Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכבר נשאלו כאן הרבה שאלות זהות לשלי אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה.

הכיוון שאני חושב עליו הוא ניסן סאני 93, או גראנד לאונה מאותה שנה.

ראתי גם יונדאי לנטרה.

בקטנות אני די אוהב גם את ה 205 והקורסה.

מצאתי ZX אימג' 1800, איך צריכת הדלק שלה ומה דעתכם עליה מבחינת אמינות?

מה דעתכם על הנ"ל? האם יש המלצות בעניין ו/או בעניין רכבים אחרים?

תודה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם ההתלבטות היא בין ניסן סאני 93 ,לנטרה ,לבין גרנד לאונה מאותה שנה, הסובארו הרבה יותר טובה ומוצלחת.

הגרנד לאונה זה סוס עבודה.

פורסם

ואם הכי חשובה לך האמינות - אתה יכול לשכוח מכל הצרפתיות שהזכרת, הן לא אמינות כמו היפניות - לפחות לא בשנתונים שנכנסים לך בתקציב.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

msds -

ב22,000 ניתן למצוא לנטרה ידנית, לפחות 97.

זה בכ"ז 4-5 שנים חדש יותר מהסאני והאימפרזה, פוטנציאל לקימוטראז' סביר יותר

ומנסיוני הרכב הוא בעיקר אמין.

הוא לא נוח במיוחד, לא מפנק במיוחד - הוא עושה מה שהוא צריך לעשות: לנסוע.

ואת זה הוא עושה בסדר, חוץ מדגם ספציפי שכרגע מטייל באשדוד, שנוטה לאבד שליטה. :wink:

אני אישית לא מכיר, אבל כבר שללו כאן מספר פעמים את הסטיגמה: ZX = חוסר אמינות וודאי.

כך או כך, הכל מתחיל בצרכים שלו - לפני הדיון הפרטני.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הצרכים שלי הם לנסיעה יומית של כ 80-90 ק"מ, ללא תקלות. זה הכל.

אני צריך חסכון בדלק ואמינות, לא יותר מזה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם כבר הזכרת 205 וקורסה אז מה לגבי דיהטסו סיריון? היא תיהיה מהשנתון הכי גבוה (99) שתוכל למצוא בתקציב הזה, אמינה מאוד וחסכונית מאוד..

פיליפ.

פורסם

דייהטסו סיריון 1.0 ידנית, שנת 99 ועם קצת מזל אז גם 2000.

רכב קטן זריז וחסכוני. מנוע 1.0 3 צילנדר מוזרק, צריכת דלק מעולה, בנסיעה רגועה אפשר להגיע בקלות ל20 ק"מ לליטר.

המנוע אמנם קטן אבל הרכב סחב יפה מאוד בטיול שעשינו לקרובינו מחו"ל. נסענו לירושלים, משם לחיפה, 4 מבוגרים בלי בעיה.

אני אישית ממליץ בחום.

haters will hate

פורסם

באותה מידה,

סקודה ניו-פליסיה, אם תמצא אחת במצב שמור.

אני מוסיף:

80-90 ק"מ ביום זה די הרבה.

חסכון בדלק הוא חשוב, אבל לסך נסיעות כזה - גם נוחות הנסיעה והנהיגה.

למרות הייתרונות הבולטים שבסיריון, לי אישית היה מרגיז להצטופף בשרייד לנסיעה ימיומית של 100 ק"מ, בתקופת צבא.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הבעיה הנוספת שלי היא שלכל אורך הדרך יש לי עליות וירידות ולכן אני צריך גם רכב שיהיה מעט חזק ו 205 נראה לי שתעמוד במשימה לא?

בריאות לכולם!

פורסם

לעניות דעתי (שמגובה בנתונים) כבר בק"מ כזה 20-24K בשנה , רכב דיזל משתלם ובגדול,מה גם שבאותו תקציב אפשר לקנות רכב חדש יותר - קורדובה 98-99 , ניו-פליסיה 99-00 ועוד, סקסו 99-01

וכיון שמדובר במנועי הדיזל הפשוטים ונטולי הטורבו גם האמינות טובה מאוד,

אני יודע שתמיד אומרים שדיזל משתלם מ 30000 ק"מ בשנה, וזה נכון כשמדובר ברכב חדש בלבד,

כל האמור לעיל נכון מנסיוני האישי לאחר בדיקה מעמיקה,

יפתח.

פורסם

עם כל הכבוד לסיריון הישנה מדובר במכונית עירונית בעיקרה. לא הייתי רוצה לנהוג ברכב כזה 90 ק"מ יומיום.[ובטח שלא ב121]

בסכום הנ"ל אפשר להשיג יפניות משפחתיות עם גיר ידני בשנתונים 94-97. בד"כ הן תהינה נעימות ונוחות יותר לנסיעה ארוכה.

פורסם

הדגש של הבחור היה על אמינות וחסכוניות בדלק, נוחות זה כבר לוקסוס...הגזמת!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...