Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן קופה שנת2000 מנוע 16v 1600

הרכב עבר 70000 ק"מ ולאחרונה יש בעיה מוזרה לפעמים כשאני מניע את הרכב הרכב מתחיל ישר על 1250 סלד ברמזור הבא יורד ל 700 ורמזור אחר כך שוב קופץ ל1250 כשהרכב עומד בהילוך סרק

ויש ימים שהכל כרגיל כאילו אין שום בעיה לפעמים בהנעה הוא מתחיל רגיל ורגוע על שבוע ובעצירה הבאה שוב עולה ל 1250 אין לי מושג מה הבעיה ואני השתגעתי ממנה האם למישהו היתה בעיה דומה הוא שיש לו איזה ספקות שהוא יודע ממה היא נובעת?

תודה לכול העונים

וברכת חג שמח ושנה טובה!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אני מניח מייצב סיבובי סרק מלוכלך צריך להוציא אותו לנקות עם ספריי קרבורטורים ולסים תוסף דלק חזק

ממליץ K44

פורסם

אתה נוסע עם מזגן..............................?

אצלי בסובארו כשהקומפרסור היה נדלק המנוע היה עולה לטורים מפחידים עד שמצאתי את הבורג שמכוון, בדקת בלי מזגן?

פורסם

אני לעולם לא נוסע עם מזגן אני פשוט לא אוהב מזגן

והאם מישהו יכול לנסות להראות לי דרך כתיבה או תמונות איך אני מגיע אל המקום שאותו צריך לנקות.

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

מדוע אתה לא כותב שמדובר בסניק, צריך לנחש?

אם הניקוי שהציעו לך לא יעזור.לך לבדיקת מחשב.

אומנם אפשר לבדוק בלי מחשב,אבל הבדיקה קשה למי שלא מיומן.לכן הפעם לא אפרט אותה.

אכתוב רק את הגורמים האפשריים לתקלה.

1. דליפות אוייר.

2. לחץ דלק /רגולטור.

3. חיבורים רופפים,מ.דלק.

4. החיישנים,ECT,MAP,TP

5. שסתום,IAC

6. הצתה.

7. קומפרסיה

8. מזרקים

9 חיבורים רופפים בכניסה למחשב.

חג שמח

דוד