Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קורס מכונאות רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נעול על כל רכב בתקציב כזה אבל אספנות בלבד. למה ? כי הגעתי למסקנה שאין סיכוי שאני יעמוד לבד בהוצאות של רכב רגיל. (ליתר דיוק: אני לא מסוגל לשלם ביטוח וטסטים לרכב רגיל, וגם ההורים לא מוכנים). לעומת זאת, ההורים שלי כן מסכימים לשלם ביטוח של רכב אספנות ודלק, ככה שנשארנו עם טסטים וטיפולים, ולזה אני ישאיר כסף בצד.

עכשיו, שאלתי את זה בעבר ב YNET, אבל לא קיבלתי תשובות. יש רכב אספנות אחר שאתה ממליץ לי להתחיל איתו ? (תקציב של 4000-5000, לא כולל ה 1000 שישארו בצד לטיפולים וטסטים)

פורסם

אני מרום ניסיוני הבאמת דל לא יכול אלא לנחש, או להציע רכבים שלדעתי יוכלו לתת לך התחלה מבחינת מכונאות.

ומכיוון שאני מאוד רוצה שתקבל תשובה עניינית וממומחים בתחום, אני אציע לך לגשת לפורום יעוץ ברכישת רכב, ולשאול את השאלה שלך שם, בתר'ד חדש.

שמה יענו לך תשובה כמו שצריך.

אם אתה שואל אותי, אני הייתי מחכה עם קניית הרכב עד שיהיה לי רישיון.

זה יכול לקרות עוד קצת יותר מחצי שנה, יכול לקרות עוד שנתיים, אתה אף פעם לא יודע.

אה, ועיצה לחיים, כשמדובר במכוניות, צפה לגרוע מכל.

אני הייתי לוקח תקציב של 10K מתוכם 4-5 לקניית האוטו, ועוד 5 לפחות לכל מה שבא מיד אחרי שקונים אוטו, טיפולים, כל מיני בלאי שהבעלים הקודמים אף פעם לא מחליף וכולי וכולי. באוטו אספנות בהנחה שהבעלים הקודמים שלו לא ממש התייחסו אליו כאל פריט אספני, בוודאי ובוודאי שצריך לשמור יותר מאלפייה בשביל הוצאות שלאחר קנייה.

Race Smart

פורסם
אני מרום ניסיוני הבאמת דל לא יכול אלא לנחש, או להציע רכבים שלדעתי יוכלו לתת לך התחלה מבחינת מכונאות.

ומכיוון שאני מאוד רוצה שתקבל תשובה עניינית וממומחים בתחום, אני אציע לך לגשת לפורום יעוץ ברכישת רכב, ולשאול את השאלה שלך שם, בתר'ד חדש.

שמה יענו לך תשובה כמו שצריך.

אם אתה שואל אותי, אני הייתי מחכה עם קניית הרכב עד שיהיה לי רישיון.

זה יכול לקרות עוד קצת יותר מחצי שנה, יכול לקרות עוד שנתיים, אתה אף פעם לא יודע.

אה, ועיצה לחיים, כשמדובר במכוניות, צפה לגרוע מכל.

אני הייתי לוקח תקציב של 10K מתוכם 4-5 לקניית האוטו, ועוד 5 לפחות לכל מה שבא מיד אחרי שקונים אוטו, טיפולים, כל מיני בלאי שהבעלים הקודמים אף פעם לא מחליף וכולי וכולי. באוטו אספנות בהנחה שהבעלים הקודמים שלו לא ממש התייחסו אליו כאל פריט אספני, בוודאי ובוודאי שצריך לשמור יותר מאלפייה בשביל הוצאות שלאחר קנייה.

ברור... כבר אמרתי לך בהודעה הקודמת. אני לא יקנה רכב לפני הרשיון ועכשיו אני רק אוסף כסף. בנתיים שום דבר לא סופי. שיגיע הזמן, נראה כמה כסף יהיה לי ואז נדבר על כמה לשמור בצד...

בנתיים שום דבר לא סגור...

פורסם

רשמת פה את הסיפור שלי !!!! אנחנו דיי דומים, אני בן 17 וכבר למעלה משנה מסתובב בפורומים השונים (בעיקר תפוז), למדתי המון בפורומים אבל כל הידע שלי היה (כמו אצלך עכשיו) עיוני בלבד !!!

בקיץ עבדתי במוסך (הבעלים חבר ילדות של אבא שלי), בהתחלה הסתכלתי, אח"כ עשיתי טיפולים וכל מני דברים קטנים, אח"כ התחלתי להתעסק עם מערכות קצת יותר מסובכות כמו מערכות קירור, בלמים, בולמים וכו' וגם עזרתי בכמה החלפות מנועים, עשיתי גם אוברול למנוע של פיאט וכו' . . . .

המוסך שעבדתי בו לא היה מורשה ככה שנכנסו הרבה סוגי רכבים (רובם היו פיאט אונו ומיצובישי לאנסר) . . . .

גם אני רציתי רק ללמוד ולראות קצת את הקטע המעשי ואין לי כוונות לעשות מזה מקצוע . . .

לכן, פנה למוסך הקרוב לביתך, בקש ממנו לעבוד ללא שכר (אני בטוח שהוא לא יתנגד), יהיה לך קצת קשה מכיוון שרוב המוסכים נסגרים בין 3 ל-5 אבל תנסה להסתדר איכשהו . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...