Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי חובשי כיפות,גם ההנהגה הנורמלית קוראת לא לאלימות אז למה אנשים צריכים לבוא להגיד לא דרך שלי?

אם תוכל להראות לי נציג כלשהו מההנהגה הנורמלית הזו - ננסה לבדוק. טרם זכיתי לראות את התופעה...

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה לי אחד נורמלי שקורא לאלימות...

שנייהם חובשים כיפה ולאחי יש אפילו זקן ולהפתעתך הם לא רוצחים ...או פושעים הם פשוט ימנים ולהפתעתך זה מותר לפי החוק.

חובשי כיפה,זקן והשבכ לא מחפש?הם נגד אלימות?

פורסם

כן שמר ,אולי תגיד מה הראת פה חוץ מזה שיודעים לעשות סטירה על המתנחלים?

אולי חשבת שמישהו יאמין שזה מתנחל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הנה פיגוע בקניון בנתניה, עוד נשים וטף נהרגו לנו. תנו להם מתנות, תנו להם שטחים.

אני כבר שומע את ההליקופטרים עוברים מעל הבית שלי (אני גר בין נתב"ג לתל השומר).

אותם טרוריסטים שפוגעים בבריטניה ובאמריקה ובלבנון ובעירק, הם אותו סוג של הטרוריסטים שפוגעים בנו.

כולם רוצחים מגעילים! ואם הפלשתינים אומרים שהם רוצים שלום, הם צבועים, הם רוצים שטחים, ואז שוכחים את כל ההבטחות שלהם.

גם אם תתנו להם את כל הארץ ותשאירו בידנו מטר מרובע, גם אותו הם ירצו! שום דבר לא מספיק להם.

אני לא מפחד לומר שהלוואי שיזרקו אותם לים. חבל שזה לא ריאלי.

מוות כזה זוועתי, למות מפיצוץ בפיגוע אני לא מאחל לאף אחד פה. ולעם שעושה את זה לא פעם ולא פעמיים לא מגיע לקבל גרגיר חול, או חיים נורמלים.

יכול להיות שאני מדבר עכשיו מכעס. אבל נמאס לי לפחד להסתובב ברחוב, שחס ושלום לא יבוא איזה מחבל מתאבד עם רצח בעיניים, נציג העם הפלשתיני.

אני אומר להכנס בהם בחומרה. לתת להם מכות שהם לא ישכחו. חייבים להתחיל לחסל את אירגוני הטרור. לתת להם שטחים זה לא רלוונטי. ולמי ששואל, כן לדכא אותם, לשלוט בהם ביד קשה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עם כל הכבוד לחפים מפשע העבר הוכיח שמתי שרצו יכלו לחסל את הטרור ולא בדרך מסירת שטחים

עכשיו הצינים יגידו שהפיגוע בגלל הכיבוש...

פורסם

יוסי ,

קודם תלך לשרת את המדינה , אח"כ תדבר על לדכא עמים אחרים. ילד.

צביקה - מעניין שכל פעם שיש סיכוי קטנטן להתקדמות , מייד הפונדמנטליסטים משני הצדדים עושים שמיניות כדי לפוצץ הכל.

כבר כתבתי את זה בשרשור - יותר מדי פעמים נראה כאילו קיצוני הימין וקיצוני החמאס עושים יד אחת.

כמו במלחמות הכנופיות - הייתי סוגר אותם באיזור מסויים ,נותן לכולם כלי נשק , ו-או?ד?רו?ב?...

פורסם
יוסי ,

צביקה - מעניין שכל פעם שיש סיכוי קטנטן להתקדמות , מייד הפונדמנטליסטים משני הצדדים עושים שמיניות כדי לפוצץ הכל.

כבר כתבתי את זה בשרשור - יותר מדי פעמים נראה כאילו קיצוני הימין וקיצוני החמאס עושים יד אחת.

כמו במלחמות הכנופיות - הייתי סוגר אותם באיזור מסויים ,נותן לכולם כלי נשק , ו-או?ד?רו?ב?...

יש סיפור על חבל ארץ באירופה המיזרחית (לא זוכר איך את המדינה) פעם, אחרי המילחמה הקרה, הצבא יצא מישם, והשאיר שם מיבנים ומיתקנים לרוב. המקום אוכלס מהר מאוד ע"י כנופיות והומלסים, הפשע געה, ואפילו השילטונות פחדו לגשת לשם...

כיום, המקום הוא אתר תיירות... בין כל הקרבות על השליטה הם גילו שיש להם "מוצר" טוב, והחליטו לשמור על הסדר בדרך שהם מכירים :twisted:

בסוף היום, כל אחד רוצה דבר אחד, שקט...

אל תישכח שפעם העם הכי כובש והכי ברבארי, היתישב והקים כלכלה משלו, בתים וישובים, זנח את החרבות לטובת חקלאות ומלאכה...

ולא, זה לא היו בני ישראל למי שתהה. אילו היו הוויקינגים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אומר להכנס בהם בחומרה. לתת להם מכות שהם לא ישכחו. חייבים להתחיל לחסל את אירגוני הטרור. לתת להם שטחים זה לא רלוונטי. ולמי ששואל, כן לדכא אותם, לשלוט בהם ביד קשה.

יוסי.

אתה גם כתבת את:

אני לא מיועד לקרבי, אני קורא את התגובות שלכם ומקווה לטוב. אם אני לא מוצא עבודה מעניינת בצבא, אני לא מתכוון להתגייס. אני לא אהיה פקיד של אף אחד או מש"ק ממטרות. אבל אני מקווה שיש מספיק ג'ובים מעניינים שם.

אז אני מבין שכוונתך היא שמישהו אחר ישלוט בהם ביד קשה בשבילך כי לך לא יהיה מספיק מעניין בצבא?

מקיוסי, אתה כועס ואתה לא לבד. תירגע, תשתה כוס מים, תתחיל גם לחשוב בראש צלול ותתגייס.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שמר ,מי היה מאמין שבשירשור הזה נגיע להסכמה .....

יוסי ,גם אני לפעמים בריגעי כעס זורק לאוויר" $%#@%% צריך לכבוש אותם עד הסוף ולא לתת להם לחיות" אתה יודע מה ההבדל ביננו? אם זה יקרה אני יסתער בשכם ואתה תשב לך בת"א ותגיד שלא נתנו לך שירות מעניין.

בקיצור אני לא חושב שאפשר לחשוד בי בפצפיזם...אבל מי שלא היה במלחמה לא יבין את המילה .

הפיתרון הוא לא לכבוש (למרות שזה משחרר עצבים )אבל הפתרון הוא גם לא לברוח ....

יום טוב לכולם

יוסי ,

...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
שמר ,מי היה מאמין שבשירשור הזה נגיע להסכמה .....

יוסי ,גם אני לפעמים בריגעי כעס זורק לאוויר" $%#@%% צריך לכבוש אותם עד הסוף ולא לתת להם לחיות" אתה יודע מה ההבדל ביננו? אם זה יקרה אני יסתער בשכם ואתה תשב לך בת"א ותגיד שלא נתנו לך שירות מעניין.

בקיצור אני לא חושב שאפשר לחשוד בי בפצפיזם...אבל מי שלא היה במלחמה לא יבין את המילה .

הפיתרון הוא לא לכבוש (למרות שזה משחרר עצבים )אבל הפתרון הוא גם לא לברוח ....

יום טוב לכולם

פשוט מאוד. ביקשתי שירות מעניין, כי אני רוצה להרגיש שאם אני הולך לתרום 3 שנים מהחיים שלי בשביל משהו, אז פשוט לתרום מכל הלב בתפקיד שאני יודע שעשיתי שינוי והיו צריכים אותי והייתי מתאים לו.

לא ללכת להיות פקיד של מישהו או אחראי ממטרות ללכת לבסיס ב7 בבוקר וב10 בבוקר להיות בבית ולומר "עשיתי צבא".

אני רוצה לעשות משהו עם עצמי בצבא, משהו שיתרום למדינה ויתרום גם לי במסגרת הלא קרבי (מסיבות אישיות), מה הבעיה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כולי תקווה שתמצע משהו מעניין ,שתרגיש תורם ותמצא את עצמך בשירות הצבאי.

הבעיה היא שאתה חושב שאם לא תמצא תפקיד כזה יש לך את הזכות לש להתגייס .

גיוס נעים.

פורסם

תגיד מה אתה רוצה?

בן אדם בא כדי לבצע משימה שתהרוס להם את החיים .

ציפיתה שיקבלו אותו עם קפה ועוגה?

כשסוגרים מפעל רואים יותר בלאגן ,ושאף אחד לא יתחיל עם "לפחות הם עובדים " כי בגוש אנשים עובדים.

ד"א שמר ראית שדיברו על האפשרות שמי שרוצה להישאר יוכל ? דאחלן אפילן התחייב לתת להם אזרחות .

• תוכן חדש...