Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

המון זמן לא יצא לי לרשום פה הודעות , אפילו שאני נכנס לפה המון כדי לקרוא הודעות.

כבר תקופה ארוכה של לפחות חצי שנה האוטו שלי טיפה מגמגם , זה בעיקר מתבטא בכך שכשאני מתחיל לבלום אז הטורים יורדים האוטו כמעט נכבה ואז הטורים עולים שוב פעם לסל"ד סרק.

זה קורה לעיתים תקופות אבל לא בכל נסיעה.

השבוע עשיתי טיפול 10,000 גם כי עבר שנה מאז הטיפול האחרון , וגם כי חשבתי שהבעיה קשורה לפלאגים. משהוא מהחברים שלי בבסיס אמר לי שנראה לו שזה בעיה של מגביר טורים מקולקל כי גם לו היתה בעיה דומה באוטו שונה (סובארו לאגסי 93) , השאלה שלי אם הסממנים הנ"ל יכולים להיות בעיה של מגביר טורים מקולקל , ואם לא אז אולי יש לך דעה אחרת בעניין של משהוא אחר שלא עובד קשורה.

האוטו המדובר הוא פיאסטה 1.3 שנת 97 הזרקת דלק על 83000 קילומטר.

מחכה לדעה שלכם בתודה עמית.

1.6 206

פורסם

עמית שלום רב!

טוב מאד שיש חברים, לפעמים אפילו טוב שיש חבר קרוב מאח רחוק!

אך הפעם חברך מדבר לא לעיניין.( בלשון המעטה!).

ברכבך קיים מנוע צעדים, אשר תפקידו לייצב סלד סרק!

בזמן עומס על המנוע,[ הדלקת אורות. הדלקת מזגן , או עצירת פתאום...) מנוע הצעדים מייצב את הטורים ומונע רעידות וכבוי הרכב!

יניקת אויר מצינורות וואקום,או מגבר בלם , עם דיאפרגמה פנימית קרועה, או שסתום אל חוזר תקול, יכולים לגרום לירידה בטורים!

אין קשר לפלגים ולמגביר טורים!

יש להכנס למוסך לבדיקה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פלגים מקורים בפיאסטה הם מתוצרת מוטו קרפ, כל פלג אחר עלול לעשות בעיות ברכב, אם כי לא מיד לאחר ההחלפה!

הבעייה הנוכחית כפי הנראה לא קשורה לפלגים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
פלגים מקורים בפיאסטה הם מתוצרת מוטו קרפ, כל פלג אחר עלול לעשות בעיות ברכב, אם כי לא מיד לאחר ההחלפה!

הבעייה הנוכחית כפי הנראה לא קשורה לפלגים!

בברכה

צביקה

motorcraft אבל אתה צודק לחלוטין צביקה, הם בד"כ moto *CRAP !

(Crap - חרא, זבל, מוצר שלא שווה כלום)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

motocraft עושים את המזרקים הכי עמידים שראיתי בחיים שלי , לא בוש ולא Ngk ולא denso מתקרבים אליהם.

בקשר לבעיה שלך הפיאסטה , ניקוי טוב של בית המצערת , חיישן מצב מצערת (tps), ושסתום מייצב סרק(iscv)

עם ספריי קרבורטורים , יפתרו את הבעיה לצמיתות או לפחות לתקופה די ארוכה עד שכל הג'יפה תצטבר שוב, אבל זה ממש סיפור של כמה דקות לנקות הכל

ע"מ להכיר כל חלק , פתח היינס

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קודם כול תודה לכול העונים , לנקות לבד עם ספרי קרבורטורים אני לא יכול כי אני לא מכיר כל כך את החלקים שדברתם עליהם , בשמות כן , בצורה החומרית שלהם לא . אז בכל מקרה אני ילך למוסך ונראה אם הוא יצליח לפתור לי את הבעיה.

1.6 206

• תוכן חדש...