Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אתחיל מהסוף - האם יש פה מישהו שברשותו ציוד שיכול "לקודד" את המחשב באופל אסטרה K (שנת 2016) ?

הסיפור הוא כזה: ברכב הנ"ל יש חיישני קירבה מסביב לרכב (8 חיישנים). בהתחלה חשבתי שזה נחמד, אבל אז גיליתי ש:
1. אני לא צריך אותם. יכול להחנות ולתמרן מצוין בלעדיהם.
2. הם מאוד מציקים - בכל פעם שאופנוע או הולך רגל או רכב עובר קרוב אליי הם מצפצפים.
    כמו כן, בכל בוקר כשאני מניע את הרכב ומעביר ל-D - הם מייד מתחילים "לצעוק" כי... הרכב חונה בגבו לקיר. זה ממש מטרד.

יש בקונסולה כפתור שמבטל אותם - אבל בפעם הבאה שהרכב יעצור הם חוזרים לפעולה.

יש גם הגדרה בתפריט שמבטלת אותם - עד הפעם הבאה שמניעים את הרכב ואז הם חוזרים לפעולה.

עייפה נפשי מלבטל את השיקוץ הזה בכל נסיעה. ChatGPT אומר שיש דרך לקודד את מחשב הרכב כדי לבטלם לצמיתות (באמצעות ציוד מסוג Tech 2/MDI-GDS2).

ביקשתי עזרה מהמוסך המורשה בו אני מטפל אך יועץ השירות אמר שהוא לא מכיר דבר כזה.

וכאן אתם נכנסים לתמונה - האם יש לכם עצה בשבילי? מישהו שיודע איך לפתור את הבעיה ויש לו ציוד / ידע מתאים? אני מוכן כמובן לשלם על השירות ולהגיע לאן שצריך.

תודה מראש.

images?q=tbn:ANd9GcTbeBeQ2B7xCUeINCue5mYFGGCxxYGUyoIk4A&s

פורסם

יועץ שירות לא רלוונטי כי הוא לא בטוח עם הוותק המתאים 

תדבר עם יוסי או רונן ממוסך גבע תנסה

להבנתי מי שמבין ב PSA יש מצב שמבין באופל או יכול לקשר אותך לאדם המתאים 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, גולדן191 כתב:

הבנתי מי שמבין ב PSA יש מצב שמבין באופל או יכול לקשר אותך לאדם המתאים

לא שייך כי מדובר במוצר מהתקופה שאופל היו בבעלות GM, אין שם רכיבים שקשורים ל-PSA (לפחות לא במודל 2016).

בחייאת גולדן, זה יפה שאתה רוצה לעזור אבל אם אתה לא יודע ב-100% אל תגיב, לא רק שפות"ש יבזבז את זמנו אלא גם מי שייכנס לשרשור בעתיד.

לפני שעה, רפי לין כתב:

תאם עם המומחה לאופל, אסי שבמוסך CMI

זאת ה-תשובה הנכונה, אסי הבעלים של CMI (מוסך מורשה של אופל) עבד בעברו במוסך UMI ובעל ידע נרחב באמריקאיות שונות, וכולל אופל כמובן. בזמנו האופלים שלי היו מטופלים אצלו (והוא חלק מהסיבה שבחרתי להמשיך עם אופל עד לפני כמה שנים).

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 37 דקות, yohai71 כתב:

בחייאת גולדן, זה יפה שאתה רוצה לעזור אבל אם אתה לא יודע ב-100% אל תגיב, לא רק שפות"ש יבזבז את זמנו אלא גם מי שייכנס לשרשור בעתיד.

יוסי היה נותן לו מישהו פשוט שילך אליו 

הוא עוזר 

פורסם

^

או שכן או שלא, אבל זה לא שייך - זה פורום ייעוץ, אנחנו משתדלים לייעץ פה מתוך ידע שיש לנו, לא שאנחנו חושבים או משערים שיש לנו.

אחרת מה הטעם, בשביל שאני ארגיש טוב עם עצמי שנתתי (איזושהי) עצה?

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...