Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חבל שלי קיבל שלילה והשלילה נגמרה היום ומחר הוא צריך ללכת לתחנת המשטרה לקבל חזרה את הרישיון.

 

עכשיו השאלה היא בגלל שאין לו שום דרך להגיע לתחנת משטרה הזאת [רחוק מהבית שלו] הוא חושב לנסוע לשם עם האוטו בלי רישיון, עכשיו האם זה נחשב נהיגה בלי רישיון (כלומר הניירות) או נהיגה בשלילה?

 

אני יודע שזה קצת טיפשי אבל אין לו הרבה ברירות ואני יודה לכם אם תעזרו.

פורסם

אני אגיב בתור בעל נסיון עשיר (לצערי) בענין.

העבירה היא נהיגה בשלילה על כל ההשלכות שלה.

ארחיב ואומר, שלא רק שעליו לקבל את הרשיון בחזרה מהמשטרה , עליו גם לוודא שהמשטרה הורידה את השם שלו מקובץ פסולים לנהיגה (מה שלפעמים לא קורה). במקרה כזה הוא עלול להופיע במחשב כפסול לנהיגה (=בשלילה) למרות שקיבל את הרישיון בחזרה.

×
×
  • תוכן חדש...