Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש לקנות רכב עם גיר אוטומטי.

שמעתי שלכל הרכבים האירופיים (להוציא אולי מרצדס) שמשנות ייצור 2000/2001 יש בעיות בגיר האוטומתי או "התנהגות מוזרה" בגלל שהכניסו בהם הרבה אלקטרוניקה והיא "משגעת" את הגיר או שה"התנהגות המוזרה" היא בגלל סיבות אחרות?

האם זה נכון?

פורסם

שמעתי שלכל הרכבים היפנים (להוציא אולי מאזדה לאנטיס), משנות ייצור 2000/2001 יש בעיות בגיר האוטומתי או "התנהגות מוזרה" בגלל שהכניסו בהם הרבה אלקטרוניקה והיא "משגעת" את הגיר או שה"התנהגות המוזרה" היא בגלל סיבות אחרות?

האם זה נכון?

"שמעתי", "אמרו לי", "נודע לי", "אשה אחת אמרה", "מישהו בעבודה אמר"... אלה הם מקורות מוסמכים ובדוקים! הכל נכון!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יתכן ואתה מדבר על גיר הAL4 של הצרפתיות, שמנסה לפעמים להיות חכם ויוצא קצת טיפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן הגיר האוטומטי של הרכבים הצרפתיים ידוע לשמצה. פחות בגלל אמינות ויותר בגלל אופן העברה משונה של ההילוכים. תיבת ה AL4 הצרפתית מנסה בעצם ללמוד את הרגלי הנהיגה של הנהג ולהתאים את העברות ההילוכים בהתאם. יש כאלה שמסתדרים עם זה ויש כאלה שממש לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא.

אני נוהג לעיתים בעבודה על קסרות אוטומטיות, ועדיין לא הצלחתי להסתנכרן עם התיבה של האוטו הזה.

היא כנראה יותר חכמה ממני ותמיד מעבירה הילוכים שלא צריך ולהיפך.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

סרג'ו אם אתה באמת רוצה לקנות מכונית (אוטומטית או לא) ולהוציא עליה סכום לא קטן אז כדאי שתתמקד יותר מאשר הידועות המקובלות "שמעתי" "אמרו לי" .

פורסם

עד 2001?

דווקא הAL-4 הופיעה באיזור 99-00 (תלוי באיזה דגם).

אני דווקא מאוד אהבתי את ההתנהגות של AL-4 במגאן שהייתה לי.

האוטומטית שהכי דומה לידנית!

במגאן 2 יש כבר גירסא מתורבתת של הגיר שקצת עידנה אותו. אני ממש לא אהבתי!

הבעיה היא דווקא באמינות בגירים אוטומטים בצרפתיות (אצלנו הגיע הAL-4 לרבע מיליון ק"מ ללא שום תשומת לב מיוחדת), וזה דווקא קורה בעיקר בשנים 1940-2006.

• תוכן חדש...