Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיזיו זה דבר כל כך מבאס, ששעה של ביצוע מרגישה ממש כמו איזה 60 דקות.

מצטער לשמוע על הפציעה, שמח לקרוא שאתה מטפל בעצמך ומתאמץ לחזור לעצמך. 

ברוך הבא למועדון האבירים שאומרים KNEE...

Monty Python and the Holy Grail's Knights Who Say Ni deep dive

רפואה שלמה ומהירה. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מכיר כמה אנשים עם פציעות שונות בברך. מה שיש לי להציע לך זה רק לקרוע תתחת בפיזיו ובאימונים כדי לחזק את כל השרירים מחדש. ולהשקיע בלהחזיר טווח תנועה.

אני בעצמי גם נפצעתי בברך, לא acl. היה לי קרע ידית דלי במיניסקוס המדיאלי. לפני חצי שנה עשיתי ניתוח שבו הוציאו לי חצי מהמיניסקוס (כריתה). ההחלמה מהירה יותר במקרה הזה כי ללא תפר מותר ישר ללכת על הרגל (כואב אבל בהתחלה השתמשתי בקב אחד כשיצאתי מהבית). עכשיו קצת יותר מחצי שנה אחרי (הניתוח היה ב- 7.7) בדיוק חזרתי משבוע באתר סקי, אני עושה סנובורד והברך לא הפריעה לי בכלל למרות שגלשנו מאוד אגרסיבית כולל קפיצוץ, אוף פיסטים וכל תוואי אפשרי בערך. אבל ממש קרעתי את התחת באימונים בחצי שנה האחרונה כדי להחזיר לרגל את הכוח והיציבות שהיו לה. אני מודה שעוד לא חזרתי לשיא שלי אבל ההתדרדרות אצלי הייתה לאורך זמן כי בין הפציעה עצמה לניתוח עברה כמעט שנה (רופאים שאמרו לי שאין לי כלום ולא שלחו אותי ל mri עד שהבנתי שזה מה שאני צריך ולחצתי).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

זה לא שנפצעת במיקרה אלא זה היה מחווה ענק-אפרופו איל לחמן

אני נפציתי בקרסול מבכדורגל בחורף כניראה שהגוף מתחלש בחורף מהקור

ועכשיו הכול רגיל

אני מציע שתתן לעצמך מנוחה ותישן הרבה 

עי הגוף בעצם אומר היתרוצצת הרבה עכשיו סויץ הכול באיזי ומנוחה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

עם הניתוחים הבלתי נגמרים של הסיטואציה שעשיתי בהתחלה (ועדיין לפעמים חוזר לזה ) אני חושב שעומס יתר היה אחת הסיבות כי הייתי בשגרת אימונים חזקה שכללה לא מעט אימוני רגליים וכדורגל יום אחרי יום.

לגבי הפיזיו- אני עושה 3 פעמים בשבוע ועוד 5-6 אימונים בחד"כ כרגע רק פלג גוף עליון.

הקושי שלי כרגע זה בהחזרת טווח התנועה וברגע שאהיה איפה שאני צריך להיות אני מאמין שהמדריכים בפיזיותרפיה  יעבירו את הפוקוס לאימוני כוח ולהחזרת השריר שאבד.

Walla אני שמח שחזרת לעצמך או לפחות קרוב לשם. אני באופן אישי עם סקי סיימתי כנראה. שנה שעברה ביטלנו את הסקי בנסיבות משמחות עם תינוק שהצטרף לחבורה, השנה ביטלנו בגלל תינוק אחר שהחליט לקרוע את הרצועה הצולבת. משיקולי risk management אני חושב שאוותר על סקי כי על כדורגל אני לא הולך לוותר ככל הנראה. את הסקי אולי אחליף בסנובורד עם פחות סיכון לacl לפי מה שאני מבין.

אני זוכר שבפעם האחרונה שיצאנו לסקי הייתה לי נפילה לא משמעותית והסקי התנתק חלקית אבל לא שמתי לב. קמתי והמשכתי לרדת וכשכבר צברתי קצת תאוצה הוא התנתק סופית. רגל אחת על סקי גולשת רגל שניה כמו עוגן. למזלי לא קרה כלום והמשכתי לגלוש באותה החופשה בלי שום בעיה אבל עכשיו עם הפציעה אני נזכר בזה ומבין מה היה יכול לקרות.

עריכה אחרונה על ידי AK21
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...