Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר שהחלפתי ביום ו' וצינור קידמי שבור של האגזוז(580 ש"ח )-שמתי לב שהרכב מתחמם יותר מאשר לפני ההחלפה.

כל כך מתחמם עד שנאלצתי להחליף לו את מיכל העיבוי שנסדק (היה ישן-280 ש"ח)

למרות זאת בעיית ההתחממות נשארה בעינה, במיוחד בנסיעה עירונית בשעות הצהריים עם מזגן פועל.

לאחר שתיקנתי את ניזקי התאונה שעברתי שלשום(סרן אחורי,צמיג,ג'נט סה"כ כ-1400 ש"ח)-התפנתי לטפל בבעית ההתחממות.

היום הוחלף הטרמוסטט-250 ש"ח .(שגילו אגב שנה ונמצא, כי הוא אינו נסגר עד הסוף-אולי אינדיקציה לתקלה)

לאחר ההחלפה לא הורגש שינוי משמעותי והרכב לאחר מספר נסיעות מבחן המשיך להתחמם.

חזרנו למוסך-השלב הבא היה בדיקת רדיאטור שעבר ניקוי לפני 10 חודשים.

הרדיאטור פורק-ונמצא כי המעברים נקיים אך חלקו החיצוני אכול ופיסות האלומיניום החיצוניות איבדו מהאפקטיביות שלהם.

אז הוחלף גם רדיאטור(780 ש"ח ) ולאחר נסיעת מבחן(שהיתה כבר ב-17:00) הרכב כבר לא התחמם בנסיעה עם מזגן דולק בדרכים עירוניות ובין עירוניות.(נע בין ה3/4 ל1/2 השעון-כאשר ה-3/4 לאחר נסיעה מאומצת עם מזגן דולק בעמידה של 3-4 דקות).

בקיצור-תוך ארבעה ימים הוצאתי כמעט 4K על האוטו.-אך לתקופות כאלה אני רגיל.

דבר אחד נראה לי מוזר-איך זה שלאחר החלפת צינור אגזוז קידמי (שדלף כנראה הרבה

לפני שנשבר סופית) הרכב החל להתחמם מעל הממוצע??

-או שזה צירוף מיקרים עקב מזג האויר החם יחסית בימים האחרונים?

אשמח לקבל הסברים\השערות ממומחי הפורום.

תודה

ניצן

פורסם
שלום חברים,

לאחר שהחלפתי ביום ו' וצינור קידמי שבור של האגזוז(580 ש"ח )-שמתי לב שהרכב מתחמם יותר מאשר לפני ההחלפה.

כל כך מתחמם עד שנאלצתי להחליף לו את מיכל העיבוי שנסדק (היה ישן-280 ש"ח)

למרות זאת בעיית ההתחממות נשארה בעינה, במיוחד בנסיעה עירונית בשעות הצהריים עם מזגן פועל.

לאחר שתיקנתי את ניזקי התאונה שעברתי שלשום(סרן אחורי,צמיג,ג'נט סה"כ כ-1400 ש"ח)-התפנתי לטפל בבעית ההתחממות.

היום הוחלף הטרמוסטט-250 ש"ח .(שגילו אגב שנה ונמצא, כי הוא אינו נסגר עד הסוף-אולי אינדיקציה לתקלה)

לאחר ההחלפה לא הורגש שינוי משמעותי והרכב לאחר מספר נסיעות מבחן המשיך להתחמם.

חזרנו למוסך-השלב הבא היה בדיקת רדיאטור שעבר ניקוי לפני 10 חודשים.

הרדיאטור פורק-ונמצא כי המעברים נקיים אך חלקו החיצוני אכול ופיסות האלומיניום החיצוניות איבדו מהאפקטיביות שלהם.

אז הוחלף גם רדיאטור(780 ש"ח ) ולאחר נסיעת מבחן(שהיתה כבר ב-17:00) הרכב כבר לא התחמם בנסיעה עם מזגן דולק בדרכים עירוניות ובין עירוניות.(נע בין ה3/4 ל1/2 השעון-כאשר ה-3/4 לאחר נסיעה מאומצת עם מזגן דולק בעמידה של 3-4 דקות).

בקיצור-תוך ארבעה ימים הוצאתי כמעט 4K על האוטו.-אך לתקופות כאלה אני רגיל.

תודה

ניצן

ניצן ידידי אני משתתף בצערך על הההוצאה הגדולה שנפלה בחלקך החודש!

ןלשאלתך שבוודאי ציפת בוודאי לשמוע ממני: צרוף מקרים בלבד. בתוספת מזג אוויר חם מאד לאחרונה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה קורה לכולם ,.. סך הכל, רכבים לא חדשים דורשים מפעם לפעם השקעות כספים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
שלום חברים,

תודה

ניצן

בספר היינס יש טרבלשוטינג לבעיית התחממות ברכב(ברכב שלי ואני מניח שזה נכון לכל אחד).

אחת מהסיבות להתחממות אשר רשומות שם היא:סתימה חלקית במערכת פליטת הגזים

כך שאני עושה אחד+אחד, וזה עושה לי שכל ,שהרכב החל להתחמם יותר לאחר החלפת הצינור אגזוז קידמי שדלף.

כנראה שלתנאים הקודמים הרדיאטור הקודם הספיק ,ולתנאים החדשים כנראה שלו.בשילוב עם מזג אויר חם מהרגיל ולהלן התוצאה.

שווה בדיקה-אעקוב בימים הקרובים.

אגב שאלה-איזו דרך יש לבדוק עם מערכת הפליטה "סתומה חלקית" ללא פירוק הדודים?

(מופנית למומחי הפורום בלבד!!)

תודה

ניצן

• תוכן חדש...