Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לחבר היום על ה JBL GTO 75.4 את הסאב Lanzar max 12d

האם יש להכוון את המגבר בצורה מיוחדת ?

להשאיר על MONO נכון ?

יש משהו שאני צריך לדעת על זה ?

פורסם

אין שום דבר מיוחד למעט שתקפיד על:

1.גיין נמוך (לפחות בתחילת החיבור, ותרים לפי הנוהל/שמיעה שלך)

2. קרוס על LOWPASS

3. מצב מונו במגבר אם יש צורך בכך וביצעת חיבור בברידג'.

פורסם
אין שום דבר מיוחד למעט שתקפיד על:

1.גיין נמוך (לפחות בתחילת החיבור, ותרים לפי הנוהל/שמיעה שלך)

2. קרוס על LOWPASS

3. מצב מונו במגבר אם יש צורך בכך וביצעת חיבור בברידג'.

למה אתה מקליד בלי לחשוב קודם?

הסאב הוא בעל שני סלילים ,התנגדות כל סליל היא 4 אום.

המגבר לא יכול לעבוד במצב mono bridged עם עכבה של פחות מ-4 אום.

כל חיבור טורי של שני הסלילים יניב 8 אום .

חיבור במקביל של שני הסלילים יצור עכבה(התנגדות) של 2 אום.

תחפש ת'רד עם חיבור של סאב מהדוגמאות הנ"ל.

לטעמי כדאי לרכוש מונו בלוק (שיוכל לעמוד ב-2 אום במצב מונו)

או להוסיף עוד אלמנט כמו הקיים (סאב),כדי לקבל 4 אום(עכבה כללית) ע"י חיבור של 2+2 אום בטור,

או לחילופין 8/8 במקביל .

ZZR

פורסם

sagilo, לא פירטת דבר, תיתן יותר פרטים בנושא הספציפי שלך אם אתה מעוניין בתשובות חד משמעיות.

בנוגע להמלצה של להוסיף סאב, הגיביאל מוצהר 280 וואט, אתה בעצם אומר, שכל סאב יקבל 140 וואט .. לא נראה לי שזאת תמורה אידיאלית מההגברה או מהסאבים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יכול לנחש שיש ברשותך רק ברידג אחד לבזבז עליו.

וביצעת חיבור ללא גישור למגבר, עם 2 הסלילים. משמע אני מניח שמדובר בסלילים של 4 אוהם.

אם זה המצב, אין בעיה בחיבור שתיארת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עדיין לא הבנתי איך אתה מתכוון שהוא יחבר את הסאב למגבר, הסאב הזה בעל שני סלילים שהתנגדות כל אחד מהם 4אום, זאת אומרת שאם אתה מחבר את הסלילים במקביל אתה מקבל התנגדות של2 אום ואם אתה מחבר אותם בטור אז ההתנגדות היא 8אום.

לפותח התרד:

המגבר הזה מוצהר 284W RMS, מאיפה הגיע הנתון 210W?

יש שני גדמים של הסאב הזה, MAX 12,MAX12D שבדגם עם הD יש שני סלילים, היית צריך לקנות את הדגם הרגיל.

פורסם

הבחור לא גישר את המגבר, הוא חיבר לכל ערוץ בנפרד.

ולכן הגיע נתון 210, נתון בגישור - 280, נתון לערוץ, 104, הוא עיגל לשני ערוצים שווי ערך ל210.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה עדיין, אם הוא מגשר כל 2 יציאות לכל סליל?
בחיבור כזה אין בעיה,אבל בוא חיבר סט קומפוננט על זוג הערוצים השני.
  • תוכן חדש...