קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
מחפש רנו מגאן קופה מנוע 1600 שנתונים 1996 1997 אוטומט יד 3 מקסימום לא מעל 160 אלף קילומטר עדיפות לצבע צהוב וכחול לא בצבע אדום! על מחיר אפשר להסתדר הצעות בפרטי תודה!
הודעה אחרונה מאת DJ AVIAD B, -
- 0 תגובות
- 580 צפיות
עקב נהג לא זהיר ולא אחראי שדאג לדפוק לי את האוטו לשבור לי את הבקלית ולברוח אצטרך לקנות חדשה. מחפש בקלית רגילה לא שקופה ולא מושחרת,לגלאנט 2000. בקלית צד ימין. לא איכפת לי יד שניה או בת 7 שנים העיקר שתיהיה ללא שברים . מאיזור המרכז! למי שיש במחיר נורמלי כי אני מודע למחירים מוזמן לשלוח הודעה לפרטי או להתקשר 054.7514.500
הודעה אחרונה מאת zivm, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
מחפש גולף GTI מודלים MK1 או MK2 אני רציני מאוד שיהיה בלי פגיעות שילדה בכלל ק"מ לא גבוה אנא פנו אליי למייל [email protected] תומר.
הודעה אחרונה מאת greydog, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 796 צפיות
מחפש ידית הילוכים לפונטו ספייס 2001 אוטומטית.
הודעה אחרונה מאת huber, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 943 צפיות
מחפש מראה שמאלית לפונטו ספייס במחיר טוב.
הודעה אחרונה מאת huber, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
היי אני מתכוון לפאנל האמצעי איפה שיושב הרדיו דיסק אני יתן תמונה . כמובן שלא שבור או צבוע בכל מיני צבעים .! תודה רבה נתי.
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
מחיר שפויי, בה"פ
הודעה אחרונה מאת TOM206, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
אני מפתח תקווה מחפש את הרכב שבנושא......לא מהשכרה....!!
הודעה אחרונה מאת מני 10, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
מחפש משאבת דלק של אימפרזה GT במצב מצויין בלבד. 0528741178 או בהו"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן , קונה מעצור לדלת צד ימין (הצד של הנוסע) לסקסו שנת 97 3 דלתות .. + קונה סמל אחורי של סיטרואן סקסו - צירפתי תמונה של הסמל המדובר .. בהודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת High, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
שלום, מחפש לקנות 106 ראלי או GTI עד כמה שיותר מקורית. עד יד 2 ועד 140K בלבד! 054-4868087 נדב.
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
אני מחפש לקנות פורד קפרי מנועה 2800 הוא 1600 GT אם מישהו מוכר אני ישמח לקנות ואם היא V6 אני בכלל ישמח לקנות אז חברים תעזרו לי לקנות מכונית כזותי
הודעה אחרונה מאת kobi_A_1990, -
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אני מחפש פולו 16v יחסית שמורה. עדיפויות: 1. צבע שחור (קשה להשיג אבל בכל זאת), כחול כהה או צבע כהה אחר. 2. גיר ידני. 3. שנת 97+. 4. יד נמוכה (עד 3 כולל). 5. קילומטראז' נמוך. 6. סנרוף תקין. 7. 100 כ"ס. *אני יודע שזה הרבה דרישות אבל עדיין אפשרי למצוא במצב הזה. הצעות בפרטי, בתודה מראש, חביב.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מקוריים בלבד(לא תחליפיים) של כל סוגי הרכב בכל מצב -סטומים/פסולים בטסט/סדוקים/שרופים... החל מ100 ש"ח לממיר! לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה יפה איה אנה תמונה שלה
- 0 תגובות
- 700 צפיות
שלום לכולם מחפש איינגל אייז וכונס אוויר לפיזו 206 שנת 2005
הודעה אחרונה מאת gti206, -
- 1 תגובות
- 629 צפיות
מחפש שעון E.G.T של גריידי בלבד משומש במצב טוב או חדש. לא מחפש תחליפים אחרים ולא חברות אחרות גריידי בלבד אם מישהו מעוניין למכור אנא ליצור איתי קשר בטל' 0526752244 או על הט'רד הזה או בפרטי. תודה........
הודעה אחרונה מאת לי-רוי, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
שנתונים 02-04 עדיפות ל-03 ומעלה. רק רכבים עם ק"מ ויד סבירה. שלחו ה"פ ואחזור אליכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
פולו 16V כ"ס 100 שנת 2001 או איביזה ספורט שנת 2003 שניהם עד יד שלישית, ק"מ נמוך, בלי תאונות. עדיף מאזור המרכז. 052-5863334 אדיר
הודעה אחרונה מאת adirmid, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
אני כבר הרבה זמן מחפש שברולט קמרו 1968 ss . הוא שברולט קמרו יאנקו 1969 . בבקשה תעזרו לי לימצה זאת מכונית שאני מי גיל 10 חולם עלייה אני היום בן 17 ו7 חודשים . ואני רוצה לקנות כזותי זאת המכונית החלום שלי בבקשה תמצהו לי כזותי מי שבאמת מבין ויודע שיגיד לי בבקשה . הוא שנים קצת יותר מתקדמות . גם פורד מוסטנג שנת 1966 הוא 1970 . חברים אם אפשר לחפש לי אני מחפש כבר שנה לא מוצה כלום . בעיקר תשברולט רציתי בבקשה חברים אני חדש באתר הזה ונראה לי שיש פה באמת אנשים שיודעם איפה יש קלסות למכירה זה בבקשה תעזרו לי .
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 744 צפיות
היי מעוניין לקנות מזדה דגם 323F שנת 96 או 7 מושבת כולל אישור מנוע
הודעה אחרונה מאת kingmazda, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
אצל ז'אן זו אינה אופציה משום שהוא דורש הזמנה מיוחדת עם עלויות בשמיים. אשמח לקבל גם קישורים לאנשים\סדנאות שיוכלו לייבא קיט שלם או חלק. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת 22Fast4U, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
מחפש בולמים של sti
הודעה אחרונה מאת anton23, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
מחפש זוג קורות A (ימין ושמאל) קונסולה מרכזית (שמסביב לידית ההילוכים והמפסקים של החלונות חשמל) החלק הראשון של מערכת היניקה (החלק שמתחבר מעל לרדיאטור, ומשם לבית המצערת) מגש אחורי ללא חורים לרמקולים. הרכב הוא 106 XR MKII החלקים צריכים להיות שלמים, לא אכפת לי אם שרוטים, כדי שיהיה מה לשים כשאני אמכור את הרכב. אני ממושב ליד נתניה בפרטי או 052-8662601 רומם
הודעה אחרונה מאת Romek, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
קונה מגש אחורי לפיגו 306 אם חורים 6X9 או בלי חורים לא משנה תודה אביעד
הודעה אחרונה מאת DJ AVIAD B, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחי הקטן הוציא רישיון וכמובן צריך רכב. התקציב הינו מקסימום 30K שקלים. הדרישות: ידני בלבד! מנוע 1400-2000 3 דלתות בלבד. שנים 1994-2000 רכב שמור,מטופל וללא תאונות שילדה! פולו 16V, איביזה1.6,קורדובה SX, פיז'ו ספורטיבית כלשהי,פונטו GT, בראבו וכו' במצב לא פחות ממדהים יתקבלו ברצון! בה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 921 צפיות
שיהיו במצב מעולה ובמחיר טוב! מאיזור חיפה והקריות! 0548088702
הודעה אחרונה מאת SECTOR, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש פורד אסקורט אריקה בייצור גרמני שהיתה משמשת מכונית משטרה בשנות ה90 המוקדמות בתודה מראש, יעקב.
הודעה אחרונה מאת space200, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש לקנות רדיו דיסק מקורי לטויוטה קורולה מהשנים 2001\2002 במצב תקין. אפשר להשאיר מס' טלפון בה"פ ואני אחזור.
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
מחפש גריל קדמי מתחת למכסה מנוע של פיגו 306 94 95 כל מה שמתאים למודלים האלה חשוב שזה יהיה בצבע בצבע כחול מטלי!! דוגמא בתמונה! ועוד פריט אחד פס קישוט בצד של הנהג , הפס האחורי יותר בצבע שחור הרגיל למי שיש תחלקים האלו לפנות אלי בפרטי תודה אביעד
הודעה אחרונה מאת DJ AVIAD B,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)