Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התאונה של ליאור ז"ל, המשטרה כנראה חושבים שיש קשר ישיר בין שיפור מכוניות לתאונות הדרכים (דוגמה- הפירסומת ברדיו על הרכבים המשופרים ופירסום בכתבה בערוץ 2 של הסירטונים במחשב של ליאור ז"ל ועוד ועוד...)

אבל דבר אחד הם לא מבינים , שנהגים עם תרבות נהיגה רעה לא צריכים לשפר רכב בשביל לנהוג כמו חוליגנים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון הוא לא אנס רצח,או סחר בסמים קשים.

הוא לפי טענת משטרת ישראל, שיפר מכוניות שמשתתפות בתחרויות רחוב.

אתה מבין מוטי? על כביש ציבורי, דבר המסכן את המשתמשים ה"תמימים" בדרך.

כאן אין עדיין מסלולים כמו למשל במדינת הדוד סם בה אתה מתגורר.

האם נחכה למצב של תאונה והרוגים בזמן "מרוץ" בכביש ציבורי?

ואוי לו לבחור שבדיוק הרכב שיהרוג מישהו, יהיה זה שהוא שיפר.

שלא תבין לא נכון , אני חובב רכב/נהיגה ובעליה של BMW 330CI ידנית (לא משופרת)!!!.

מוטי

ידידי היקר אמרתי משהו שחייב תגובה מצדי, אז נכון, הבחור שיפר מכוניות שמשתתפות במירוצי רחוב לא חוקיים, מה הוא אשם לעזאזל? אז רק מכוניות משופרות משתתפות במירוצים? מה עם מכונית חדשות שנמכרות בכיף עם מעל 200 כ"ס צוהלים ובועטים? הם בטוח נוסעות בימין על 80? אני ממש לא חושב ככה. המשטרה עוסקת בטפל במקום בעיקר, מנסה לעצור מישהו ששיפר מכונית במקום לעצור את האנשים שמתחרים בעצמם וגורמים סיכון לסביבה.

ידידי תבין, בלי לפגוע, זה שיש לך 330CI ידנית לא משופרת (יש סיבה גם שהיא לא משופרת, היא חזקה גם בלי זה) הכל טוב ויפה ושיהיה רק בהצלחה, אבל יש אנשים שאין להם את הממון לרכוש מכונית כל כך חזקה מפוארת ויקרה, אז הם משפרים, ביג דיל, כל העולם עושה את זה (ונהנה מזה). דווקא בתור חובב רכב/נהיגה אתה היית צריך לדעת.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

הם לא רק משפרים, הם משקיעים את הממון בשיפור של המכוניות, אבל לא משקיעים ולו שקל אחד באימוני נהיגה מתקדמת, ופה נעוץ שורש הבעיה.

יוצא שם רק לכל חובבי הרכב, בגלל כמה זעטוטים עם הורים אמידים, שמשפרים את הרכבים לבלי היכר, לא עוברים קורסים שיתאימו את רמת הנהיגה שלהם לרמת הרכב, ועולים על גדרות הפרדה.

פורסם
אם אני לא טועה, מדובר בבחור שכותב בפורומים בעלים של סיוויק האצבק טורבו.

כל כך כואב לי שהוא כיסה את הפנים עם החולצה כאילו מדובר ברוצח\אנס, פשוט זוועה של משטרת ישראל.... :-x

האמת, שאם הוא שיפר איזה איביזה טורבו שאבא קנה לילד בן 17.5 שאין לו שום נסיון בנהיגה פרט לשיעורי נהיגה שכבר הבנו שלא ממש תורמים משהו אלא רק מלמדים איך מעבירים טסט.

זה די אסון, אומנם לא רצח\אונס או כל פשע חמור אחר.

אבל גם פה אין את מי להאשים, אם בחור בן 18 החליט לעשות זאת, הוא בגדר בוגר וזה ביידים שלו ולא של אותו "משפר מכוניות".

אני חושב שפתרון הבעיה הזאת היא רק לאשר את שיפורי הרכב באופן חוקי, ורק ע"י בעלי מקצוע.

כדי שלא יקרו מקרים של רכבים משופרים עם מאות כוחות סוס, על מערכות בלימה,הגה,מתלים ושאר מכלולי הבטיחות שהם סטנדרטיים.

ושלא מסוגלים לעמוד בעומס הזה.

אם זה היה חוקי והיו מחייבים בדאגה של קודם כל למכלולי הבטיחות ואח"כ לשיפורי המנוע, המצב היה שונה.

כמוכן, אם היה מסלול יעודי פתוח לציבור הרחב, אנשים לא היו עושים רייסים באמצע כביש ציבורי תוך כדי סיכון שאר כלי הרכב "התמימים" על הכביש.

אבל במדינה שלו זה בדיוק יקרה הפוך, מישהו יהרג ואז יבינו שיש פה בעיה, ובמקום להתמודד איתה פשוט יאסרו אותה ויוציאו אותה מחוץ לחוק וכך הם יחשבו שהם פתרו את הבעיה.

שכל ה"שוק שיפורי הרכב" מתבצע באופן מחתרתי ולא במקומות מוסדרים לכך ע"י בעלי מקצוע עם נסיון,ידע וכמובן הסמכה לעניין, כל הנושא נראה כפי שהוא נראה.

אין שום בעיה לשפר כלי רכב וזה אפילו מבורך ,אבל כדי שזה יעשה בצורה מקצועית .

under construction..

פורסם

הבחור הזה לא שיפר את האוטו שעשה את האתנוה שבה נהרג ליאור שריקי

המשטרה נפלה עליו כי **********נערך. אין לפרסם שמות נהגים המעורבים בתאונות בטרם נפסק דינם******* הנהג שעשה את התאונה היה מבקר בחנות לו הרבה ואף התקין אצלו את המערכת סטראו באוטו.

המשטרה רוצה לשים סוף לתחרויות בירושלים.

פורסם

סגירת סדנאות, ומעצר של משפרים ממש לא יתרום להפסקת תחרויות.

יש תחרויות גם עם מכוניות סטנדרטיות לחלוטין.

פתיחת מסלולים, וקידום הספורט המוטורי לעומת זאת, יתרום רבות.

פורסם

יש חנות בירושלים של חברת קדנס. בחנות משותפת עם מערכות סטריאו ושיפורים לרכבים! (פלאגים. חוטים הצטה. פילטרים וכו!! אין ניטרו, לפי מה שאני יודע. ) שיפורים קלים. יש אני חושב צ'יפים למניהם.

הבחור שנעצר הוא המוכר של ציוד השיפורים. (דברתי איתו כמה ימים לפני.)

הוא משפר לרוב חוטים, פלאגים. לפעמים צ'יפים. וכו. שיפורים יחסית קלים. (לדעתי)

והמשטרה הפילה את זה עליו כי זה הכי קל. ובמקום להגיד תשפרו. בתנאי שתעברו קורס נהיגה מתקדמת.

הם אומרים. תמשיך להנוג כמו חרא. (כמו נהג מונית סטנדרטי) ותשפר לא חוקי. ותהרג.בגלל שמשהוא חסך במעקה הביטחון. ואז המוכר רכב אשם בכלל. למה מכר לך את הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...