Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע מחובר אצלי מגבר של רוקפורד (ישן וחלש יחסית) והחלטתי להוריד אותו ל-2 אום שירים גם סט וגם אחוריים על אותו יציאה, אבל כשחיברתי את הסט (mb ) ראיתי שהיציאה של הקרוס לטוויטר לא עובדת.

אם אני יחבר את הטוויטר ליציאה של המיד או של הכניסה עצמה מהמגבר-זה יוריד את המגבר מ-2 אום?

ומה בכלל ההשלכות שיכולות להיווצר אם המגבר עובד על 2 אום? (חוץ מאיבוד הפיידר

תודה לעונים בהקדם,אני צריך תשובה מהר,תודה

פורסם

אם תחבר את הטויטר ואת הוופר במקביל אתה לא תגרום למגבר לרדת ל2 אום.

אם תחבר את הטויטר ללא קרוס הוא ישרף משום שאין מה שיחתוך את התדרי הביניים ומטה.

קרוס זה הרכיב שהכי קל לתקן והכי פחות מתקלקל, לכן אם הטויטר עובד ובוודאות והקרוס לא עובד,

תגש למעבדה שתסדר אותו.

תמיר

פורסם
אם תחבר את הטויטר ואת הוופר במקביל אתה לא תגרום למגבר לרדת ל2 אום.

אם תחבר את הטויטר ללא קרוס הוא ישרף משום שאין מה שיחתוך את התדרי הביניים ומטה.

קרוס זה הרכיב שהכי קל לתקן והכי פחות מתקלקל, לכן אם הטויטר עובד ובוודאות והקרוס לא עובד,

תגש למעבדה שתסדר אותו.

תמיר

כרגע הוצאתי את הטוויטר כי כנראה הקרוס לא בסדר-הטוויטר מקרטע כזה, לא משנה אבל מה לגבי המגבר? מה דעתך על עבודה ב-2 אום? הורדתי לו את הגיין כדי שלא יהיה על הכי מאמץ,ובאמת אין לי פיידר אבל ההבדל של השמיעה הוא שמיים וארץ...עכשיו 4 רמקולים מחוברים על 2 יציאות...האם לדעתך המגבר מסוגל לעמוד בזה? (יציב? ) (מדובר בדגמים הישנים של רוקפורד-301x )

תודה גלעד

פורסם

תשמע בעקרון יש מצב לרדת משני אום...יש ברשותי מגבר אקפלוייד שהוא תומך 1אום עד 8 אום...

אצלי ברכב יש סוליד אאודיו שהורדתי לשני אום והוא מחזיק כמו בונבון ההשלכה היחידה היא שהוא מתחמם בצורה קשה

דרך אגב אני מחפש קונה למערכת הבאה:

מגבר של סוני עם תמיכה ב1אום 4 ערומים כל ערוץ 80 RMS (מי שמעוניין אני אתן את הדגם יותר מאוחר)

מיני דיסק צ'נג'ר בתוך יחידת הראש ועוד CD צ'נג'ר חיצוני

המיני דיסק עם תמיכה לטלויזיה וממה שהבנתי הוא היחידי בארץ. גם את הדגם שלו אני אפרסם יותר מאוחר

כל המוצרים הנ"ל הם של חברת סוני המינידיסק-וצ'נג'ר דיסק נשלטים ע"י שלט...

מגבר דיגיטלי לטוויטרים או לזוג קידמי גם של סוני...

שלחו לי מייל אני אתן את שאר הנתונים ....

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

המילון השלם לרכבי מאזדה...

מאזדה 323 נותנת בראש!!!

מאזדה 626 מה אתה טיפש?

מאזדה 3 יאללה אחי תפרוש!

מאזדה 6 אתה צריך להתבייש!

אקסדס6 את הכביש ביא תקשקש

אקסדס9 מי נוסע בסוברו פשע?

אמ איקס חמש ביצים, זה יש???

אמ איקס שש רק טיפש אותה יבקש!

עוד שות מבית היוצר שלי.....:rolleyes:

פורסם

המגבר יכול לעבוד בהתנגדות 2 אום ללא בעיה, תזהר על הטויטר שהוא ללא קרוס ! לדעתי זה נזק.

תמיר

• תוכן חדש...