Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ עמכם לגבי התלבטות שיש לי לגבי רכישת רכב חדש מתנה לאשתי (בת 30).

אנחנו עדיין ללא ילדים, אבל מתכננים בקרוב, כך שיש לקחת בחשבון מספיק מרחב לעגלה, מנשא וכל מה שזה גורר...

בין האפשרויות שנראו לי היו

1. הונדה ג'אז - נראתה לי מאוד מרווחת, ולפי מה שאני קורא, היא גם בטיחותית, חסכונית מבחינת צריכת דלק, אבל לא בטוח לגבי נוחות הנסיעה. מחירה די גבוה ביחס לאחרות. אין לי מושג לגבי שירות ותיקונים.

2. טויוטה יאריס (אולי וורסו - בשביל המקום) - גם היא נראית בטיחותית, אך כנראה פחות מרווחת. הצורה של הוורסו פחות נראית לי .

3. יונדאי גטס - ראיתי שדובר עליה כאן די הרבה, אך אני לא יודע איך היא ביחס לאחרות שציינתי.

4. אולי מאזדה קטנה?

אשמח לדעת מה התרשמותכם, האם למישהו ניסיון חיובי מהג'אז בעבר?

תודה מראש,

רגב

פורסם

השאלה עד כמה אתה ממהר לרכוש - בקרוב אמורה להגיע הגרנדה פונטו לארץ, היא תהיה המרווחת ביותר בקבוצת הסופרמיני (עד שתגיע הקליאו החדשה, שהיא בעלת מרווח דומה) , בטוחה (5 כוכבי NCAP), וכמיטב מסורת פיאט צפויה גם להיות מאובזרת היטב למחירה וחסכונית למדי. היא גם נראית מצויין. אבל היא גם תהיה יותר יקרה מהפונטו הרגילה (שתמשיך להמכר עוד במקביל), לפחות בעשיריה.

(אני כמובן מנוע מלחוות דעה על המכונית שכן לא נהגתי בה, אבל - זו נקודת זמן מתאימה להתחיל להכניס אותה לרשימות האפשרויות)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם מקום הוא מקום ראשון בסדר העדיפויות, יאריס ורסו. בלי לחשוב פעמיים.

רק חבל שהצורה שלה קצת מבחילה, אבל לדעתי זה מחיר קטן לשלם בשביל מכונית מאוד מרווחת ונוחה, ומן הסתם אמינה.

(יצא לי לנסוע באחת כמה פעמים ואני יכול להעיד שהמרווח במושב האחורי פשוט מדהים... אם מקפלים את המושבים אני די בטוח שאפשר יהיה להכניס לשם את כל המכוניות האחרות ברשימה שלך with room to spare :wink:)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם חדשה - אז לא לקנות יאריס, היאריס החדשה מגיעה בשנת הדגם הבאה.

מומלץ לחכות בכל מקרה כי גם תגענה הפונטו והקליאו, וזה יפתח את השוק לתחרות מחודשת (בה הגטס תנצח שוב, כמובן, למרות שהיא סתם זבל)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אני לא יודע עם שמת לב אבל לגטס יש יתרון אחד מאוד גדול על כל שאר המתחרות בקבוצתה (חוץ מיזה שהיא פצצה בשטח.)

מתחת להגה יש לה מין מדף כזה שמאוד נוח לשים שם את רגל שמאל בפקקים של כביש 1 בשמונה בבוקר. :-P

אופק.

פורסם

מה עם הסקודה פאביה סטיישן?

מישהו יודע אם כל מיני מיקרו-וואנים בסגנון רנו מודוס נמכרים או אמורים לנחות כאן בקרוב?

אם כן אז הן גם באות בחשבון.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את האנשים שרוכשים רכב מטעמי בטיחות...
:?

אז תתחיל להבין, אצל משפחה לדעתי זה צריך להיות אחד השיקולים העיקריים! במיוחד לאור הסכנה בכבישים.

פורסם

תודה לכולם על התשובות

ובכל זאת, יש למישהו ניסיון עם ההונדה ג'אז? נוחות, אמינות, טיפולים, מערכת הגיר המיוחדת?

ושוב תודה מראש

פורסם

יאריס וורסו כבר אזלה מהמלאי, ולא ידוע על גרסת וורסו חדשה שתגיע לארץ.

גם היאריס הרגילה כבר אזלה מהמלאי ומודל 2007 יגיע רק בעוד 3 חודשים, במאי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...