Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל כמה זמן אני שואל ומתייאש מחדש, אבל אולי הפעם יהיה מזל...

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דגם של סוברו DL מהשנים 80-84?

תודה

פורסם

לא בטוח שיש בכלל...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל כמה זמן אני שואל ומתייאש מחדש, אבל אולי הפעם יהיה מזל...

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דגם של סוברו DL מהשנים 80-84?

תודה

לקנות אין לי מושג, אבל יש דגמים קטנים של זה:

imge55725b8zik0zj.jpeg

img9489ad6bzik7zj.jpeg

imge5ba513bzikbzj.jpeg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עוד 2 דגמים שהגיעו מגרמניה .אשמח לקבל אינפורמציה על הפורד הורודה.האם יש כזה רכב בארץ?הגג היה עשוי זכוכית?

יש לי דגם כזה בטורקיז ולפני 10 שנים נתתי אחד בצבע כחול מתנה לחבר שהיה לו רכב דומה.

הדמים עם גג פלקסיגלס שקוף היו חידוש של פורד בתחילת שנות החמישים והיו אסון לנהג ולנוסע שהתבשלו בשמש

שלמה דן גדרון

פורסם

שלום רב

יש לי אוסף של דגמי מכוניות של חברת בוראגו ואני מחפש מידע אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש דגמים של החברה הנ"ל וכמו כן אני מתכנן ויטרינה ואשמח לקבלת עצות או תוכניות לבניה עצמית אם יש למישהו

פורסם

לירוי איזה כייף.

למה לא רואים אותך במפגשים?

אם אתה מזמין ויטרינה תעשה אותה עם דלתות שנסגרות טוב כדי שלא יכנס אבק. כשיש שתי דלתות וחריץ מלמעלה למטה נכנס המון אבק. ברירת מחדל זה כמו בתמונה האחרונה שלך כשיש שתי כנפי הזזה שחופפיות אחת על השניה, כך נכנס פחות אבק.

דלת עם מסגרת דקה ועם מברשת או גומיה לאטימה מוצלחת יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

יש מצב שאבנה וטרינה אטומה לגמרי אחרי הכל אני לא משחק עם הדגמים.עדין לא בדקתי עלויות .את הארון האחרון אני לא מכניס לבית החדש.מה שכן אני ארצה לרכוש זה מנעול לדלת זכוכית ,הקטנים שלי מאוד חושקים בדגמים

פורסם

לירוי,

במידה ואתה מתכוון למכור\למסור את ויטרינות הישנות (הנוכחיות), אשמח אם תשלח לי ה"פ.

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...