Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שוב את הרכב וגם נסעתי בו..היא מוכנה לרדת עד 11..אבל פתאום שמתי לב לבעיות חשמל..פלסטיקים מתפרקים בתוך הרכב הבולמים גמורים לגמריי..צינורות מנוע סדוקים חסר פקק למיכל המיים בתא המנוע ..והאמת שכל זה עוד לפני הבדיקה..מוזנח ונראה רע מאוד.

אני ויתרתי וממשיל לחפש..מה לעשות צריך גם לדעת לותר לפעמים.

תודה על כל העזרה

חג שמח לכולם

פורסם

גם אני במקומך הייתי מוותר, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

יש המון מכוניות ששוות את ההשקעה שלהן, כי לכל אורך השנים שלהן התייחסו למכונית בכבוד ותיקנו מה שצריך כי רצו להנות מהאוטו.

בהצלחה!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
חפש את ה-1.6 אוטומט (עדיף ידני)

אין 1.6 אוטומט במודלים האלו. רק 1.8.

נראה לי שה-1.4 קצת חלש למשקל
יופי שנראה לך.

נהגת פעם על כזה רכב ? אני משער שלא.

בכל מקרה, ל 1.4 משודך גיר מתאים ואין בעיות של כח או סחיבה. חוץ מזה, וכבר אמרתי את זה, זה מנוע יותר מוצלח מה 1.8.

ברכב של 15K שח אנשים "נורמליים" לא משקיעים בתיקון תקלות יקרות (יחידת חימום/קירור פנימי ודברים בסגנון הזה) - לכן אם תמצא אחת שהיא גם שמורה קוסמטית וגם שמורה מכאנית (עד כמה שהבעלים הצליח לחסוך ולשמור על האוטו במצב סביר), כדאי לקנות אבל גם להוריד ממחיר המחירון. תהיה בטוח שיש השקעה על האוטו...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...