Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית - SL55 AMG

106RallyeBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו 84 1300 בצבע לא ידוע כי כל :!: האוטו היה מכוסה בצדפים :?::!: ו והאוטו ים הזה נוסע בניחותא... מעניין מה כתוב ברישיון.... צבע לבן פנינה?

מה שנקרא תצפית צדפית... השם ישמור.

m5_nurburing.jpg

projectbmw01.jpg

D

פורסם

הסובארו היא בצבע כחול כמובן(לא יצתרכו לעבוד קשה כשיזרקו אותה לים).

שכחת להוסיף שמעוטרים עליה סמלי peace למיניהם,גם בעזרת צדפות.

ממש יצירה מוטורית מדהימה :shock:

Rikshanoam-R

פורסם
אבל אין על מה שאני ראיתי הרגע! ועוד בערד!!!!

ראיתי פרארי!!!!!!!!!!!!!

אומנם ניראת משום מה קופי של סיטרואן C5... אבל... היו לה בצדדים

מתחת לווינקר סמלים של פרארי... האלה בצורת מגן...

אז זה חייב ליהיות פרארי! :D

ככה ניראת הפרארי היחידה בארץ:

456-GTA-FABULOUS.JPG

וזה סיטרואן C5:

Citroen_C5_Scan_2.jpg

לא יודע בקשר לדמיון בין שניהם אבל משהו נראה לך מוכר?

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

טוב... הן באמת דיי דומות... :lol:

נו טוב, היא ניראתה יותר כמו ה C5 אבל... הוא סימן שזה פרארי, אם זו לא פרארי,

בטח יש לה איזה 400 כ"ס ככה...

פורסם

אני חייב לציין

הפרארי היחידה בארץ, היא כחולה והיא לא מרשימה בכלל.

טוב, מרשימה כן. יפה? לא. מדהימה? לא. יש המון מכוניות יותר יפות ממנה בכביש. המון. מבחינת כל מה שרואים, מבפנים ומבחוץ, בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר בפורש למשל....

Back to the original - NC again.

פורסם

הפרארי הזו שבארץ לא כסופה?!

אבל היא יפה... אין מה להגיד.... לדעתי הרבה יותר מפורשה, ואני בכל אופן לא מצאתי מעולם

בפורשה חן של ממש...

אבל יש אלפות יותר יפות, זה כן :D

פורסם
אין דבר כזה RS8

מקסימום S8 ויש כמה בארץ, אני ראיתי רק 2....בת"א

נכון , צודק , S8 עם מספר חו"ל , כנראה בלגי .

פורסם
אין דבר כזה RS8

מקסימום S8 ויש כמה בארץ, אני ראיתי רק 2....בת"א

נכון , צודק , S8 עם מספר חו"ל , כנראה בלגי .

ולגבי ה SL55AMG זאת באמת AMG , עצרתי לידה ואני ועוד כמה אנשים פשוט הזלנו ריר ....

היא הייתה כסופה , עם ניילונים עליה עדיין ... פשוט משהו מדהים .

פורסם

עזבו שטויות.....

ניצפו בכבישי הגולן במהלך שישי שבת משתוללות :

205 MI

205 CTI

205 GTI

וולקן

איביזה טורבו

306 שנפל לה הרדיאטור......

ו...

ו....

ו.......

יונדאי גטס ביניהם !!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

ואם חשבתם שזה המצחיק / מדהים / מטורף......

לא !

קטע של 3 ק"מ בירידה עצבנית ביותר נצפתה מיצובישי מגנום מחליקה 4 גלגלים בטירוף !!!!!!!!!!!!!! בכל סיבוב...... בכל מהירות.... ( מהירויות מטורפות דרך אגב )

נהיגה מטורפת של אותו בחור אלמוני הביאה לכך שהוא היה צמוד לתחת של ה 306 כל הירידה !!!!!!!!

מלך !!!!!!

הבחור מלך !!!!!!!!!!!

אלא , אם הלכו לו הברקסים..... :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני חייב לציין

הפרארי היחידה בארץ, היא כחולה והיא לא מרשימה בכלל.

טוב, מרשימה כן. יפה? לא. מדהימה? לא. יש המון מכוניות יותר יפות ממנה בכביש. המון. מבחינת כל מה שרואים, מבפנים ומבחוץ, בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר בפורש למשל....

יש פרארי בארץ??? מגניב, לא ידעתי. באיזה איזור?

מה יותר יפה? מאזדה 323? אקסנט? רק הסוס הצוהל יכול

לגרום לי לעשות במכונית שלל מעשים מגונים! :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש שתי פרארי בארץ האחת אדומה , השנייה כסופה (של יבואן סמ"לת). ע"ע שרשור הנדירות של אילן פ turbo

GTA זה הכי אחי .

פורסם

ח'ברה! אתם לא תאמינו מה ראיתי!

הלכתי לי ביער בלילה (לא משנה למה, אמרתי לא משנה!) ופתאום ראיתי אור בין העצים. התקרבתי בשקט לראות, אולי איזה זוג מזדיין או גנבי ברזל או משהו מעניין כזה, ומה אני רואה?

קרחת יער ובאמצעה יושבת ג'נה ג'יימסון על סלע מנשקת צפרדע!

מסביב הכל היה מואר באור רך וקסום, והיא דופקת בוסות לצפרדע כאילו אין מחר.

אה, כן. הבחורה הייתה גמדה גיבנת מחוצ'קנת אבל הייתה לה מדבקה של ג'נה ג'יימסון אז זה כנראה ג'נה ג'יימסון.

קיצר, אני התחלתי להזיל ריר, אבל זה כלום לעומת כמה ריר שהצפרדע הזילה! אני, יש לי תירוץ. יש לי בעיה של חריקות שיניים לא רצוניות כל פעם שאני חושב על קמשפטים, שגורמת לפעילות יתר של בלוטות הריר. ובדיוק חשבתי על קמשפטים כי אני בדיוק עושה טיימינג ללנצ'יה, אבל זה לא העניין. הצפרדע הזילה ריר כמו אטם מכסה שסתומים בלנצ'יה שבוע לפני טסט, אבל זה גם לא העניין. נו - היא הזילה המון ריר. מגעיל כזה, צהבהב ירקרק וסמיך. כמו עמבה שלא הצליחה.

אז הצפרדע ואני מזילים ריר כמו חבורת נערים שראו מרצדס קלימן בכיכר המדינה, ג'נה מלקקת את הצפרדע כמו שרק היא יודעת, ואז האור הקסום התחיל להשתנות. התחיל להיות חזק יותר, חד יותר. פתאום שמתי לב לצללים. האור בא מלמעלה! הוא הלך והתחזק, ריח של אוזון התפשט באויר וראיתי גוף ענק מרחף מעלינו וממנו בוקע האור. והכל היה שקט שקט. רק הטפטוף העדין של הריר על האדמה הפר את השקט.

כשחשבתי כבר שאני הולך להתעוור מעוצמת האור, פתאום ראיתי שג'נה והצפרדע שלה נסחפות למעלה בקרן האור עד שנעלמו בבסיסה, ובאותה שניה כבה האור.

הייתי כל כך מסונוור שכל מה שיכלתי לראות זה כתמים סגולים. אבל הרגשתי איך הגוף האפל הענק שריחף מעלי נעלם. לא יודע איך הרגשתי את זה. השקט היה מוחלט ולא ראיתי כלום. אבל פשוט הרגשתי. תאמינו לי שכשמשהו בגודל של אגו של אחראי פורום מרחף מעליך ופתאום נעלם - אתה מרגיש.

הייתי בהלם. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. התקרבתי לקרחת היער לראות אם נשאר שם משהו ובגלל שעדיין הייתי חצי עיוור התגלצ'תי על כל הריר שהיה שם. גועל נפש. היה לזה ריח של דייסה של תינוקות. דייסת עמבה.

אתם רואים? זאת תצפית מעניינת ששווה להעלות לפורום.

לא עוד תצפית על הפרארי של מיכאל לוי או AMG כלשהי או השד יודע מה. את אלה כבר שמענו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...