Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מבקש עזרה בהסבר מה הבעיה אצלי או שיותר נכון איך ליפתור אותה ו מה צריך ליבדוק.

אז ככה לא יודעה ביגלל מה זה קרה ו באיזה זמן בידיוק אבל בטוח שזה קרה היום ב לילה. לא הרגשתי משהו מיוחד או שאולי עשיתי משהו אם האוטו שום דבר.

אני עצרתי ליד מכונית אחת מאחורה לוחץ ברקס ו רואה שאור חניה שמאלי נידלק בלחיצת ברקס. ביקשתי מחבר שלי שילחץ כמה פעמים על דוושת בלם הלכתי אחורה ושם ביכלל היה בלגן שלם. כש הוא לחץ אז צד ימין נידלקה מנורה שדולקת מתי לוחצים על ברקס ו מצד שמאל להפך (מי שזוכר בקסנטיה מאחורה יש שני מנורות לחוד של בלם ו של אורות חניה). כש ידלקתי אורות חניה אז קר צד ימין עבד מקדימה וצד שמאל מאחורה. חבשתי זהו, זה היגיע גם אלי המקרא הנורא הזה שתמיד אני שם לב כש נוסע מאחורי רכב ובאיזה רכב בן אדם לוחץ על ברקס ונידלקים לא גם איטוטים וגם אורות חניה. חשבתי שלי זה לא יקרא לעולם אבל זה קרא, אני מרגיש לא טוב עכשיו לא צחוק!

היתחלתי ליבדוק פיוזים ו מצאתי שפיוז בערך של 5 A שקשור ל (אור חניה קדמי שמאלי ו אור חניה אחורי ימני) נשרף, שמתי פיוז אחר מדליק אורות חניה יש דולקים כולם, מכבה. לוחץ על ברקס ו פיתעום נידלקים לי אורות חניה ו לוח שעונים (רק כש הפיןז בפנים כש אני מוציא אותו זה לא קורא) אבל חלש יותר מהרגיל. ו כש אני מדליק אורות חניה אז גם האור בלם נידלק ו הממסר שמאפשר הבערת הילוך מ PARKING עובד כהילו לחצתי על ברקס. עוד פעם כש אני לוחץ על ברקס אז נידלקים לי אורות חניה. כהילו אחד מקוצר אם השני. איך זה קרה אני לא יודע.

מה זה יכול ליהיות ו מה אני חייב ליבדוק קודם?

תודה!

רוצה לנסות לעשות לבד כדי לילמוד להבאה. בעזרתכם כמובן!

פורסם

אם יש בפנס האחורי נורה של 2 מגעים ועם 2 חוטי להט, 1 לאור אח' ו 2 לאור בלם, אז או שנורה אחת כזאת פגומה או שמישהוא החליף נורה מאחור והתקין של מגע אחד במקום של 2 מגעים.

בשתי אפשרויות אלו נוצר חיבור מקצר בין אור החנייה ואור הבלם המשפיע כפי שתארת.

בדוק בנורות האחוריות. נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הדבר הבטוח היחיד הוא שיש לך קצר במערכת.

הבדיקה הראשונה כמו שרפי אמר היא את המנורות מאחור, לוודא שהן מנורות נכונות ושהן תקינות והדבר השני לנסות הוא ספריי מגעים שינקה את האיזור של המנורות - לנתק את הלוח שעליו מורכבות המנורות ולהשפריץ ספריי מגעים עד שיתנקה לגמרי, אם יש לך אז אפשר קודם להשתמש בספריי לניקוי אבק (כמו של מחשבים) ואח"כ ספריי מגעים.

בריאות לכולם!

פורסם

שלום לכם. תודה על תגובות כמובן שאני אנסה ליבדוק את זה. אבל רציתי להגיד שבזמן האחרון לא נעשה אם האוטו שום דבר כמו החלפת נורות וכאלה. עד משהו רציתי להוסיף שבזמן האחרון בלוח שענים במד מהירות האור למעטה נהיה מאת חלש יותר מהרגיל מין הספרות 0 עד 20 - 30 קמ"ש. אולי זה קשור.

פורסם

אולי באחד המשחקים עם החוטים של מערכת הסטריאו והרמקולים נגעת בחיבורים של חשמל במקום כלשהו במערכת החשמל?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...