Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסקנה המתבקשת פה היא שלא צריך לנסוע בנתיב השמאלי כשלא צריך!

חוץ מזה, אמיר, חשבתי על מה שאמרת לי בצהריים, ואי אפשר להוכיח שאתה לא אשם! כי אי אפשר להוכיח שאתה לא נסעת מהר במעגל-תנועה, וכוויכול יצאת לעקיפה, ואז בלי לשים לב נכנסת בו, למרות המיקום של המכות (שאצלך הן בפגוש הקדמי). לך תוכיח שהוא סטה מהנתיב, ולא אתה! ותוכיח שלא נסעת מהר!

כל מה שכתוב פה הוא בחזקת השערות תיאורטיות בלבד. אני משוכנע בחפותך אמיר.

:puzzled:
פורסם

אגב, פחות קשור..

אבל איפה בחיפה עשית את התאונה הזו?

(גם לי כבר היה קטע כזה עם זקנה.. עשתה לי טראומה הזקנה הזו.. מפחד לעקוף בסיבובים שלא יכנסו בי.. :roll: )

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
שנינו ביטלנו את התביעות, הוא ביטל כי הוא הבין שהוא יצטרך לשלם גם על האוטו שלי וגם על שלו (כנראה...)

ואני ביטלתי כי ההשתתפות העצמית שלי היא כמעט 1800 שקל, ואיבוד של פרמיות ועוד כל מני חארטות שלך ביטוח... וסה"כ השמאי העריך את הנזק ב 1300 שקל בלי מע"מ

אז לא שווה לי להפעיל ביטוח

וגם אין לי זמן למשפטים ודברים כאלה, אני עוד מעט מתגייס

מן הסתם בדמוקרטיה, חייבים לאפשר לך להגיע למשפט שלך.

אני בטוח שכשתהיה בצבא תעריך כל חלון שנותן לך

יום חופשי או מחוץ לבסיס

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אגב, פחות קשור..

(גם לי כבר היה קטע כזה עם זקנה.. עשתה לי טראומה הזקנה הזו.. מפחד לעקוף בסיבובים שלא יכנסו בי.. :roll: )

התאונה קרתה בצומת בכניזה לשכונת ורדיה, מיד אחריה העליה של שמשון מכיוון הגראנד קניון.

ומתן, שוטר תנועה, שאני מניח שמתמצא בחוקים קבע חד משמעית שמי שנמצא במסלול החיצוני של המעגל הוא האשם.

המסלול הימיני במקרה הזה מיועד לכניסה לורדיה והמסלול השמאלי להמשך בכיכר - למרות הסימונים של 2 מסלולים על הכביש.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
אגב, פחות קשור..

התאונה קרתה בצומת בכניזה לשכונת ורדיה, מיד אחריה העליה של שמשון מכיוון הגראנד קניון.

ומתן, שוטר תנועה, שאני מניח שמתמצא בחוקים קבע חד משמעית שמי שנמצא במסלול החיצוני של המעגל הוא האשם.

המסלול הימיני במקרה הזה מיועד לכניסה לורדיה והמסלול השמאלי להמשך בכיכר - למרות הסימונים של 2 מסלולים על הכביש.

אתה טועה. הנתיב הימני הוא לפניה ימינה ולהמשיך ישר גם יחד, בדיוק כמו שהשמאלי הוא לפניה שמאלה ולהמשיך ישר גם יחד. זה דבר ראשון.

דבר שני, השוטר שדיברת איתו, כנראה קצת זקן. מי יכול לקבוע שמי שנוסע בנתיב הימני, הוא האשם?

אגב, באותה ככר רק בכוון הירידה, הנתיב הימני הוא רק לפניה ימינה לרח' מבצע יונתן, ושם תמיד! יש מזד**נים שחותכים, באים בנתיב הימני וממשיכים ממנו ישר לכוון הגרנד קניון.

:puzzled:
פורסם

אני גר בתל אביב ואני ייתן לך מקום שכל יום כמעט מתבצעת שם תאונה כזאת..

רחוב דרך נמיר לכיוון רוקח(גני התערוכה)

יש 2 נתיבים שמאלה ותמיד השמאלי שם דופק את הימני..

כמעט כל יום נכנסים בי שם !!

זה מגעיל אבל מה לעשות , מדינת ישראל נותנן רשיון ולא אכפת לה אחר כך מהנהג הדפוק שלא יודע לנהוג .

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אני רוצה להגיד לכם, שבאמת, עד עכשיו שנהגתי בג'יפ או לפני כן

בג'סטי, לא היה אכפת לי מכל הישראלים שלא יודעים לנהוג. הנה עובדה

בג'יפ נכנסו בי ופשוט לא קרה לי כלום (טפו טפו) ובג'סטי פשוט לא הזיז לי,

ועכשיו באוטו החדש שלי, הגעתי למסקנה שישראלים פשוט לא יודעים לקחת פניות נכון, כל הזמן נכנסים לתוך קו הפנייה אחד של השני, וזה פשוט נורא.

אני לוקח פניות הכי לאט שאפשר בשביל למנוע מצב ש"יגלחו" אותי.

Race Smart

פורסם

תמיד אבל תמיד בתל אביב יש את המוניות שנכנסות לך לנתיב השני כי הם עסוקים או בלקחת כסף או לספור כסף או לעופף להם .. ואין זה תמיד וזה הדבר הכי מרגיז שיש!!!

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תוכן חדש...