Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתקלתי בתופעה מוזרה במד הדלק אצלי: כאשר אני נכנסת לחניון התת קרקעי בעבודה, מד הדלק באוטו שלי צונח בכרבע מיכל.

כאשר אני יוצאת מהחניון, הוא חוזר למיקום הגיוני.

מישהו יכול להסביר לי את התופעה?

תודה שקראתם, ותודה מראש על תגובותיכם.

:shock:

פורסם

זו חידה או שאלה?

האם המחוג יורד ברבע כשמדליקים אורות (בחניון אפל)?

האם המחוג יורד ברבע אחרי נסיעה בשיפוע תלול?

:turn-l:
פורסם

לא יודע עד כמה זה עונה לשאלה

אבל כשהרכב נמצא בשיפוע מד הדלק מזייף בד"כ

בגלל שהמצוף נמצא במקום קבוע והדלק נע לצד כלשהוא... אם רוב הדלק יתרכז בצד המצוף כמות הדלק תעלה פלאים ולהפך...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברוב המצופים היום יש יחידה אלקטרונית שיודעת להתחשב בזוויות הרכב ו/או בתנודות פני הדלק ובעצם מייצרת מין שיכוך למחוג של הדלק בעוד המצוף רוקד לו אי שם מתחת למושב האחורי...

באיזה רכב את נוהגת?

עריכה:

בכל מקרה, בלי קשר למחוג הדלק שלך, אין צורך לפתוח שני ת'רדים

פורסם
לא יודע עד כמה זה עונה לשאלה

אבל כשהרכב נמצא בשיפוע מד הדלק מזייף בד"כ

בגלל שהמצוף נמצא במקום קבוע והדלק נע לצד כלשהוא... אם רוב הדלק יתרכז בצד המצוף כמות הדלק תעלה פלאים ולהפך...

אם הכניסה לחניון תלולה (כמו הרבה חניונים)

זאת התשובה.

פורסם

כנראה שזה באמת מהשיפועים ובעיקר היחידה המכאנית שמודדת את כמות הדלק...בעיקר ברכבים ישנים

היחידות האלקטרוניות מודדות את הכמות לפי ממוצע גובה המצוף לפי יחידת זמן..מה שמונע קפיצות חדות

במדידה.....וגם עליה איטית יחסית כשממלאים דלק...

:-P

:wink: אין לי מה לכתוב ... אז אני לא אכתוב כלום.....

• אחראי פורום
פורסם

לי יש מחוג דלק מיוחד במינו , הוא פועל בניגוד לשעון טורים...

בהאצה - מראה שאין דלק.

בבלימה - יש מלא...

רק בנסיעה רצופה או בעמידה הוא מראה כמה יש באמת (וגם אז מזייף קצת).

ואני שואל...יש יותר כיף ממכוניות ישנות?!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היי,

נתקלתי בתופעה מוזרה במד הדלק אצלי: כאשר אני נכנסת לחניון התת קרקעי בעבודה, מד הדלק באוטו שלי צונח בכרבע מיכל.

כאשר אני יוצאת מהחניון, הוא חוזר למיקום הגיוני.

בהנחה שלא מדובר במשחקי שיפוע: יכול להיות שיש מקור כוח אלקטרומגנטי חזק באותו חניון, והוא משפיע על הקריאה של מד הדלק, במידה והאחרון אלקטרוני גם הוא. מקור כוח שכזה (ספק חשמל, ממיר, שנאי ושאר צרות) משפיע גם על בריאותנו ופעם אחת גם מחק לי כרטיס אשראי שהושאר בטעות ברכב.

• תוכן חדש...