קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
אני מחפש ליקנות שברולט לומינה 96 מצידי שתיהיה מושבתת אני צריך כולה תא כפפות שהפלסטיקה שלה תיהיה בצבע אפור בהיר
הודעה אחרונה מאת אייל..., -
- 0 תגובות
- 630 צפיות
דגם דינמיק שנת 98. טאסה עם סמל של פורד, 13".
הודעה אחרונה מאת AegisFang, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
מדובר על הבקליות עם הפס הלבן, אשמח לקבל הצעות בפלא או בפרטי - לקניה מיידית. 052-5562905 תודה. עם הפס הלבן...
הודעה אחרונה מאת The Black Devil, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
מחפש סיאט איביזה או קורדובה: מודל 2001-2004 (30k-40k) גיר ידני 5-4 דלתות שמורה ומטופלת לפי הספר. לא מחפש שיפורים, ג'אנטים ומערכת שמע מתקדמת.. מחפש רכב נטו. ק"מ הגיוני לשנת הדגם, עדיפות לנמוך. עד יד שלישית, ידיים פרטיות בלבד. ללא פגיעות שילדה. אני נמצא בנתניה, עדיפות לרכבים בסביבה או לכאלה שמגיעים לסביבה. בתודה מראש לפונים רציניים בלבד.. נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
יש בבעלותי חדשים שלא מתאימים (קצרים מדי) אני מוכן להחליף אותם בעד ארוכים יותר (שיהיו תקינים לחלוטין במצב חדש) או לנדב ממישהו (שיהיו תקינים, לא משנה המצב החיצוני). תודה מראש. תמונה להמחשה. ה"פ או 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
מחפש לגאסי או סאני בין השנים 92-94 ידנית!!! אני מהצפון 0507646827 גבי.
הודעה אחרונה מאת poyas, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
בדחיפות, נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
מחפש ג'אנטים OZ
מאת Ziv- 0 תגובות
- 670 צפיות
מחפש ג'אנטים OZ במידה 16". מרווח ברגים 4X100 או 4X108. עם או בלי צמיגים. זיו. 0526742276
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
מחפש רכב להשתלת איברים. כמו שלי EX 95 אוט'. מאזור הצפון. תודה.
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמורה מבפנים ומבחוץ, לא יותר מ140 אלף קילומטר ולא מעל יד רביעית, עדיף 2 דלתות אבל זה לא מחייב, אם יש למכונית ג'אנט מגנזיום לא סטנדרט זה גם פלוס. אני מאזור המרכז, ראיתי כבר מס' מכוניות ועוד לא מצאתי, אני רציני מאוד. צרו קשר כאן בפורום (תשאירו טלפון) או במייל admin at atraf-f.net תורידו את הרווחים at=@
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנים 1999-2002 052-3601545 או ה"פ למי שסתם ראה או שמע על אחת למכירה
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 0 תגובות
- 815 צפיות
מחפש מושבים קדמיים של אימפרזה טורבו במצב טוב ללא קרעים. בהו"פ.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר ברדיוס של תל אביב עד נהריה אני אשמח לדעת. 1. בקלית אחורית ימינית זאת שמקובעת לבג'אז לא למרכב (אור ערפל) 2. פסי קישוט/הגנה לדלת אחורית ימנית ולקנף קידמית ימנית. 3. זוג טאסות מידה 14' של לנטרה משנת 94 או רביעית טאסות של יונדאי בגודל הנ"ל. אני זמין ב 0547511975 תודה, כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 704 צפיות
0528534423
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
מראה לברלינגו
מאת hen-T- 0 תגובות
- 973 צפיות
מחפש מראה ימנית של ברלינגו רק בשביל המסגרת שלה. למי שיש, נא לפנות אלי: ICQ - 301749064 Messenger: [email protected] נייד: 052-8527737. תודה, לידור.
הודעה אחרונה מאת hen-T, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
אני גר באזור ראשון ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת bad boy2, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש גגון לרכב מהסוג הפשוט, שבנוי משתי מוטות רוחב. רצוי שיהיה בצבע שחור. אני מאזור המרכז. נא ליצור קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
מחפש לוח שעונים
מאת 2pac- 0 תגובות
- 852 צפיות
מחפש לוח שעונים לגולף MK2 עם מד טורים, עד שנת 89 (עם שני פלאגים). 050-7498045
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
מחפש ג'אנטים 15 4X108 (פורד פיג'ו וסיטרואן). ה"פ.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
ציריות אונו טורבו 054-5807007 אריאל תודה.
הודעה אחרונה מאת Getz22, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מכונית שלט רחוק מנוע 3.3 משופר,מ0-120קמ"ש ב 4.2 שניות מהירה בצורה מטורפת,גיר 2 הילוכים,איזי סטארט,קפיצים מתכווננים,צמיגים חדשים,ווילי באר, מונעת ע"י דלק עם ניטרוס,נקנתה ליפני חצי שנה ב4000 תימכר עם כל הציוד אחזרה והפעלה +חלקי חילוף ב2000,
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
חבר לומד הנדסת מכונות והוא זקוק לרכב לצורך פרויקט אישי שלו , הרכב לא צריך להיות עם רישוי , מופקד או מורד מהכביש , חשוב שהרכב יניע ויסע ,לא גנוב !!!!! לא מענין ידים , קילומטרים , תאונות שעבר , לא משנה שנה, רק שיניע ויסע עדיפות לגיר רגיל , אם האוטו עבר תאונה קלה שלא פוגעת במכלולים מכאנים , אין בעיה גם כן . לא משנה סוג ודגם . התקציב מועט בגלל שהבחור סטודנט , אשמח להודעות בפרטי אנו נגיע וניקח את הרכב . התקציב הוא 500-600 שקלים .
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
- 0 תגובות
- 710 צפיות
האוטו שנת 96, עדיף שהאגזוז יהיה של חברה מוכרת, והקיט סגור (עדיף). אני גם מעדיף לקנות מבן אדם אחד את שתי הדברים בסכום של עד 750 ש"ח. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
מחפש רכב דיזל פרטי שנתון 2000 ומעלה עד 30000 ש"ח קילומטראז' עד ה200 מקסימום, במצב טוב. סיאט קורדובה למיניהן יתקבלו בברכה נא לפנות בה"פ או במייל [email protected] תודה רבה, שי
הודעה אחרונה מאת שי משעלי, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
בעיקר מהשנים האחרונות (98-00), כמו בתמונה: במידה ותראו או תשמעו על אחת כזאת למכירה, אנא צרו קשר בה"פ. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לקנות (או החלפה על ג'אנט של סיוויק קופה 95.) רביעיית ג'אנטים מקוריים של הונדה אקורד 4 ברגים (4X100) ללא שריטות ולא עקומים,אפשרי עם צמיגים.
הודעה אחרונה מאת MILLA, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקוריים בלבד (לא תחליפיים) בכל מצב:סטומים ,סדוקים, ישנים,שניפסלו בטסט,שרופים ... של כל סוגי הרכב החל מ100 ש"ח לממיר. לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
מחפש אמפריזה GT
מאת RB320- 0 תגובות
- 650 צפיות
צהריים טובים לכם חבר'ה , אני אחד מחובבי האמפריזה טורבו שגר בצפון ואני פונה אליכם שתעזרו לי בקניה , אני מעוניין לקנות אחת מודל 99 או 00 כמה שיותר שתהיה שמורה ופחות ידיים ובכלל אני לא מחפש שיפורים , רוצה אותה סטנדרטית לחלוטין. מחכה לעזרתכם כמה שיותר דחוף ואם אפשר להגיב פה או לשלוח הודעה פרטית ומודה לכם מקרב לך , אשרף
הודעה אחרונה מאת RB320, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מוכר? מישהו מכיר? מישהו יודע? אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת d252, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת WarDevil,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)