Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז צודק. הישראלי, כמו רוב האנשים על הכדור הזה - לא יעריכו שום דבר כמו שהוא עד שהם יאבדו אותו.

לאותו נהג שאיבד ילד היה הכל, משפחה מסודרת, עבודה נורמלית, אוטו תקין... ועכשיו, אחרי שהבן שלו (לא עלינו, סתם לצורך הדוגמא) מת - המשפחה לא נורמלית, הוא לא מסתדר בעבודה והאוטו בתיקון.

כולם עסוקים בעניינים שלהם וכל הזמן אומרים "לי זה לא יקרה"... אני לא אומר את זה, כי אני יודע שיומיים אחרי שאני אגיד את זה, מקסימום חודש אח"כ - זה יקרה.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

מה עם הרעיון להציב שוטרים באותם צמתים "בעייתים"(או שכל השוטרים עייפים אחרי המרדפים הנועזים שהם ביצעו כנגד פורעי חוק שנסעו בכביש 6 ב4 בבוקר ב140 קמ"ש)

הרי משהו אומר לי שהמשטרה יודעת מצוין איפה גונבים צהובים ואיפה לא

פורסם
מיותר לדעתי ולא יתרום.

מה שכן יכולים לעשות זה לעשות שבכל הרמזורים בארץ הירוק מהבהב לפני שהוא הופך לצהוב. לדעתי זה ימנע הרבה יותר תאונות...

הפעם אני מסכים אתך בכל ליבי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי דעתי צריך לעשות ככה: ירוק מהבהב, אח"כ צהוב מהבהב ורק אח"כ אדום מהבהב. כל זה לפני שהרמזור הופך לאדום מוחלט (ללא הבהובים), ככה הנהג ירוויח עוד 3 שניות לפחות. ברצינות עכשיו, השניה הזאתי לא תעזור בשיט, גם אם יתנו חצי דקה, תמיד יהיו מופרעים וברברים בכביש שיעברו באדום. (בדיוק כמו בחור שעבר באדום שעמד נתיב לידי לפני חצי שעה, אני חיכיתי כבר דקה וחצי בסבלנות, ההוא הגיח משומקום עם גרנד פרי אדומה כאילו לא היה שם רמזור). אז - שלא יעבדו עליכם...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא מבין ביכלל למה יש צהוב

שהירוק יהבבה פעמיים וישר יעבור לאדום, וכמובן שבאדום תהיה שניה או כמה שצריך חפיפה ליפני שרמזור אחר נהיה ירוק

ומאחר שאין צהוב, אז במעבר בין אדום לירוק ידלקו שניהם לרגע (כמו שנידלקים אדום וצהוב ) ואז זה יהיה רק ירוק

ככה יחסכו שליש מ:

משקל הרמזור

חוטים ברמזור

מנורות ברמזור

תקלות ברמזור

ואני לא רואה בזה מיגרעה, אפילו לא שליש מיגרעה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היה יותר חכם להוסיף עוד שניה לרמזור הצהוב ולא להודיע את זה בפומבי, אז אולי כן הייתה לזה השפעה, עכשיו שכולם יודעים (או לפחות המעטים שיודעים לקרוא) זה לא יעזור.
אתה צודק. הם עשו טעות גדולה שהם הודיעו את זה- עכשיו זה סתם עוד תרוץ.

לצערי מקבלי ההחלטות לרוב לא חושבים לפני שהם מבצעים....

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

ראיתם את הסרט תעביר את זה האלה

אז אולי כדאי שניישם אותו קצת

כי להגיד לממשלה מה לעשות זה בחיים לא יעבוד ואני לא מדבר ביכלל על כלי מסובך כמו רמזור ואכיפתו

אז בוא נגיד שבפורום יש 13K +- איש

אז קודם כל נידאג בנינו לבין עצמנו (לאלה שיש רישון) שלא ניגנוב רמזורים

ואז נידאג שהחברים שלנו לא יגנבו רמזורים

ואז נידאג להסביר להם למה זה חשוב לא ליגנוב רמזורים

ואז הם יעשו את אותו הדבר לחברים שלהם.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה רק יעודד נהגים לגנוב רמזורים יותר.

"אח יא אחי,יש לרמזור תוספת זמן!!! שים גזזזז!!! למה אתה מאט?! מה אתה נקבה?!?!"

ועוד כל מיני כאלה...נורא.ועוד עכשיו גם הנהג שמאחורי זה שגונב יחשוב"הרי יש לי עוד שנייה...יאללה,נגנוב, מה יקרה..."בקיצור-אחרי שהרמזור שלכם מתחלף לירוק,חכו 2 שניות ותעיפו מבט לכל הכיוונים לפני שתיכנסו לצומת.זה מה שאני עושה וזו הסיבה היחידה שאני כאן היום כדי לכתוב על זה.היו לי כבר 2 כמעטים מהסוג השלישי...אם הייתי נכנס לצומת מיד הייתי נהרג.

עכשיו זה רק יחמיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז בוא נגיד שבפורום יש 13K +- איש

.

למה אתה חושב ש13 אלף האנשים בפורום לא גונבים רמזורים?

זה אנשים שנבחרו אישית על ידי מישהו? אנשים מיוחדים? איזשהו ניסוי של כח עליון?

13 אלף האנשים שכאן, (15 כבר דרך אגב), בני אדם רגילים לחלוטין, מהם יש אנשים מתחשבים, אנשים שלא מעניין אותם אף אחד, אנשים שלא יודעים לנהוג, אנשים שלא מבינים השלכות של מעשים, אנשים שלא לומדים לקח, ויש לא מעט אנשים טובים (בתור בני אדם), מתחשבים, ובשביל אדם טוב, הייתי עושה לא מעט גם בלי להכיר אותו.

זה שיש להם אינטרנט, לא הופך אותם לצדיקים. :evil:

• תוכן חדש...