Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הגומי שיושב בין הדלת של הבגז לבין הבגז עצמו למניעת כניסת מים

אני מפ"ת ד"א תודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם תגיע מדרך השלום לכיוון יצחק שדה (אודה למי שיתן את שם הרחוב המקשר), בדיוק לאחר הגשר תגיע לגן העדן של חובבי הרכב בישראל.

יש שם את טכנוצינור ופרחזואד המהולל. יש שם גם חנות "היפרגום" שמוכרת כמעט את כל סוגי הגומי האפשריים לרכב. בדוק שם.

כמו כן יש בנמצא עוד כמה חנויות אביזרי רכב וגומי.

ד"א, יש גם אפשרות לחפש בפירוקיות באיזור (כביש יפו רמלה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך לנסוע רחוק.

ליד תחנה מרכזית, בבר כוכבא פינת אורלוב יש איזה 4 חנויות חלפים:

גומי השרון, מאירמן, ועוד אחת שאני תמיד שוכח איך קוראים לה (ניפון פרס סנטר? אוריגל?).

סע לשם עם האוטו, תראה למוכר את הפרופיל של הגומי ואם אין לך איזה ענתיקה או משהו נדיר, יהיה להם.

אם לא, יש את דיסקל ברח' מרכוס 30 (זה ליד אולמי פלמינגו באזור התעשיה סגולה)

בהצלחה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ניקנה בגומי השרון בפ"ת ליד תחנה מרכזית ב 15 ש"ח למטר

תודה מראש לכולם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...