פורסם

סרט טוב, עלילה קצת פחות, בכל זאת נהניתי !

אני חושב שהבעיה העיקרית היא אלה שיצאו לכבישים אחר כך ויחשבו שהם דריפטרים כי הם ראו תסרט והם כבר יודעים הכל (להרים בלם יד), בקיצור, בכמה שבועות הקרובים לא ממליץ לצאת לרחובות...:snipersmi

No Risk, No Fun...

פורסם
סרט טוב, עלילה קצת פחות, בכל זאת נהניתי !

אני חושב שהבעיה העיקרית היא אלה שיצאו לכבישים אחר כך ויחשבו שהם דריפטרים כי הם ראו תסרט והם כבר יודעים הכל (להרים בלם יד), בקיצור, בכמה שבועות הקרובים לא ממליץ לצאת לרחובות...:snipersmi

ועוד לחשוב שהחופש הגדול התחיל לא מזמן.... :cry:

172

פורסם
ראיתי אותו במחשב היום בצהריים

סרט מטומטם לגמרי העלילה אין מה לדבר בכלל אבל גם האפקטים וגם הפעלולים מפגרים

היו כמה קטעים יפים אבל הכל אחרי זה היה בהגזמה ככה שזה הרס הכל

מי שרוצה לראות אקשן מצויין עם עלילה טובה ומרדפים חזקים אז שיראה את הסרט רונין

WELL SAID

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מישהו ראה את הסרט מכוניות? :-D

תשמע חבוב

אני ראיתי את הטריילר והסרט נראה רציני ביותר!

סתם הסרט באמת נראה חמוד מאוד...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
WELL SAID
עם כל הכבוד לסרט ההוא מלפני 8 שנים (!!) הסרט הזה F&F3 זה בז'אנר אחר

וכמו שנאמר כאן למעלה איפהשהו... זה בסך הכל הוליווד. האם אתם באמת חושבים

שכשרוג'ר ראביט הפיל כספת על הראש של ה BAD GUYS הם באמת נפגעו - הרי הם כולם stunt men ... גם אז זה היה קצת מוגזם אבל זה היה נחוץ לסיפור.

אם אתם רוצים real life drama תראו אלופה.... אחרת STFU

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
איגור, תודה שאבחנת את האישיות שלי על פי ת'רד אחד, אני מאמין שאתה יכול לתרום כל כך הרבה לעולם הפסיכולוגיה, באמת, אל תבזבז את הזמן שלך על מכוניות.
מצטער אם אני לא ממש אקשיב להצעות קריירה שלך.

לא צריך להיפגע, רק ניסיתי להעביר נקודה.

ניסיתי להסביר לך, שמידי פעם אפשר פשוט להגיד "תודה" במקום להתחיל לחפש את הרקוב.

פורסם

פורנו של מכוניות...

יופי של הגדרה !

בכל מקרה, בשביל לסכם חלק מהדברים שנאמרו פה כבר.

כחלק מקידום מכירוות של הסרט החליטו לחלק כרטיסים לאנשים שהם "מובילי דעה" בתחום.

איפה מוצאים אנשים כאלה , כאן ובפורומים אחרים.

נראה לי ביזבוז זמן רציני לחפש מי דפק אותכם , סה"כ כולם דיי נהנו, אני מקווה שנמשיך לעשות דברים כאלה בעתיד.

• תוכן חדש...