Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

בזמן האחרון יש שאלה שמציקה לי:

מדוע לא עושים במכוניות רגילות ידית הילוכים מאחורי ההגה כמו שיש במכוניות פורמולה 1 ובמכוניות סופר-על כמון למשל למבורגיני וכמו פרארי וכו'..

*חשוב לציין שאני לא מתכון לידית הילוכים כמו שיש במכוניות אמריקאיות אלא לידיות כמו במכוניות שפרטטי לפני זה*

תודה לעונים

להלן תמונוה של מה שאני מתכוון אליו:

lambo4.jpg

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כי אין לרוב המכוניות דלתות שמיתרוממות כלפי מעלה שמו למכונית שבתמונה...

למה? שאלה טובה... עלות מול תועלת, סיבוכיות (אם מדובר בגיר "רגיל") ואם באוטו' אז יש כאילו לא מעט...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השינוי הרבה יותר גדול מזוג הדוושות שאתה רואה מאחורי ההגה, מדובר בתיבה שונה לגמרי מזאת שיש בדגם הידני המקביל או לחלופין אותה תיבת עם יחידת בקרה יקרה מאוד.

ויש אותן ברכבים רגילים יחסית, בהמון מהרכבים של VAG יש את ה-DSG החדשה עם הדוושות הללו,למרות שחלק מהרכבים מגיעים ללא הדוושה אלא רק עם סטיק שמעביר הילוך בדחיפה קדימה ואחורה.

גם בכמה רכבים של PSA יש אותן על תיבות רובוטיות.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

למנגנון SELESPEED של אלפא רומיאו יש מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה כמו אלו שמופיעים בתמונה ששמת.

עד כמה שידוע לי, גם בדייהטסו סיריון 1.3 הכפתורים של הגיר נמצאים על ההגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם מה שאתה אומר (ידידי עם הבמבה) ובאמת יש את זה בסיריון 1.3, הדבר אומר שכל העסק הוא לא יקר בכלל, ולכן לא ברור לי מדוע לא מתקינים את זה בכל הרכבים הרגילים..

כמו כן, כמו שנאמר עד עכשיו דבר זה הוא יותר נוח מגיר רגיל וגם יותר בטיחותי, 2 ידיים על ההגה כל הזמן..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

redbaron, כמדומני גם למכונית שבתמונה אין דלתות שנפתחות כלפי מעלה..

ובכל מקרה - הכל שיקולים של עלות-תועלת.. כנראה שבמאזדה, פורד, סוזוקי, מיצובישי וכו'

לא חושבים שינה הצדקה כלכלית לשים כזאת מערכת..

ובגדול - אני בדעתם.. הרי כמה אנשים כבר באמת משתמשים בטיפטרוניק שלהם?

כשהגיר הוא באמת ידני - אז זה אמנם נחוץ..

אבל כשהגיר הוא גם ככה אוטומטי והטיפטרוניק זאת אופציה שאנשים משתמשים בה פעם בשנה בשביל התלהבות חולפת, ההוצאה הכספית על דבר כזה מיותרת בעליל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דווקא יש. תסתכל טוב...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כמו כן, כמו שנאמר עד עכשיו דבר זה הוא יותר נוח מגיר רגיל וגם יותר בטיחותי, 2 ידיים על ההגה כל הזמן..

-לאון חבקין-

אבל,לאון, כשאתה נוהג, אתה תמיד רק נוהג?

לא תמיד צריך 2 ידים על ההגה.. לחא תמיד אפשרי להשאיר את 2 הידים על ההגה..

וחוץ מזה, כמו ש Discover אמר, רוב האנשים לא ממש משתמשים בטיפרוניק בכלל..

אלא אם כן,יש לך איזה מכנית ספרטיבית כלשהי, ואז אתה באמת כל כולך מתרכז בנהיגה..

המקור של הדבר הזה הוא מF1.. ושם הם לא עושים שומדבר חוץ למנהוג... בעולם האמיתי, רוב האנשים עושים הכל, חוץ מלנהוג באוטו שלהם...

אור.

פורסם

ובכל מקרה - הכל שיקולים של עלות-תועלת.. כנראה שבמאזדה, פורד, סוזוקי, מיצובישי וכו'

לא חושבים שינה הצדקה כלכלית לשים כזאת מערכת..

ובגדול - אני בדעתם.. הרי כמה אנשים כבר באמת משתמשים בטיפטרוניק שלהם?

כשהגיר הוא באמת ידני - אז זה אמנם נחוץ..

אבל כשהגיר הוא גם ככה אוטומטי והטיפטרוניק זאת אופציה שאנשים משתמשים בה פעם בשנה בשביל התלהבות חולפת, ההוצאה הכספית על דבר כזה מיותרת בעליל.

ישום של מערכת כזו במערכת של גיר רגיל ידני מלא היא בעייתית...

בגיר "טיפטרוניק" (והמרכאות לא באו סתם) קרי יר אוטומט מלא עם אפשרות לניהול "ידני" זה די מגוחך, הרי רוב האוכלוסיה לא מזיזה את הידית מ D ואם מישהו בכל זאת רוצה ידני הוא יקנה "ידני אמיתי, עם קלטש"....

המכוניות היחידות שבאמת זה מצדיק את עצמו זה מכוניות ספורטיביות עם גיר רובוטי, בהן לרוב אנחנו רואים כאילו דברים...

אגב, למכונית יש כן דלתות שניפתחות כלפי מעלה!!! (כמו שאמר "המשפר" אלוהים נמצא בפרטים הקטנים!!!)

גמר חתימה טובה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...