Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשלה בחניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב יצא לי לראשונה לחנות עם 2 גלגלים על המדרכה באוטו החדש, עכשיו פטיפשותי לא התחשבתי בגובה הרכב הנמוך, כאשר אני עולה על המדרכה החלק התחתון התכסח במדרכה למשך כמטר בודד בערך, האם נעשה נזק, ואם כן האם חמור?

אגב מדובר בפג'ו 306, תודה לעוזרים!

פורסם

רד מחר למטה באור יום ותבדוק על מה בדיוק האבן שפה חרטה לך.

יכול להיות שלא קרה כלום.

מקווה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

306? אוטו נמוך? האוטו הזה אשכרה "ג'יפ"... אני יודע בעיקבות ה 306 דלקן שהיה לחבר והיינו עושים שטח שהמון מכוניות פרטיות אחרות היו מתות להצליח לעשות ולעבור בהם

בכל מקרה. רד מתחת לרכב ותראה מה התגרד... מקסימום לך לפחח שירים האוטו על ליפט ואם ירד המון זפת שיש בתחתית הרכב המלצתי לך היא שיזפת לך את התחתית של הרכב או שתקנה ספריי זפת ותזפת לבד... חבל שיווצרו לך משקעים וחלודה עם הזמן... אלה צרות שמאוד קשה להפתר מהם אם לא מונעים אותם!

פורסם

הרכב לא הכי נמוך, רצוי להמנע מעליות מדרכות, אבל אם הדבר אינו נמנע וצריך לבצע עליה, יש להעלות את הרכב גלגל גלגל ולא באופן ישיר של שני גלגלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הערב יצא לי לראשונה לחנות עם 2 גלגלים על המדרכה באוטו החדש, עכשיו פטיפשותי לא התחשבתי בגובה הרכב הנמוך, כאשר אני עולה על המדרכה החלק התחתון התכסח במדרכה למשך כמטר בודד בערך, האם נעשה נזק, ואם כן האם חמור?

אגב מדובר בפג'ו 306, תודה לעוזרים!

אני מצטער. אני עדיין לא הבנתי מה זה "פטיפשותי"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
306? אוטו נמוך? האוטו הזה אשכרה "ג'יפ"... אני יודע בעיקבות ה 306 דלקן שהיה לחבר והיינו עושים שטח שהמון מכוניות פרטיות אחרות היו מתות להצליח לעשות ולעבור בהם

בכל מקרה. רד מתחת לרכב ותראה מה התגרד... מקסימום לך לפחח שירים האוטו על ליפט ואם ירד המון זפת שיש בתחתית הרכב המלצתי לך היא שיזפת לך את התחתית של הרכב או שתקנה ספריי זפת ותזפת לבד... חבל שיווצרו לך משקעים וחלודה עם הזמן... אלה צרות שמאוד קשה להפתר מהם אם לא מונעים אותם!

כל הכבוד ידידי יישר כוח !!!

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

תודה לעוזרים, הרגעתם אותי.

ויכול להיות שהוא לא נמוך והמדרכה פשוט הייתה גבוהה:roll:

בטיפשותי* ואולי כדאי שתפסיקו להעיר כאן על שגיאות כתיב שכאלה, שנעשו ממהירות. זה סתם מתפרש כהתנשאות וגורם לסטייה מהנושא.

• תוכן חדש...