Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע אנוכי תר את הארץ אחר אימפרזה טורבו.

ראיתי ספצימנט נחמד אחד בינתיים - מליסינג כאשר הוחלפו בו טמבון וכנף, שולי ביותר.

כרגע הבנק שלי בעיצומים כך שאינני יודע מה הבנק מוכן לתת לי..

אך נאמר לי כי ניתן לקבל מימון אפילו עד 80 -90 אחוז באמצעות קידום למשל.

בהתאם לאפשרויות גיוס הכסף אני שוקל אימפרזה בין 99 עד 02 תלוי בגיוס הכספים.

עצתכם מתבקשת בנוגע למימון והלוואות ידועות.

אגב- הייתי רוצה מימון של 100% אך זה הוסבר לי לא ניתן במודלים האלה.

מכרטיס האשראי אני מניח שאוכל לקחת כ10,000 ש"ח.

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אנחנו לא פורום ייעוץ פיננסי אתה יודע. אנחנו יכולים לייעץ לך אם כדאי לך לקנות את האימפרזה, אבל לא איך תשיג את הכסף בכדי לקנות אותה.

מה שאני כן יכול להגיד לך זה שתבדוק טוב טוב אם אתה יכול להחזיק כזאת. הביטוח והטסט לא נורא יקרים אמנם, אבל צריכת הדלק מאוד גבוהה ועלויות הטיפולים והתיקונים, שבוודאי יבואו אם מדובר במכונית בת 5 עד 8, גבוהות. צפה שבנסועה של כ-15000 ק"מ בשנה, אתה עומד להוציא בקלות 2500ש"ח בחודש על הכל, אם לא יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לעניות דעתי, לא כדאי לך לקנות רכב כזה אם אין לך לפחות 10-15K למקרה חרום בצד. שלא לדבר על עלויות אחזקה שוטפות. קנה את הרכב רק כשתוכל להרשות לעצמך, לא לפני.

פורסם

אם לפרט את השאלה לפרוטות - אז אני בוחן אפשרויות מימון שונות כגון - פמה.

יש להניח כי בעלי רכבים בפורום נעזרו במימון זה או אחר בזה אני מתעניין.

הצפי שלי ברכב הזה הוא שאשתי תנהג בו ברעננה - נסיעות קצרות והיא כמובן יותר מתונה בנהיגה ממני.

אני מעוניין לנהוג בו בסופי שבוע.

בנוהל הזה אני לא צופה הוצאות גבוהות.

פורסם
אנחנו לא פורום ייעוץ פיננסי אתה יודע. אנחנו יכולים לייעץ לך אם כדאי לך לקנות את האימפרזה, אבל לא איך תשיג את הכסף בכדי לקנות אותה.

מה שאני כן יכול להגיד לך זה שתבדוק טוב טוב אם אתה יכול להחזיק כזאת. הביטוח והטסט לא נורא יקרים אמנם, אבל צריכת הדלק מאוד גבוהה ועלויות הטיפולים והתיקונים, שבוודאי יבואו אם מדובר במכונית בת 5 עד 8, גבוהות. צפה שבנסועה של כ-15000 ק"מ בשנה, אתה עומד להוציא בקלות 2500ש"ח בחודש על הכל, אם לא יותר.

רוני

לא מסכים.

אם הוא ימצא WRX שמורה ולא משופרת מה שלא קשה במיוחד,(GT קשה הרבה יותר למצוא)

לא צפויות לו שום עלויות טיפולים ותיקונים, בכלל. הרכב מאוד אמין ורגיש רק להזנחה פושעת.

(זריקות קלאץ ופתיחות) טיפולים לא שונים מהותית מה1600 למעט שמן יקר יותר.

לדוגמא טיפול בינוני

330שח החלפת שמן+פילטר שמן מקורי והחלפת פילטר אויר+פילטר מקורי.

+עלות השמן לפי בחירתך יש ב100 ויש ב600.

המכונית עושה בממוצע 1ל7 שזה גם לא נורא כל כך.

כדי להמנע מהוצאות מיותרות בדוק היטב קלאץ וגיר,טורבו,וצמיגים.(כמובן עדיף לקנות אחרי שעברה טיפול גדול)

ושוב- לך על WRX הרבה יותר קל למצוא.

בגדול הרכב אמין מאוד, הרבה יותר מהצרפתיות למיניהן.

STI 2004

פורסם

ברור לי שהרכב בשימוש רגיל הוא אמין מאוד, אבל מה לעשות, ורכב ספורטיבי בן 5-6-7 מתחיל להראות את אותות הגיל. אם הוא יפני, צרפתי, גרמני או בורמזי, זה לא משנה. כמובן שרוב הסיכויים ש-WRX חדשה יותר תהיה אמינה יותר, אבל GT שנת 99 עם איזה 100-150 אלף ק"מ עלולה (שים לב - עלולה) לגרום בעיות, וכשזה יקרה זה יהיה לא נעים. קלאץ', בלמים, טורבו, גיר, לא יודע מה. העלויות לא זולות. במיוחד אם הוא יסע בה חזק בסופי שבוע. ואני מקווה שאתה לא ממליץ לו לשים שמן ב-100 שקל...

צריך גם לחשוב כמה ק"מ האוטו יסע. אמא שלי מצליחה להוציא כמעט 10000 ק"מ בשנה מנסיעה כמעט רק בתוך רעננה ובצריכת דלק של 1:9, וזה עם טויוטה יאריס 1.3. וכמו שנאמר - באוטו כזה באמת כדאי לשים משהו בצד, לכל צרה שלא תהיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא מסכים.

אם הוא ימצא WRX שמורה ולא משופרת מה שלא קשה במיוחד,(GT קשה הרבה יותר למצוא)

לא צפויות לו שום עלויות טיפולים ותיקונים, בכלל. הרכב מאוד אמין ורגיש רק להזנחה פושעת.

(זריקות קלאץ ופתיחות) טיפולים לא שונים מהותית מה1600 למעט שמן יקר יותר.

לדוגמא טיפול בינוני

330שח החלפת שמן+פילטר שמן מקורי והחלפת פילטר אויר+פילטר מקורי.

+עלות השמן לפי בחירתך יש ב100 ויש ב600.

המכונית עושה בממוצע 1ל7 שזה גם לא נורא כל כך.

כדי להמנע מהוצאות מיותרות בדוק היטב קלאץ וגיר,טורבו,וצמיגים.(כמובן עדיף לקנות אחרי שעברה טיפול גדול)

ושוב- לך על WRX הרבה יותר קל למצוא.

בגדול הרכב אמין מאוד, הרבה יותר מהצרפתיות למיניהן.

ואיפה ניתן למצוא אנשים שלא "קרעו" את הרכב? הריי בנינו ... לרכב יש המון כוח ... ואם יש מישהו שנוסע בו בעדינות .. .אזי כדאי שיעבור ל 1600 ..

אני בטוח שכמעט כל בעלי הרכבים מהסוג הזה לוחצים והרבה. אין סיבה שלא זו מהות הרכב , זו ההנאה שבו.

פורסם

ראיתי WRX במגרש trade-in של לובינסקי, בזבוטינסקי בפתח תקווה.

אני לא יודע שום פרטים על הרכב, אבל אולי זה שווה בדיקה, יש להם גם תוכניות מימון מצויינות.

שחר

פורסם

ראיתי את האימפרזה בלובינסקי בפוקוס וגם שאלתי עליה פרטים.

האימפרזה האחרת שראיתי אומנם מליסינג אבל ק"מ נמוך ונראית לא רע.

צמיגים חדשים וג'נטים של או זד (אולי נשבר ג'אנט אולי מרצונו של הבעלים הקודם).

נסעה נחמד מאוד (אבל לא מהר כמו שציפיתי) אם כי לא השתוללתי ומשכתי עד 5 וחצי סל"ד.

באימפרזה 2 ליטר שלנו מחליפים פ.אוויר כל שנתיים למשל, אינני יודע אם כך גם בטורבו אך ניתן למצוא בקלות רבה חלקים חליפיים ולא יקרים.

כשרכשנו אותה השקעתי בה 700 ש"ח כולל טיפול שמן מנוע ופילטרים ליישור קו.

תודה

• תוכן חדש...