Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשאל ותדווח, הרכב מאד מאד מעניין, אולי האבא הרוחני של הרכב שלי (לאון 20VT-4)

בקשר לבדיקת מערכת האלדקס, תוכל לבדוק אותה כמו שאני עשיתי לא מזמן, במכון ברעננה שיש לו מערכת לבדיקת רכבי 4X4 (ג'יפים) הרצנו את הרכב על המכונה שהיא גם דינמומטר, התוצאה 180 כ"ס בגלגלים, 191 כ"ס במנוע !!!

ליאור

הצחקת את יוסף.

הייתי שולח את כל המתקן שלו לכיול, ואותו ללמוד לשקר, אין מצב שבגלגלים יש לך 180 כ"ס ובגלגל תנופה 191 כ"ס זה פשוט פיזיקלית לא מסתדר עם הפסדי מערכת 2X4 אז הוא מבלשט כזו תוצאה לגבי 4X4?? עלבון לאינטיליגנציה.

אני מתבייש עבורך שאתה קונה את הסיפור הזה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עמית שלום,

בעיקרון, אתה 100% צודק.

נוסעים, עושים בדיקה ומקסימום, הלכו 500 ש"ח.

המציאות לצערי קצת שונה.

אני צריך לפנות לי יום עבודה שלם בשביל לנסוע הלוך וחזור + בדיקה בקירית גת.

בשביל לעשות את זה אני צריך תמריץ טוב.

רכב למכירה עם כ"כ הרבה שקרים מסביבו, זה לא תמריץ מספיק טוב.

בנוסף, אני לא בטוח שאם יש בעיה במערכת הקוואטרו, שמכון בדיקה יכול בכלל לעלות על זה.

יניב

יניב אבל בכל זאת, אם זה רכב כ''כ נדיר יום עבודה זה לא כזה קריטי! תחשוב מתי פעם הבאה שתראה אחת כזאת למכירה!

לגבי כל השאר אין לי מה לומר, אצלי תמיד היה הכי חשוב שאסי (אבל אני לא שילמתי 60 אלף וכו' וכו'), עכשיו גם הבנתי שבאאודי הזאת לא רק שאסי חשוב, מצטער אך אינני מבין ברכב הזה :neutral:

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה בעתיד!

תחפש רכב מעניין אחר מהקונצרן (רק תמצא את האפשרויות, גולף ראלי וכדומה (וכן אני מודע לזה שיש רק אחת בארץ))

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ברשד,

פיסיקה שמיזיקה, בעיקרון אתה צודק ...

אבל, תבוא תראה את הגרף, עשינו 2 מדידות, זהות ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האוטו הזה בהחלט מדהים, הייתי רואה אותו חונה בגבעתיים לפני חמש שנים קבוע כל יום באותו נקודה ליד איזה משרד אדריכלים. (או שאולי אחרת זהה לה, אפילו אותו צבע וגלגלים)

מכוניות מיוחדות לפעמים שוות מחירים מופקעים בצדק, כי עבור הייחוד יש מחיר אחר.

לבעלים הנוכחיים זה בדיוק ההפך. האוטו עדיין שמור אבל מה פתאום למכור שבועיים אחרי שאתה קונה?

וכמובן תוספת היד המיותרת. הקונה העתידי (אינשאללה אני) יהיה יד 5.

אני אתחיל ב 45 ונראה לאן נגיע.

מעל 50 אני לא משלם, נקודה.

יניב

אני מקווה שהוא לא קורא באתר כי מכרת את כל האסטרטגיה בחינם, חבל.

אופנוען

פורסם
ברשד,

פיסיקה שמיזיקה, בעיקרון אתה צודק ...

אבל, תבוא תראה את הגרף, עשינו 2 מדידות, זהות ...

עם כזה ציוד אפשר להוכיח שבן לאדן הוא ליטאי אדוק.

חרטא בדיקה, אותי למדו כשהתוצאה לא סבירה יש בעיה בסיסית, כך שבדיקה כפולה על אותו ציוד עם אותו מודד "מקצועי" אותי לא משכנעת.

בנאי, אני מחזיק ממך בן אדם רציונאלי, תחשוב על מה שאתה כותב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
הצחקת את יוסף.

הייתי שולח את כל המתקן שלו לכיול, ואותו ללמוד לשקר, אין מצב שבגלגלים יש לך 180 כ"ס ובגלגל תנופה 191 כ"ס זה פשוט פיזיקלית לא מסתדר עם הפסדי מערכת 2X4 אז הוא מבלשט כזו תוצאה לגבי 4X4?? עלבון לאינטיליגנציה.

אני מתבייש עבורך שאתה קונה את הסיפור הזה.

לפותח הדיון, קרא בדקדוק רב את מה שנאמר לך כאן.

משהו כאן מאוד מצחין, הנתונים לא הגייוניים בכל קנה מידה.

ובכלל, איך בדיוק הם מודדים הספק במנוע?

נשמע לי תמוה.

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלוחם לכולם,

אני יודע שהנושא הזה דובר לפני הרבה מאוד זמן אבל רציתי לדעת בבקשה אם למשהו יש פרטים על הרכב המדובר

אאודי 80 קוואטרו מנוע 2800 רכב בצבע אפור

הרכב בתמונה:

אם כן אני אודה לכם מאוד כלפרט יעזור משהו ראה אותה שמע אליה ובאיזה איזור

אני מעוניין באחת כגזאת

אפשר ליצור קשר בשירשור או בה"פ

תודה לכולם

audi.jpg

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האוטו עומד כבר ארבע שנים באיזה מקום לא מפרט איפה אם למישהו יש מושג מי הבעלים או מידע ויכול לתת ? בפרטי תודה ....

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...