Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב קטן יותר מבחינת מרווח מושב אחורי, אבל לזוג מבוגר יכול להתאים הקיה סטוניק החדש.

כרגע במחיר השקה בתקציב המדובר.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

היינו בסטוניק - מרגישה משמעותית יותר קטנה במושב האחורי ובתא המטען. כמו אוטו מקלאס אחר...

האופל מבחינת המרווח על הנייר מקבילה ל-Suzuzki S-Cross 2022 שלי, ובמציאות אפילו מרווחת יותר מאחורה. סוזוקי חדשה עולה (הדגם הפשוט) 164 אלף, לעומת 129 של הפרונטרה..

פורסם

לו זה היה רכב עבור ההורים שלי, שאמינות עומדת בראש מעייניהם, לא הייתי מתקרב לסטלנטיס.

בעיני, על ההורים שלך תפור יונדאי וניו.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

הוניו מרגישה מאוד מיושנת כבר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסוזוקי זאת דוגמא קלאסית לרכב יד שניה (אמנם יקר יחסית לקניה) ששומר על ערכו טוב מאוד בשוק המשומשות, אמין להפליא (לגעתי סיכוי סביר שהוא יהיה הרבה יותר אמין גם בקניה משומשת מקניה של אופל חדשה.

תחפש גם מאזדה CX30 יחד עם היאריס קרוס,

כולם יתנו אמינות מעולה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אוקיי. שכנעתם אותנו. חוזרים להתמקד באופציות של היאריס קרוס (יד 2) / וניו (חדשה) / סטוניק (חדשה).

מבין הוניו והסטוניק - יש אחת שידועה כמוצלחת יותר (בעיקר מבחינת אמינות)? ויזואלית הסטוניק נראית לי יותר נאה, בזאת לצערי מסתכמת התרומה שלי לדיון.

פורסם
לפני 3 שעות, nVIDIA כתב:

היינו בסטוניק - מרגישה משמעותית יותר קטנה במושב האחורי ובתא המטען. כמו אוטו מקלאס אחר...

האופל מבחינת המרווח על הנייר מקבילה ל-Suzuzki S-Cross 2022 שלי, ובמציאות אפילו מרווחת יותר מאחורה. סוזוקי חדשה עולה (הדגם הפשוט) 164 אלף, לעומת 129 של הפרונטרה..

אכן כן, אבל אתה מחפש רכב להורים - שני אנשים ולפעמים עד 3 נכדים שמן הסתם גדלים עם הזמן. 

אם אתם , כמשפחה, לא חובבי אכסון ברכב (כלאמר סוחבים שנים חפצים שאולי מתישהו יהיה בהם צורך) נפח תא המטען לרכב המשרת שני אנשים מבוגרים לא אמור להיות שיקול מכריע.

אילו היה מדובר בך, שמסיע דרך קבע 3 ילדים בהתקנים שונים, אז השיקול - יאריס קרוס/פרונטרה הופך משמעותי יותר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יאריס וניו וסטוניק, למרות מתיחת הפנים של האחרונה, הם רכבים שתקבל פחות בתמורה לסכום דומה ויותר מהאופל.

מבחינת אמינות, בהנחה ואין כוונה להחזיק למעלה משלוש/ארבע שנים, לדעתי האישית אין מה לחשוש יותר מידי, עדיף שיהיו מרכב עם איכות נסיעה גבוהה יותר מאשר מרכבים דיי ספרטניים.

ההבדל יהיה במכירה, שהשלושה כנראה יהנו מסחירות גבוהה יותר אבל בגילם, שיהנו, גם אם זה אומר שיקבלו פחות במכירה. 

כלומר, במקומם הייתי בוחר באופל. 

פורסם

הם פנסיונרים יחזיקו את הרכב גם 10 שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 42 דקות, Moshe c כתב:

יאריס וניו וסטוניק, למרות מתיחת הפנים של האחרונה, הם רכבים שתקבל פחות בתמורה לסכום דומה ויותר מהאופל.

לא הבנתי איזו תמורה פחותה יש באחרות, למעט שוב המרווח מאחור ותא המטען.

פורסם
לפני 39 דקות, zvit כתב:

הם פנסיונרים יחזיקו את הרכב גם 10 שנים.

פות"ש התייחס לאחזקה של 3-4 שנים למרות שלא ציין במפורש לכמה זמן מתכוונים להחזיק.

כך או כך, יש פנסיונרים שנוהגים להחזיק לתקופות ארוכות ויש שקצרות. 

לפני 14 דקות, zaf כתב:

לא הבנתי איזו תמורה פחותה יש באחרות, למעט שוב המרווח מאחור ותא המטען.

לדעתי האישית השלושה מספקות תמורה פחותה מבחינת הנאה מנהיגה ותחושה כללית של הסלון וחיצוניות הרכב. 

פורסם

על הוניו הייתי מוותר, מיושנת עם גיר רציף.

אם כבר הסטוניק אופציה מודרנית, לא ישבתי בה עוד  אך לפי המבחנים המרווח מאחור בינוני.

היאריס הקרוס עם נוחות בינונית ובמאמץ רועשת.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, Moshe c כתב:

דעתי האישית השלוש מספקות תמורה פחותה מבחינת הנאה מנהיגה ותחושה כללית של הסלון וחיצוניות הרכב. 

מדובר בזוג מבוגר, אני מתקשה להאמין שהנאה מנהיגה נמצאת גבוה בדרוג הצרכים שלהם.

הסלון בטויוטה אכן לא הכי מזמין, אלה של האופל והסטוניק החדש בהחלט ראויים בהשוואה ליונדאי למשל.

אני תמה אם ישבת פיזית בשלושת המועמדות. 

פורסם

אולי לא הנאה אך הנוחות זה משהו מורגש.

פורסם

קניתי לאימי יונדאי וניו אחרי שבחנתי כמה רכבים. היא מרוצה מאוד. אני בחנתי אותו והוא רכב חביב מאוד לצרכים של קהל היעד, עם שוק ומוניטין טוב. אפילו יחסית נוח על הכביש ביחס לסגמנט, והגיר הרציף לא מורגש בנסיעה רגילה. יודע שהוא גם להיט מכירות חזק כיד 2 גם שישמור על ערכו. בתקציב הזה אין לו מתחרים באמת. אני הייתי הולך עליו.

לפני 31 דקות, yulianx כתב:

אולי לא הנאה אך הנוחות זה משהו מורגש.

הוא רכב נוח יחסית לתקציב ולגובה. זה היה אחד השיקולים שלי בבחירה ועובדה שהוא נבחר. אתה גם קוטל את הגיר הרציף סתם. הוא בקושי מורגש למעט אם אתה מענה אותו, וגם אז לא נורא ביחס לרכבים שיצא לי לנסוע איתם בעבר עם גיר רציף.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...