Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בבאגי שבניתי מקדימה יש ברקסים דיסק של טרנספורטר ומאחורה פירקתי את הדרמים והרכבתי במקומם ברקסים דיסק.

הברקסים עוצרים סבבה אבל יש בעיה שכאשר לוחצים לחיצה פתאומית על הדוושה, יש לדוושה מהלך ארוך יחסית שמפריע ומסוכן כאשר נוסעים בשבילים צרים ובסיבובים חדים לכן צריך ברקסים חזקים .

אבל מה שקורה שאם אני לוחץ לחיצה על הדשווה עוזב ואז לוחץ עוד פעם יש לי ברקסים חזקים מאוד כמו שצריך להיות.

בדקתי עם כמה מוסכניקים הם לא כל כך ידעו מה לומר לי בדקתי את הבוסטר והוא בסדר מה שהם אומרים שהמאבת ברקס של הלאגסי שהרכבתי קטנה מידי היא אם אני לא טועה 5/8 והם אמרו לי לנסות להחילף למשאבה בגודל 3/4 או לפחות 11/16 כי המשאבה לא דוחפת מספיק שמן כדי לנעול את הקליפרים בלחיצה הראשונה וכאשאר לוחצים עוד פעם זה עוצר כמן שצריך.

נ.ב יש לי משאבה ובוסטר של לגאסי כי זה הרכב שפירקתי ממנו את המנוע.

תודה לכל מי שעונה על השאלה.

פורסם

אתה מדבר על קומבינה.

במערכת הברקס יש יחס בין הלחץ שנותנת המשאבה המרכזית, לבין קוטר הבוכנות במשאבות

הגלגלים.ברגע שאתה מפר יחס זה,לא תצא מהבעיות.

כדי לגמור את הבעיה, אתה חייב להרכיב משאבות גלגלים ומרכזית מאותו האוטו.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש קשר בין קוטר הכללי של בוכנות בלימה כפול מהלך רצוי ( זה מעט מאוד ),

לקוטר משאבה מרכזית כפול מהלך הדרכיה הרצוי ( זה ארוך יחסית ),

שווה לכמות הנוזל בלימה שמתכוינם להזיז .

במילים אחרות כדאי להגדיל מעט את גודל המשאבה המרכזית , כדאי למדוד ולהבין לאיזה

מידה להגדיל (משאבה גדולה מידי גם לא טוב ).

אני מבין שאתה מסיג כל מיני דברים מפרוק אז כדאי לנסות להסיג משאבה של טרנספורטר

אני ממליץ על דגם מהישנים עד 99 המשאבה פחות מסובכת ורק עם 3 יצאות

בהצלחה

אורי

פורסם

פששש איזה רעיון גאוני איפה שלא צריך כוח בלימה התקנת בלמי דיסק ואיפה שצריך סמת צלחת עם רפידות.

מאחורה אתה כמעט ולא צריך ברקסים בגלל שכשאתה בולם יש לך העברת משקל מאחורה לקדימה ותדמיין לעצמך שהחלק האחורי לא לוחץ על הכביש , יעני אם תסים ברקסים הכי חזקים שבעולם הרכב לא יעצור כי הצמיגים לא לוחצים על האספלט למעשה הם באוויר.

אתה צריך כוח בלימה מקדימה תשקיע מקדימה יהיה לך אחלה ברקסים.

תלך לטרנפורטר פירוק קח משאבה מרכזית עם 2 מערכות הבלימה מקדימה ופשוט תתקין אותם במקום הדרמים :-)

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם

בבאגי שבניתי מקדימה יש ברקסים דיסק של טרנספורטר ומאחורה פירקתי את הדרמים והרכבתי במקומם ברקסים דיסק.

כבר יש לו מקדימה בלמים של טרנספורטר..דיסקים

• תוכן חדש...