Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

אני צריך לעשות טיפול גדול לאוטו , מישהו מכיר וממליץ על מוסך באיזור רעננה ( גם כפר סבא והרצליה ) , שמטפל טוב בפיגו ולא גוזל את כספך לשווא ????

כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על צמיגים טובים במחיר ראלי ???

( זה 205 מודל 98 ) .

תודה

פורסם

אין לי על מי להמליץ ברעננה

אבל כן יש לי על מי לא להמליץ!

שלא תעיז להתקרב בשום פנים ואופן למוסך של יוסי בראל באיזור התעשייה(מורשה פיגו סיטרואן)

אם בא לך להרחיב בחיפוש מוסך הדקל בהרצליה פיתוח מומלץ,נידמה לי גלגלי הפלדה או הסנדלר-משהו באיזור.

בברכה,רועי.

פורסם

לצערי הרב כבר נשרפתי ממסוך פגו זה באיזור התעשיה ברעננה .

הלכתי לשם אחרי שקניתי את האוטו ויצאתי בנזק של 1300 שקל ( תפוחים , כיוון פרונט ורפידות ברקס קידמי , הוא גם ניסה להכריח אותי להחליף גלגלים ורצה 500 שקל לכל גלגל ) !!

הלכתי כולה לכיוון פרונט .

הכריח אותי להחליף חצי אוטו ולא הסכים לשחרר לי את האוטו לפני שאני מחליף את מה שרצה להחליף כי זו סכנה בטיחותית , שמרתי את החלקים והראתי לקצין רכב\מוסכניק מהעבודה והוא אמר שזינו אותי ולא הייתי צריך להחליף את הרפידות בקקס והתפוחים בכלל .

יש דברים בעיתים בפיגו שכדי לבקש ביחוד שיבדקו\יחליפו\יתקנו לי אותם ???

בקיצור לשם אני לא אגיע אבל אני לא נעול על איזור רעננה גם קצת יותר רחוק יתקבל על הדעת באם הייתם שם ויש המלצות חמות .. ( גם נתניה פתח תקווה וכו הולך\נוסע )

פורסם

רועי צודק!

המוסך הנל ברעננה גם לא מקצועי גם עושה נזק וגם מתכחש לאחריותו...

מחירו מהיקרים

לפני כשנתיים סידרו אותי שקלתי להגיע לבית משפט אבל היה קשה להוכיח

מומלץ בכפר סבא פוספלד באזור התעשיה

מומלץ בהרצליה הדקל

הצומת בר"ג ליד האיצטדיון

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא להתקרב למוסך בראל לא בנתניה ולא ברעננה ,

אין כח לפרט אבל הוצאתי כסף על תיקון תיבת הילוכים שילמתי 2000 שקל והבעיה לא נפתרה ,

כמו כן הוחלף לי בפעם השנייה אטמי ראש בהפרש של חודשיים - ועדיין יש בעיה שככל הנראה קשורה לאטמי ראש .

ושלא נדבר בכלל על היחס ומחיר לא מוצדק .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן, אני נוסע בפיג'ו 205 שנת 90, אני גר בחדרה אך לעולם לא מהסס לסוע עד הרצליה, למוסך הדקל שרחוב גלגלי הפלדה א.ז תעשיה הרצליה פיתוח, כבר ציינו פרטים למעלה.

שמח לעזור, מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה לגבי שני המוסכים הבאים:

1. דניאל בראל בפתח תקווה.

2. משה מדינה ביהוד.

ומה קרה למוסך בראל ברעננה? עדיין קיים?

אמח לשמוע דעות והמלצות.

• תוכן חדש...