Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להוריד את המחיצה מפח לגמרי ובמקומה לשים מחיצה מעץ = זה יתרום רבות לאקוסטיקה.

בנוסף אתה יכול לאטום את תא המטען עם קיט דנמייט .

אני במקומך מעיף לגמריי את המחיצה מפח שיש לך שם,פשוט חותך אותה לגמריי, במקומה קונה פלטת עץ עבה ,1.5-2 ס"מ , עושה בה חור באמצע ומוציא את הסאב מהקופסא המקורית שלו ושם אותו על הפלטה הזאת באמצע מאחורי המושב האחורי + שם עליו רשת ברזל להגנה.

פורסם
\

אני במקומך מעיף לגמריי את המחיצה מפח שיש לך שם,פשוט חותך אותה לגמריי, במקומה קונה פלטת עץ עבה ,1.5-2 ס"מ , עושה בה חור באמצע ומוציא את הסאב מהקופסא המקורית שלו ושם אותו על הפלטה הזאת באמצע מאחורי המושב האחורי + שם עליו רשת ברזל להגנה.

בשביל לקבל תוצאה נורמלית וכדי לא להשמיד את הסאב תוך 5 דקות יש צורך בסאב FREE AIR.

הצעה שלי היא לשקול את סאבים 6X9 על המדף האחורי. תעשה חיפוש בפורום... אני יכול להמליץ על סאבים 6X9 של גנסיס (המחיר שלהם שפוי באופן מפתיע).

אפשרות נוספת אבל פחות איכותית מבחינת איכות צליל היא לשים "בזוקה" בתא הנוסעים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

או שפשוט תשים פלטת עץ במקום הפח שיש לך כעת ללא כל שינוי נוסף.

אתה יכול להשתמש אפילו הפלטת דיקט אם אין עליה לחץ מכיוון המושב.

פורסם

סבבה אנשים

תודה על התגובות, הדעתי למסקנה שאני יוריד את החתיכת ברזל שמפרידה, ואחרי זה ניראה מה הלאה.

אני מניח שאני יעבוד על זה היום או מחר ואני יתן חוות דעת על התוצאות.

במקרה וזה לא יעזור נמשיך לשגע אותכם :wink:

פורסם

לא יותר פשוט לך להוסיף עוד סאב?העלייה תהיה ב6DB שזה אומר פי 4 עוצמה ממה שיש לךעכשיו במידה ואתה מתקין את שתיהם באותם תנאים שאחד כרגע מקבל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

חח, לקח לי קצת זמן לעשות את החשבון הזה.

ונפל לי האסימון :)

הוא התכוון ל-פי 4 הספק כניראה..

סאב X , הספק Y.

נוסיף עוד סאב, קיבלנו 2X, 2Y.

שזה בעצם גורם לעליה של 6DB תיאורטיים.

שהוא בעצם הקביל את זה לסאב X, עם הספק 2Y יתן לנו רק 3DB, לעומת 4Y (פי 4) שיתן רק 6DB.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...