Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממכל המכוניות שהוזכרו כאן אני מציע לך לקחת את הסוברו או הניסאן.

את ההחלטה איזה מהן תחליט אחרי שתבחר רכבים מסוימים. בקשר לסאני שים לב שיש דגמים מוזרקים ויש דגמים שלא מוזרקים. מנסיון, העדף את המוזרק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חוזר על המלצה ללנטרה.

לא באותה רמה של הניסאן, אבל לפחות מודל 97.

מנסיוני, היא לא רעה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הוא ביקש ררב חסכוני , הלנטרה דווקא בזבנית . גם הניסן מבזבזת דלק באותו סדר גודל , 1-10 .

אם גודל הרכב אינו שיקול אז סיריון !

פורסם
עם כל הכבוד לסיריון הישנה מדובר במכונית עירונית בעיקרה. לא הייתי רוצה לנהוג ברכב כזה 90 ק"מ יומיום.[ובטח שלא ב121]

בסכום הנ"ל אפשר להשיג יפניות משפחתיות עם גיר ידני בשנתונים 94-97. בד"כ הן תהינה נעימות ונוחות יותר לנסיעה ארוכה.

הכל עניין של תפיסה, סיריון מכונית עירונית? 90 ק"מ ביום זה הרבה? מבחינתי התשובה ל2 השאלות היא לא.

אני נהגתי על סוויפט 1.0 ידנית יותר מ40K ק"מ ב11 חודשים, והייתי מרוצה מאוד, כל הבעיות שהיו לי נגרמו בגלל הזנחה ונסיעה מעבר למגבלות (פרדסים, שבילי קק"ל) וגם כשהרכב עישן כמו רכבת קיטור, הוא נסע.

הסיריון היא כמה רמות מעל, הייתה לי לנסר 92, הייתה ברשותי גם סופר לנסר וגם קורולה 97, הרשימה ארוכה, רוב המכוניות שהיא אצלי ננהגו על ידי המון ק"מ, אני נוהג יותר מ50K ק"מ בשנה והסיריון היא מכונית מעולה, לומר שהיא מוגבלת לעיר זה ממש לא נכון, כמו שכבר אמרתי, בו זמנית עם הסיריון עמדו בחניה שלי גם קולט 95 ידנית, פונטו 75, אפלהאוז ועוד כמה.

הסיריון לא נופלת מהן, נסיעות רבות העדפתי לעשות עם הסיריון, במיוחד נסיעות ארוכות כי חשבתי על צריכת הדלק, אני נוסע עם האוטו מבת-ים לחדרה, חיפה, אילת ולאן שאני רק רוצה, אולי זה בגלל שהארץ קטנה, אבל אין מקום שהסיריון לא תגיע אליו, והיא לא צריכה להתאמץ בשביל זה.

לדוגמא הטיול לתפן של מועדון ב.מ.וו, באתי עם הסיריון (הבימר נשארה בחניה), 4 אנשים ברכב, מבת-ים לפארק התעשייה, עליות, ירידות ונסיעה בשיירה די מהירה והסיריון לא נשארה מאחור.

בקיצור הכל עניין של דעות קדומות.

והכל בידיים שלך.

haters will hate

פורסם

שלום אנשים,

תודה על כל התגובות, לאחר כל ההמלצות ולקיחת כל השיקולים בחשבון, יצאתי לציד עם רשימה של רכבים פוטנציאליים בבוקר יום שישי.

לאחר כשעתיים של 'הסתכלויות' וחיפושים שבהם עברתי בראש פינה, חצור, דרך צפת לכרמיאל, ומשם לעכו ולחיפה, מצאתי פיג'ו 205 שנת 97 שנראית מצויינת לגילה, 115K ק"מ.

במהלך העברת הבעלות התברר לי שהיא עברה 5 ידיים אבל העניין לא העיב על שמחתי...

שילמתי כמעט מחיר מחירון אבל למרות זאת אני מרוצה מאוד ובמהלך השבועיים הקרובים נכניס את הרכב ליישור קו קצר. אני מקווה שלא יתגלו אי אילו עזים ברכב יען כי לקחתי אותו ללא בדיקה מפאת קוצר בזמן (אבל דאגתי לזכרון דברים חתום שאומר באופן כללי שהמוכר חייב לדאוג לכל עז שתתגלה ברכב לאחר הקנייה) וגם בגלל שב 400 ש"ח האלה אפשר לבצע חלק מיישור הקו שיכלול טיפול 10K, החלפת 2 צמיגים, בקלית איתות שבורה ורצועת מזגן.

בנוסף שלט האזעקה כנראה יצטרך סוללה חדשה.

זהו, הבעיה היחידה שנשארתי איתה היא שלאחר כל החיפושים שנמשכו כשבועיים בערך, קשה לי להיגמל מההרגל להסתכל על כל רכב עם שלט 'למכירה' עליו..

בריאות לכולם!

פורסם

לנטרה שמורה - (כמו שהיתה לי)

1-13.5 בין עירוני

1-11.5 עירוני.

די נוחה

גדולה ומרווחת.

מצד שני, די אפורה. אין בה שום דבר שהוא טוב, או שום דבר שהוא ממש רע.

זה אוטו שנועד לנסוע ותו לא.

מזל טוב על הרכישה!

קילומטרים רבים ובטוחים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...