Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי כל זה חשוב מאוד לציין שעבודה עצמית ובוודאי שבפעם הראשונה בחנייה/בבניין/ברחוב ולא במוסך על הרכב ובפרט עבודה על מערכת בטיחותית כמו בלמים לאדם לא מוסמך וללא השגחה והכוונה צמודה של בעל מיקצוע איננה חוקית במדינת ישראל ועלולה להוביל לתאונה חמורה שבה יאבדו חיי אדם!קח את זה לתשומת ליבך 

לפני 24 דקות, גולדן191 כתב:

האם ניתן להחליף פחיות ככה מבלי להוריד את הדבר הזה על הצלחת שמחזיק את הרפידות?

כן אין בעיה

פורסם
לפני 17 דקות, Camaro 92 כתב:

ואחרי כל זה חשוב מאוד לציין שעבודה עצמית ובוודאי שבפעם הראשונה בחנייה/בבניין/ברחוב ולא במוסך על הרכב ובפרט עבודה על מערכת בטיחותית כמו בלמים לאדם לא מוסמך וללא השגחה והכוונה צמודה של בעל מיקצוע איננה חוקית במדינת ישראל ועלולה להוביל לתאונה חמורה שבה יאבדו חיי אדם!קח את זה לתשומת ליבך 

יש לי חבר מכונאי בחיל האוויר שיעזור לי

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, גולדן191 כתב:

יש לי חבר מכונאי בחיל האוויר שיעזור לי

רק תשתדלו לבצע את העבודה במקום קצת יותר נסתר מהעין/ מבודד /סגור כמו למשל חנייה פרטית מתחת לבניין או אפילו פינה בחנייה תת קרקעית ולא סתם באמצע הרחוב שגלוי לכל עובר אורח/פקח עירייה/שוטר,בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Camaro 92 כתב:

רק תשתדלו לבצע את העבודה במקום קצת יותר מבודד /סגור כמו למשל חנייה פרטית מתחת לבניין ולא סתם באמצע הרחוב שגלוי לכל עובר אורח,בהצלחה

מה שאתה אומר לא הגיוני אני חושב,

הכנופיה ויש עוד לפחות 2 סרטונים ברשת של אנשים לא מוכשרים לכך שהחליפו רפידות ולא עצרו אותם ולא כלום איך זה הגיוני?

זה פשוט עניין של אחריות אישית לא? לבדוק שאתה באמת בולם במהירות נמוכה ואז להתקדם? יש חוק שאומר שאסור להחליף בלמים?

הרי יוטיוב זה הכי גלוי שיש.....

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מה הקשר בין הגיון וחוקים?

לפי החוק אסור לטפל ברכב לבד, אסור לתלות מנורה בבית ואסור להחליף פלאנג' בדוד שמש.

באמריקה מותר לטפל ברכב לבד וזאת אחריות אישית.

בשוויץ אם תטפל באוטו לבד השכנים קוראים למשטרה.

אולי הדרך שלנו בארץ באיזשהו מקום הכי שפויה - לפי החוק אסור ולאף אחד לא איכפת.

ביוטיוב תוכל למצוא עוד הרבה עבירות - זה לא מדד לכלום.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

לפי החוק אסור לטפל ברכב לבד, אסור לתלות מנורה בבית ואסור להחליף פלאנג' בדוד שמש.

לפי החוק אסור גם להחליף שמן ופילטר שמן? בשכונה שלי חוגגים אם ככה😅

פורסם
לפני 54 דקות, גולדן191 כתב:

יש חוק שאומר שאסור להחליף בלמים?

בוודאי שיש חוק

לפני 27 דקות, גולדן191 כתב:

לפי החוק אסור גם להחליף שמן ופילטר שמן?

בעיקרון עבודה עצמית בסיסית בלבד מותרת (החלפת גלגל, מילוי נוזלים, אולי גם החלפת פילטר אוויר/מזגן)

עבודה עצמית מקצועית אסורה בהחלט ללא רישיון והסמכה מיקצועית (טיפולי מנוע, חשמל, ברקסים,הגה,מתלים)

פורסם

הטיפולים שמצולמים בערוץ הכנופיה לא בוצעו בארץ אלא במקסיקו, על ידי מכונאי מוסמך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
פורסם
בתאריך 4.2.2026 בשעה 08:53, Buki כתב:

IMG_20260204_084156.thumb.jpg.6fa0679656625670314023bb2e11dbbd.jpg

ככה אני אעשה

אחזיק את הרפידה ואשתמש עם הכלי הזה

נקווה שיש מספיק שטח מגע וכוח כדי להחזיר את הבוכנה

ראיתי שעובדים כך עם כלי אחר

image.thumb.png.f145ab611aad23fd4b1687e230c54210.png

פורסם

מפעילים פה כוח סיבובי מיותר עם הבוכנה וחיכוך מיותר של המתאם כלפי הבוכנה שמקשה על הפעולה.

לא רואה בזה שום יתרון על השיטות האחרות שתוארו פה. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...