Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

יצאה סיטואציה מעניינת ואשמח לשמוע מה הייתם עושים.

בקצרה - אני יכול לקנות מקרוב משפחה אאוטלנדר 2025 עם קילומטר נמוך ב100 אלף ש"ח.

הרכב לפי המחירון שווה באיזור 150 אלף ש"ח.

אני מתכנן עליו כרכב ראשי (נסיעות יומיומיות עירוניות + נסיעות בינעירוניות אחת לשבוע שבועיים) וכזה שיהיה נוח גם עם ילדים קטנים וכלב, אבל לא הכרחי לי באמת 7 מקומות :)

האם הייתם עושים עליו טריידאין ולוקחים משהו אחר או נשארים איתו?

חשוב לי: רכב גבוה, אמין, מרווח עם בגאז' מרווח, בטיחותי ועם צריכת דלק כמה שיותר טובה (אבל כמי שרגיל למונדאו ולאנסר ספורטבק, אני לא מצפה להרבה פה).

אני חושב שחשמלי לא מתאים לי בשלב הזה (יותר מדי מגביל), ואני לא הכי סגור אם היברידי זה כדאי או שאחר כך זה סיוט במכירה/ אמינות נמוכה.

ועדיין לא השתכנעתי שכדאי ללכת על סיני.

אם הייתם מחליפים, לאיזה רכב?

פורסם

2025 ב100 אשח?! תחטוף! הרכב שווה לפחות 150 בשוק.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לרכב היסטוריה נקיה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, daniel204 כתב:

2025 ב100 אשח?! תחטוף! הרכב שווה לפחות 150 בשוק.

השאלה האם לשלם 100 ולהישאר איתו או להשתמש בשווי שלו כדי לקנות רכב אחר חדש כמו CX5, SUBARU CROSSTREK, קיה ספורטאז' וכו'.

נגיד הספורטאז' עולה עכשיו 170, אז תוספת של 20 זה לא דרמטי.

לפני 12 דקות, sperial כתב:

לרכב היסטוריה נקיה?

נכנסו בו מאחורה והוחלף שם טמבון או משהו כזה. לא משהו נוראי. זה לא שיש פה קאץ', זה פשוט משפחה שרוצה לתת מתנה.

פורסם

נותנים לך מתנה - תיקח.

גם אם הרכב שותה דלק, עדיין הרווחת 50k שח... יקח כמה שנים ל עלויות אחזקה גבוהות כדי בשווי של המתנה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 30 דקות, PASHUT כתב:

לדעתי תקנה ותהנה [בטח הם ישמחו לראות אותך נשאר עם הרכב הזה, לא?]

לא בהכרח. להם הוא לא היה ממש נוח, אז הם דווקא חושבים שאולי כדאי לי להחליף אותו.

אני נהגתי עליו פעם אחת והיה לי סבבה, אבל מעניין אותי אם יש משהו ששווה לי לשקול.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, bitoNNz כתב:

נכנסו בו מאחורה והוחלף שם טמבון או משהו כזה. לא משהו נוראי. זה לא שיש פה קאץ', זה פשוט משפחה שרוצה לתת מתנה.

אתן התייחסות לא מתחום הרכב: ייתכן שמי שנותן לך ב 100 רכב ששווה 150 יעדיף שתשאר עם הרכב שמסר.

לעיתים להמיר מתנה בכסף זה לא הדבר הנכון מבחינה בין - אישית.

הרי יש לך 100 ביד. אתה אומר שאם תקבל 150 על האאוטלנדר אז תצטרך להוסיף 20 בלבד לספורטאז' שעולה 170. בזכות המתנה תסיים עם ספורטאז' ב 170 כשהוצאת רק 120.

הבעלים של האאוטלנדר היה שוקל לתת לך 50 כדי שתתחדש ב ספורטאז'?

אולי כן ואולי לא. ברור שזה לא בדיוק אותו המצב, אבל שווה לך לעשות בינך לבין עצמך חושבים לוודא שזה יבוא טוב לכולם.

אני יכול לדמיין מצב בו הבעלים של האאוטלנדר ישמע את התוכנית ויגיד לך סבבה, מעולה. בא קח 50,000, תתפנק בספורטאז' ואני אעביר את האאוטלנדר למישהו אחר (במשפחה).

או שיגיד לך: אם הייתי רוצה לתת לך 50,000 ש"ח הייתי נותן לך אבל אני מעדיף לתת את הרכב אם בא לך עליו 

כמובן שיש מצב שזה סבבה מבחינתו

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • מעניין 2
פורסם
לפני 2 דקות, razi_pazi כתב:

אתן התייחסות לא מתחום הרכב: ייתכן שמי שנותן לך ב 100 רכב ששווה 150 יעדיף שתשאר עם הרכב שמסר.

לעיתים להמיר מתנה בכסף זה לא הדבר הנכון מבחינה בין - אישית.

הרי יש לך 100 ביד. אתה אומר שאם תקבל 150 על האאוטלנדר אז תצטרך להוסיף 20 בלבד לספורטאז' שעולה 170. בזכותץ המתנה תסיים עם ספורטאז' ב 170 כשהוצאת רק 120.

הבעלים של האאוטלנדר היה שוקל לתת לך 50 כדי שתתחדש ב ספורטאז'?

אולי כן ואולי לא. ברור שזה לא בדיוק אותו המצב, אבל שווה לך לעשות בינך לבין עצמך חושבים לוודא שזה יבוא טוב לכולם.

אני יכול לדמיין מצב בו הבעלים של האאוטלנדר ישמע את התוכנית ויגיד לך סבבה, מעולה. בא קח 50,000, תתפנק בספורטאז' ואני אעביר את האאוטלנדר למישהו אחר (במשפחה).

או שיגיד לך: אם הייתי רוצה לתת לך 50,000 ש"ח הייתי נותן לך אבל אני מעדיף לתת את הרכב אם בא לך עליו 

מבין את החשיבה, אבל זה לא המצב במקרה הזה. הוא ממש הציע לי לעשות עליו טריידאין ואמר לי לבדוק כמה רכבים אולי בנסיעות מבחן ולהחליט. 

פורסם

יש לך יתרון מובהק שאתה מכיר את המוכר ויודע שהוא לא עובד עליך או מרמה.

בשונה מרכב ממגרש ש לך תדע מה עבר עליו.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 47 דקות, PASHUT כתב:

יש לך יתרון מובהק שאתה מכיר את המוכר ויודע שהוא לא עובד עליך או מרמה.

בשונה מרכב ממגרש ש לך תדע מה עבר עליו.

הכוונה היא להשתמש בו כטריידאין לחדש, לא לפנות למגרש רכב.

פורסם

הייתי משאיר, למעט צריכת דלק הרכב עונה על הדרישות.

נסעתי בו כמה פעמים ואהבתי.

ובפועל אתה תפסיד פחות על ירידת ערך מאדר רכב חדש ב 170 אלף.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...