Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל כל הדברים שאתם אומרים, הגעתי כבר מההתחלה למסקנה שאני קודם צריך לקבל הצעת מחיר על החלק שאפשר להעריך גם בעל פה, כלומר על כריות האוויר. נכון שגם שם יכולים להיות הבדלים מסוימים לגבי מה בדיוק התקלקל, אבל "כריות אוויר" זה רכיב מרכזי, ולכן אפשר לתת הערכת מחיר גם בלי להביא את הרכב למוסך.

אם אראה שיש מישהו שנותן מחיר שנשמע לי הגיוני, אתחיל לחשוב על שאר הדברים שיעלו כסף, ולראות איך מתקדמים משם.

לדעתי, זה הדבר היחיד שאפשר לקבל עליו הצעת מחיר ראשונית בחינם. ככה פשוט.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פה הטעות שלך:

לפני שעה, רכב זה אני כתב:

"כריות אוויר" זה רכיב מרכזי

להערכתי הלא מקצועית יש תיקונים נוספים יקרים בהרבה מכרית אוויר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 שעות, רכב זה אני כתב:

הגעתי כבר מההתחלה למסקנה שאני קודם צריך לקבל הצעת מחיר על החלק שאפשר להעריך גם בעל פה, כלומר על כריות האוויר.

לדעתי אתה צודק.

מלבד הכריות, זו נראית תאונה קלה.

זה שהג'אנטים נשברו זה מצוין כי הם בתיקווה ספגו את רוב האנרגיה הקינטית ולא העבירו אותה הלאה לחלקים יקרים יותר. אני נוסע ברכב כבד משלך עם מוטות היגוי רגישים שקל להחליף גם עם לדרמן, שנועדו להישבר בנסיבות מסויימות כדי להגן על מכלולי פרונט אחרים. כמו מערכות קריסה.

זה שחיישן כרית אוויר הגיב זו לא אינדיקציה שקרה משהו מעבר לזה. זה בפרונט.

לכן אני חושב שפות"ש צודק כשביקש כאן אפשרות להעריך את עלות התיקון של הכריות ומישהו שיעשה זאת בזול. רק שטרם קיבל תשובה מועילה.

אחרי זה, אם זה מסתדר, כלום לא בשמיים.

אז יש הפניה שיכולה לסייע לו? אולי במגזר? חלק שלם מפירוק? כל המושב? תתקשר לפרוקיות ותהיה סבלני. סה"כ אחרי הקטספרופה של ה ML דור ראשון, הרכב שיש לך נותן הרבה במחיר מתון.

ותפסיקו לטרטר אותו עם ביטוח ופוליסה ושאר ירקות, הוא לא ביקש עצות בתחום ולכל אחד החישובים שלו.

בכל מקרה בהצלחה.

וכן, שים לו ג'אנטים לפני גרירה אם תחליט לגרור. קנה משומשים. 

לפני 3 שעות, borsood כתב:

להערכתי הלא מקצועית יש תיקונים נוספים יקרים בהרבה מכרית אוויר

למה? מהצילומים הכל נראה בסדר. ולמה לנחש? יעלו את הרכב על ליפט, יסתכלו. אין גם צורך במוסך מומחה לרכב הזה, כולה פרונט. עלות החלפת הכריות ומה שכרוך בזה היא המפתח.

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...