Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורל גנבים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אומר שאתה לא היחידי שעבדו עליו, עוד אנשים נפלו בפח.

אני לא חושב שזו טעות.

האתר קנה את ההיבריד עם טויטרים זולים כדי לעשות קומבינה, ועכשיו מסדרים

את הפשלה.

בדיוק כך.

ישנם אתרים שמצהירים על כך (ברור שמסיבה משפטית) וכך אתה יודע על הקומבינה, ויש כאלו שלא.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כפיר אצלך הטויטר נראה כך מקדימה:
זה MT22 , זה לא הטויטר שלי. זה הטויטר של הסט החדש

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_mt22.html

שלי זה הMT2 של ההיבריד הישן.

http://mobileaudio.ru/pics/983.jpg

לעיניינינו, סע לחנות עם הסט בתוך הקופסא , תראה את הטויטרים (אל תשלח אותם בדואר בשום פנים ואופן !)

תבקש את הכסף בחזרה כפי שרשום בקבלה , כי רימו אותך , נקודה !!!

והמוכר שאמר לך שכל הטויטרים של מורל אותו הדבר עבד עליך בפנים ! ותאמין לי שאני אתה והוא יודעים שכמו שהמיד באסים משתדרגים בין סט קומפוננט לסט קומפוננט , ככה גם הטויטר ! (חומרים שונים)

כנס לאתר של מורל ותראה לו סטים מול הפנים בחנות ותשאל אותו אם הוא לא רואה שינוי ! זו תיהיה ההוכחה שלך.

לדעתי בתחנה מרכזית הישנה, מוכרים את הסטים עם טויטר של פולס , זה נפוץ , שאני חיפשתי בזמנו קומפוננט (וחיפשתי בנרות) ידעתי וכבר למדתי ושיננתי את כל האפשרויות לרכישה לא נכונה !

בקיצור חבר, גש במסגרת האחריות ותבקש 2200 ש"ח בחזרה או סט קומפוננט עם טויטרים אמיתיים ששמם MT2 !

נ"ב אני יכול לחתום שהם קנו אספקה גדולה מאיזה בעל חנות בתחנה מרכזית במחיר זנות ,והביאו אותו לפומפה ומכרו במחיר מטורף!

פשוט בושה לפומפה, לא יתקרב אליהם יותר גם אם סאב של פיוניר יעלה שם ב50 שקל פחות מכל מקום אחר.

פורסם

אהלן infinity....כמה שאני מבין אותך שאתה מתעצבן וכועס ואני חושב שאני במקומך הייתי מתנהג אותו הדבר, אבל......

אבל כמו שניתן לראות בקבלה שרכשת את הקומפננטים רשום שם שורה של הקומפננט שרכשת ושורה מתחתיה בכוכבית זוג טוויטרים מתנה, כמו כן אפשר לראות באתר של פומפה בסטים של morel שיש מפרט על הקרוס והרמקול ובלי מפרט על הטוויטרים ושוב מציינים שאתה מקבל זוג טוויטרים במתנה.

זה מה שנקרא "השורות הקטנות" שבדר"כ הצרכנים מפספסים או לא מבנים, כנראה שזה דרך העבודה שמנהלי פומפמה (לא העובד שענה לך) החראות האלה החליטו לעבוד.....

בכל מקרה אני חושב שאתה צריך לצעוק עליהם ולהציק להם כי רק ככה תקבל מהם משהו (מנסיון).

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

נכון שרשום זוג טוויטרים מתנה ובאמת קיבלתי עוד זוג טוויטרים מתנה בנפרד (לא קשור לסט קומפוננט)

וכבר אמרתי שלאחר שיחה עם נציג חברת מורל ישלחו לי זוג טוויטרים של הייבריד!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אצלי העסק עוד יותר מצחיק...

יש לי טוויטר MT22

אבל קרוס הוא כמו של הישן,כלומר ה2.2

והוופר הוא בכלל עם הכיתוב שרשום עליו מורל.

זה הסט הישן או החדש?אולי זה בין לבין...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

להייבריד היו בזמנו את המיד הרגיל ללא כיתוב ואת המיד ששמו HCW6.5 , לי יש אותו על הנייר הוא אמור לתפקד כמיד יותר טוב שירד יותר נמוך והוא גם עלה בזמנו יותר .

גם לי יש כיתוב עליו באמצע

פשוט יש לך קרוס MT2.2 של הייבריד ישן+ HCW6.5 + טוויטר של הייבריד חדשים .

קומבינה נפלאה !

תמונה034.jpg

תמונה030.jpg

פורסם

אני אגיב כאן בקצרה,כיוון שמישהו הזכיר כאן את הסטים שנמכרים בתחנה המרכזית.

מי שקונה שם צריך לדעת את היתרונות (ניתן "לבנות" סטים,מחירי זנות),והחסרונות (אחריות של בית ג'אלה,והחלפת רכיבים).

אני אישית קניתי מהתחנה המרכזית הישנה בתל אביב סט קומפ' של מורל פולס,ושידרגתי לו את הטוויטרים לאלה שמגיעים בהייבריד,זה עלה לי 400 שקלים (לפני מעל 7 חודשים).

כך שלא חסרות קומבינות,ואני מאמין שגם במקרה של פותח השרשור,היתה כאן קומבינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחי זה לא חדש...

אני קניתי לפני חודש את המוראל דוטק 6.5 כשהגיעו לפומפה

כעבור חודש הטויטרים נשרפו כלומר הסליל בפנים היה בכלל פגום ובפומפה לא היתייחסו אליי בכלל אם כל הכבוד לקבלה

מה שיותר מצחיק זה שהם שלחו לי הביתה את הקומפוננט ניתן לציין באריזתו המקורים ואם הקבלה על 6.5 דוטק למעשה גילית שאלה היו בכלל 5.25 אז ככה שגם בפומפה מאווווווווווווווד רמאים ונוכלים דוחפים סתם דברים

ראוווווווו הוזהרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!

• תוכן חדש...