Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה יש ברשותי מיצובישי טנדר L200 והתחדשתי במורל פולס

עכשיו בדלתות לא היה שום הכנה לרמקול אז לקחתי MDF ועשיתי פלטה שהרמקול יושב בתוכו

אבל הפנל של הדלת לא נסגר עליו לכן חתכתי אותו לפני הצורה של הפלטת עץ

ברצוני לצפות את הפלטה בבד אבל חשבתי על זה ואני לא רוצה שהברגים שמחברים את הפלטה לדלת יראו מבחוץ כלומר על הבד שיצפה מה אני יכול לעשות אני נואש וזה מכוער בנוסף לכל ....

למי שלא הבין אנסה לעלות תמונות

תודה לעונים ..

פורסם

תפרק את הפלטה ואת הכיסוי של הדלת,תחבר אותם איכשהו (פלחים מברזל או משהו) ותעטוף הכל בסקאי סיפור של שעה כל דלת ויצא יפה.

או

שתקנה כיסוי מפירוק ותחתוך בו רק את העיגול של הרמקול ואת הרמקול תושיב על טבעת (טבעת לא פלטה) MDF שתשב מעל החור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

או שתצפה בלבד אבל תשתמש בברגים שחורים, לא רואים כלום והכי פשוט שיש.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תפרק את הפלטות.

תדביק על הפלטות ספוג בידוד הכי פשוט שיש רק כדי לתת לזה מראה דומה לציפוי של הדלת,ותעטוף את הכל בסקאי שחור כמו הדלת, עם סיכות מהצד הפנימי.

ולצורך החיבור לדלת תשתמש בברגים שחורים זה יעשה את העבודה מצויין.

ניתן לעשות גם מראה סקאי על שכבה דקה של אפוקסי ע"י התזת ספריי גלוס שחור כאשר ההתזה היא על רשת מתכת צפופה בדומה לרשת של חלונות וזה יותר שכבה עליונה עם מראה של סקאיי, אך זה קצת יותר בלאגן והחומרים יותר יקרים מציפוי של סקאי+ספוג דק.

בהצלחה!

under construction..

פורסם

אווי וואבוי איזו עבודה $%^&4%@#$

טוב לא נורא

אז ככה אתה צריך כדי שיהיה טיפה אסטטי

1 ) קודם לדאוג שהעץ יהיה מקביל כמה שיותר לגובה של המכסה של הדלת ( במידה שלא להחליף לעץ דק יותר )

2 ) את הפינות לעגל

3 ) לצפות בבד אקוסטי חשוב ( כי אתה יכול לעשות בו חור קטן לבורג ואז להדביק ולא רואים כלום מניסיון )

בהצלחה .

כל המידע נועד לשימוש הציבור הרחב ורשום בלשון זכר אך מופנה לשתי המינים :)

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...