קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
שלום אני מחפש מושב נהג בלבד של פיז'ו 206 CC או GTI אפשר גם של XS נא להשאיר הודעה עם מספר טלפון תודה אייל
הודעה אחרונה מאת eyal32, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רכב עד 45000 ש"ח פלוס מינוס, מעל שנת 2001, עדיפות לגיר רגיל, מנוע בנזין\גפ"מ , המועדפות הן: סקודה פאביה סיאט לאון/טולדו/איביזה/קורדובה פיז'ו 306 וכן אני יודע שזו חייה נדירה אבל פורד פוקוס ידנית (ההורים לא רוצים אוטומטית) חשוב שתהיה מטופלת עם קבלות, לא ליסינג\השכרה וכו' אלא פרטית. בתודה, איתמר ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 945 צפיות
מראה צד ימין לפולו 2000 צורה חדשה 16V כולל תושבת
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב מסוג לאון טורבו שנת 2002 או אימפרזה ג'י טי שנת 99-00. כמובן מקסימום יד 2 או 3, ק"מ נמוך ושלדה נקייה. אז אם מישהו שומע על רכב שכזה, אשמח אם יפנה את הבעלים אליי. נ.ב. אפשרות גם ל-WRX 2001 . 054-4868087 תודה נדב
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום.. אני חדש כאן ומקווה שמישהו יעזור לי.. אני מחפש לקנות פולקסוואגן גולף בשנות 1999 - 2000 - 2001 עם מנוע 2000 גיר רגיל.. דגם ג'ניריישן הכי חשוב גיר רגיל ! ! ! אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי ליצור איתי קשר 0545568973 או באימייל [email protected] תודה רבה
הודעה אחרונה מאת botros, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
שירדו מרכבי PSA השונים, להתקנה על וולקן. בתודה
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 802 צפיות
מחפש קיט טורבו ל HGT (מי בארץ יכול לבצע התקנות?)
הודעה אחרונה מאת partom, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיאט איביזה 2000-2001, ידנית ו3 דלתות בלבד. 1400/1600, שחר-0528950538, בלי דיבורים אם היא מתאימה קונה במיידית.
הודעה אחרונה מאת ShahaRace, -
עצה לקנייה
מאת doron10- 0 תגובות
- 669 צפיות
שלום לכולם,שמי דורון ואני מחפש רכב בסביבות 30 אלף ש"ח,הייתי רוצה לקבל המלצות בהתחשב בשיקולים של בטיחות,הו"צ דלק,הו"צ שוטפות,טיפולים, וכו'.אודה לתגובתכם
הודעה אחרונה מאת doron10, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
עדיפות לרכב ללא שום תוספות. כמובן בלי תאונות שלדה. מעוניין במספר נמוך של ידיים וק"מ. ניתן ליצור קשר ב: 0545369911
הודעה אחרונה מאת Paradoxx, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
מעוניין לרכוש את שני הספרים של "היינס" ל - 106GTI, שנת 97. משומש / חדש, לא משנה העיקר שהספרים שלמים ובמצב המאפשר קריאה. הצעות - בה"פ. תודה ושנה אזרחית מוטורית לכולם.
הודעה אחרונה מאת Top Geek, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
מחפש לקנות וולבו 121 או קרמן גיאה פלאפון 0505813483
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
במחיר נורמלי לשלוח הודעה לפה או להתקשר לפלא לפלא 0545800255 דניאל
הודעה אחרונה מאת GPX-R 250, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
מחפש משענת יד לOPEL ASTRA.
הודעה אחרונה מאת Number One, -
- 0 תגובות
- 710 צפיות
נכון, קצת קשה אבל אני מנסה. בציר 97 ומעלה. רכב בכל מצב ישקל. דרכים ליצירת קשר: ה"פ ICQ 123443986 ופלאפון 0506757007 תודה לכל המשתפי פעולה.
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- 1 תגובות
- 729 צפיות
מעוניין לקנות ג'אנטים מקוריים של STi ה- 10 צלעות זהב. 17 אינץ חדשים או משומשים תלוי במצב. 0548146030 שלומי
הודעה אחרונה מאת MiD, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 871 צפיות
אם יש למישהו הצעה טובה שישלח אלי לפרטי.
הודעה אחרונה מאת yishaib1, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
מחפש סיטרואן סקסו שנת 1999 בנזין, 1600 ידנית. ליצירת קשר ניתן לשלוח מייל ל- [email protected] תודה!
הודעה אחרונה מאת jons753, -
- 0 תגובות
- 730 צפיות
תודה זיו 0509947929
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 770 צפיות
מי בארץ יכול לבצע התקנות ?
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 807 צפיות
מחפש ג'אנטים שחורים 15" ל HGT (לא קומבינה צבועים) 4 חורים אפשרי גם החלפה על המקוריים
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
קילומטראג' לא יותר מ100 אלף ! אוטומט בלבד ! עד יד 3 מקסימום! בלי תאונות שילדה, בעיות מנוע, או בעיות גיר. דרושה התחייבות בכתב. אם לכם יש את הרכב המתבקש קניה תוך יום בלי הרבה שטויות ! הרכב נבדק תקין נקנה בהבטחה !
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, מבקש מידע לגבי גולף 1400 שנת 1999. האם הרכב אמין? כמה כ"ס? צריכת דלק? מחיר טיפולים? ועוד כל מה שניתן לומר. תודה, גיל.
הודעה אחרונה מאת GILELI, -
- 0 תגובות
- 728 צפיות
מחפש בדחיפות בקליות שקופות לסקסו ... תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 2 תגובות
- 761 צפיות
שלום, כבר כמה חודשים אני חושק ברודסטר והחלטתי לחפש טויוטה MR-2 כי מיאטה NB אני לא אוהב ול-NC אין לי כסף. לא משנה לי הצבע, לא משנה לי השנה. הכי חשוב בלי שיפורים ותוספות בודי מכוערות. עדיפות ליד נמוכה וק"מ נמוך וכמובן ידנית בלבד. נ.ב. למי שיש מספרי רישוי של רכבים, זה גם יעזור לי מאוד *ה-106 GTI לא למכירה, אני רוצה עוד רכב בנוסף. 054-4868087 תודה נדב
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
הצעות יתקבלו בברכה תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת bago, -
סורקים לרכב
מאת barzelay- 0 תגובות
- 737 צפיות
שלום חברים, רבים ומגוונים סוגי הסורקים הנמכרים כלחמניות בשוק , זהירות! לכל סורק יש "חורים" בקטרים שונים הווה אומר אין כיסוי להרבה מערכות או סוגי איבחון שונים, לפעמים כל כך הרבה חורים יש בתוכנות כמספר החורים בגבינה שווצרית. שאל ובדוק לפני שאתה רוכש !.... לרשותכם תמיד! דוד ברזילי באר שבע
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב פרטי דיזל [קורדובה למיניהן , לדוגמא ] שנת 2000 ומעלה מחפש רכב במצב טוב, כמובן . קילומטראז' כמה שיותר נמוך , למרות הביקוש לדיזל . פלאפון 0542288482 אימייל [email protected] או בהודעה פרטית כאן . תודה רבה, שי.
הודעה אחרונה מאת שי משעלי, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש את הרכבים הנ"ל. כמובן עדיפות ליד וקילו' כמה שיותר נמוכים,אבל אני פתוח להצעות. אפשר בפרטי או ב- 0503303093 גידי אם אני לא עונה,לשלוח הודעה ואני אחזור.
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
רנו קליאו 94
מאת krytek- 0 תגובות
- 942 צפיות
מחפש רנו קליאו שנת 94 (רצוי צבע לבן) ידנית מתה חוץ משאסי. לא משנה עד כמה המצב רע, אפשר גם עם מנוע ותיבה מתים העיקר שהשילדה בסדר. נא לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת krytek,