Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי היום למרכז קאיה(הרכב שבבעלותי קאיב קרניבל) אמרו לי שהרמקולים הקידמיים היא מידה 6

ואין דבר כזה סט קופמפונט\רמקולים במידה 6 (עשיתי חפוש בזאפ )יש רק 6.5 או 5.25

אני רוצה לקנות את הסט קומפונט של מורל פולס

מה לבחור 6.5 או 5.25?

פורסם

אני מאמין שהם התכוונו ל6.5, אבל גם אם הם התכוונו ל6 יש טבעות עץ שאפשר לשים כדי ש5.25 ייכנס טוב.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בד"כ מתכוונים ל6.5 אינטש.

עדיין לא יצא לי לעבוד על קיה בכלל וקרניבל בפרט.

אבל אני מאמין שזה 6.5 אינטש, אם אתה לא בטוח, פשוט תמדוד קוטר פתח שיש לך ועומק, ותראה אם זה מתאים למידות של הרמקול שאתה מבקש לקנות.

תמיד ניתן להתאים, מידת ההתאמה = מידת היצירתיות.

למרות שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

under construction..

פורסם

אז מה לקנות ח'ברה?

צריך לפרק את הדלת בשביל למדוד ואני לא בדיוק יודע מה אני עושה(אני יכול לעשות נזק רציני)

ואני לא רוצה לקחת למתקין שיקח ממני 50 שקל רק בשביל הבדיקה

כי אין דבר סט קומפונט במידה 6

ולמה ה6 עולה פחות מ5 ורבע?אני מדבר על קומפונט קדמי מורל פולס

פורסם

כמו שכבר אמרתי , זה כנראה 6.5".

אם אתה לא מסתדר לבד, תלך למישהו שמכיר, 50 ש"ח שווים הרבה אם זה אומר שתקנה מידה לא טובה ואז לא יהיה לך מה לעשות עם הרמקולים.

או שתלך למקום שאתה קונה ממנו את הקומפוננט ושהוא כבר יתקין לך, אין בעיה

לפרק מכסה של דלת זה לא תורה מסיני, תהיה בטוח שיש סבירות גבוהה שגם המתקין הכי מקצועי לא בהכרח נתקל ברכב כמו שלך בתולדות זמנו כמתקין, ידיים טובות וזמן פותרות את הבעיה.:)

under construction..

• תוכן חדש...