Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים :confused::-D

אבדתי את המפתח לרכב והשלט

איפה אני מייצר מפתח לפורד פייסטה 97 (זה כמו מסמר ארוך) ושלט קילפורד

אשמח לבעלי ידע לתדרך אותי

האם אצל יצרני המפתחות הרגלים או רק בחברת הרכב

בברכה:beerchug:

פורסם

אם יש לך שלט ומפתח.

אתה יכול לנסות לתכנת שלט חדש אצל חשמלאי מובחר! את המפתח והשלט יכולים לנסות לשכפל לך בסניפי ACE הקרובים לביתך. (אני שילמתי 29 ש"ח עבור מפתח, השלט לא תפס אצלם).

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני בכלל לא בטוח שace יכולים לשכפל מפתח פורד. הם מוזרים מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני שכפלתי השנה מפתח נוסף שלישי שיחליף את אחד המקוריים כדי שהמקוריים ישארו טובים.

שמתי אחד בבית ככה שישאר באותו המצב עד שתהיה לי בעיה עם הרזרבי

עלות השכפול-זה מפתח רגיל ללא שום אימבולייזר או שום דבר בסגנון ועלה לי 13 ש"ח בחנות רגילה לשיכפול מפתחות.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...